haveaniceday Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 On 1.7.2020. at 7:55, Justin Waters рече Dječko, mani me tvojih nebuloznih dijagnoza. Gledaj sebe, meni je odlično u životu. Vidim, po ceo dan blejis na forumu i pises kako amerika ne valja gde god mozes.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 пре 8 часа, haveaniceday рече Vidim, po ceo dan blejis na forumu i pises kako amerika ne valja gde god mozes.... Šta ti ova opaska znači "blejiš po forumu"? Ti si zaposlen na poukama ili šta? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 пре 12 часа, Justin Waters рече Šta ti ova opaska znači "blejiš po forumu"? Ti si zaposlen na poukama ili šta? ma sprdam te, nerviras me sto vazda ubacas ameriku u svaku diskusiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 пре 10 часа, haveaniceday рече ma sprdam te, nerviras me sto vazda ubacas ameriku u svaku diskusiju. Ubacujem je tamo gdje treba da je ubacujem. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука