Jump to content

Biciklistička tema

Оцени ову тему

Поет

Препоручена порука

пре 11 часа, Nikola Stojanovic рече

I niko od vas dobrih ljudi, da me pofali za nov bajs.. Sramota da vas bude !

Стварно, да ме је срамота! :D Да га добро гариш братићу и да возиш снашу на бицикли(а и да купиш неки 4х4, не можеш узбрдо и са снашом, онда ће стварно да загинеш :smeh1:). 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Дуња Nedostajala mi je pohvala necija, da kaze u zdravlje i tako to. E sad zbog cega to nemam pojma. :D :D Dobro ti stoji ono aljince gore, samo mora lice da vidimo. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Mikorist  Ovakav polar avalanche vozi moj batica. Odlican bajk, vozio sam ga. Imas torbicu, bidon i te zezancije. Nesto sam narucio, ostalo cu ovih dana. Kakva je situacija sa osvetljenjem, jel pajkani zaista prave problem? 

Baj d vej, dobih svoju prvu temu ni kriv ni duzan, a nikako nisam hteo otvarati neku, stid me. ???

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

ja imam jedno ovakvo

WWW.CENEJE.SI

Scirocco Siviglia red je izvrstno mestno kolo za vsakodnevno mestno kolesarjenje.

imam i zvonce :)

ALi ga vozim svaki dan... :) Prevozno sredstvo.

I naravno zvonce.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

@Nikola Stojanovic

Ja danas vozio bajk, jao brate sto ono sediste tvrdo, kad sam sisao sa bicikle kao da sam konja jahao... divim se vama bikerima. ? Al se ne odbvajam od mog Bimera mekanija sedista.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Flojd Istina rodjo i ja imam problem sa ovim sedistem. Mora gacke one profi da se zviznu. Ali je osecaj i adrenalin takodje neopisiv. :D :D

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

@Flojd Istina rodjo i ja imam problem sa ovim sedistem. Mora gacke one profi da se zviznu. Ali je osecaj i adrenalin takodje neopisiv. :D :D

I ja to kazem za Bimera. Nemas vetar u kosi ko na bajku, al kad otvoris prozor i tade duva. Samo meni nema sta da se viori na vetru. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...