Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 5. 2. 2020. at 14:23, Mikorist рече

Mada kapiram da je neko u laboratoriji mogao da omane - i samo zarazi se.

Expand  

Не знам, може бити, мада ми некако изгледа реалније да су сви ови људи у епицентру првобитно били изложени путем ваздуха, а да се онда наставио пренос са човека на човека.

Ode do pijace, zarazi druge.

Expand  

Неки који су били међу првима са симптомима уопште нису били повезани са пијацом.

verovatno su  već streljani do sada. 

Expand  

Осим ако нису награђени по партијској линији :)))

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 0:32, Tanja M рече

Kreveti za preminule, bez ikakve medicinske opreme...???

Expand  

Gluposti bre. Ljudi, ukljucite malo razmisljanje, ne pecajte se na ovakve budalastine.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 7:49, Mikorist рече

Ali brisati sve - to već izgleda VEOMA čudno.

Expand  

NIje to nista cudno. Na FB i ostalim slicnim mrezama brisu postove na i najmanju prijavu, cak i ne gledajuci ko pise. Time peru ruke od neke eventualne odgovornosti u necemu, jeri zarada ne sme da se dovede u pitanje ni na koji nacin. Ukratko - radosti kapitalizma.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 10:57, Mikorist рече

Zbirna linija Airbusa u Kini zatvorena je nakon epidemije #coronavirusa (saopštenje za javnost) #AFP

Ako sam dobro razumeo - ovim je potpuno zatvoren avio saobraćaj iz Kine .

Expand  

NIsi dobro razumeo. Zatvoren je pogon u kome se vrsi zavrsno sklapanje aviona, dakle deo fabrike, ne aerodroma.

Vazdusni saobracaj, kako god kontrolisan, nema nikakve veze sa ovim.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 11:35, АлександраВ рече

Интересује ме шта овде раде и чиме запрашују улице.

Expand  

Pre toga dobro proveri izvor slike, jer i inace internet bukvalno kipi falsifikatima svih vrsta.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 17:48, obi-wan рече

Na FB

Expand  

Ево, добили смо данас обавештење:

Мењамо шта администратори групе могу да виде

Ова порука је само информативне природе. Није повезана ни са чим што сте објавили и не значи да смо уклонили било који од ваших садржаја.
Наши Стандарди заједнице помажу да Фејсбук остане безбедно и пријатно место за све кориснике. Ако утврдимо да неки садржај у групи крши Стандарде заједнице, уклонићемо га са Фејсбука. Осим тога, можда ћемо обавестити администраторе групе који стандард је прекршен, а у неким случајевима и дозволити администраторима групе да виде уклоњени садржај још највише 7 дана.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 17:53, АлександраВ рече

Ево, добили смо данас обавештење:

Мењамо шта администратори групе могу да виде

Ова порука је само информативне природе. Није повезана ни са чим што сте објавили и не значи да смо уклонили било који од ваших садржаја.
Наши Стандарди заједнице помажу да Фејсбук остане безбедно и пријатно место за све кориснике. Ако утврдимо да неки садржај у групи крши Стандарде заједнице, уклонићемо га са Фејсбука. Осим тога, можда ћемо обавестити администраторе групе који стандард је прекршен, а у неким случајевима и дозволити администраторима групе да виде уклоњени садржај још највише 7 дана.

Expand  

Sta ovo tacno znaci?

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 17:53, obi-wan рече

Pre toga dobro proveri izvor slike, jer i inace internet bukvalno kipi falsifikatima svih vrsta.

Expand  

То иначе увек и обавезно и радим, и код ситнијих вести, некада сатима нешто проверавам пре него што поделим. Снимци (са којих су скинуте фотке) су аутентични, а накнадно сам сазнала да су у питању средства за дезинфекцију, некакав хлорокоћегазнатикакосезове, заборавих :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 17:56, obi-wan рече

Sta ovo tacno znaci?

Expand  

Добила сам поруку од ФБ (као администратор странице на ФБ), која је информативне природе, вероватно су толико тога скинули па су послали циркуларно обавештење са линком ка стандардима коришћења, да нас лепо подсете sFun_bat

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2020. at 17:57, АлександраВ рече

То иначе увек и обавезно и радим, и код ситнијих вести, некада сатима нешто проверавам пре него што поделим. Снимци (са којих су скинуте фотке) су аутентични, а накнадно сам сазнала да су у питању средства за дезинфекцију, некакав хлорокоћегазнатикакосезове, заборавих :)

Expand  

Znaci obicno zaprasivanje, nista posebno.

On 5. 2. 2020. at 18:00, АлександраВ рече

Добила сам поруку од ФБ (као администратор странице на ФБ), која је информативне природе, вероватно су толико тога скинули па су послали циркуларно обавештење са линком ка стандардима коришћења, да нас лепо подсете sFun_bat

Expand  

Znaci to je to sto rekoh napred - "pazite sta lazete, izgubicemo pos`o zbog vas!" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...