Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 47 минута, dragisa рече

već ide priča da moramo da se naviknemo na novu situaciju, da više nikada neće biti isto (povratka na staro) i da se naviknemo na to

Pa to govore još od aprila 2020. godine. Postovao sam ovde o tome.

пре 48 минута, dragisa рече

zaključujem da prekid pandemije ustvari nikada i nije bio cilj, odnosno da im je stalno prisustvi virusa ustvari cilj, jer na njegovom prisustvu grade ceo novi poredak čovečanstva.

:aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, dragisa рече

@Avocado  sad već skrećeš i zanosiš priču da ne bi komentarisao ono što izdvajam iz članaka ili klipova:

Ne projektuj se... ti skrećeš priču sa očigledne činjenice da su te tvoji pouzdani izvodi informacija lagali... najprostije, najgluplje i lako za proveriti, lagali... rekli su ti da u člancima na NBC i USA Today piše nešto što u njima ne piše - da vakcinisani imaju veći viral load od nevakcinisanih... iako u tim člancima piše da u retkim slučajevima imaju isti viral load... i ti si im poverovao...  o tome smo krenuli da pričamo... i to još uvek nisi konstatovao i prihvatio, nego skrećeš priču dalje...

пре 2 часа, dragisa рече

članak se odnosi na nošenje maski, to je tačno, ali ono što je interesantno je rezon zašto se preporučuje nošenje maski vakcinisanim osobama, zato što sad imamo "novu situaciju" (koju niko od nomenklature nije predvideo dok su "zaverolozi" iz STRUKE upozoravali) da vakcinisani oboljevaju i mogu prenositi virus drugima u ISTOJ MERI kao i ne vakcinisani 

Pre nekoliko meseci dok je dominirao alfa soj u Americi Fauči nije imao podatke o tome da u retkim slučajevima vakcinisani mogu imati isti viral load u nosu, pa je išla preporuka da vakcinisani ne moraju da nose maske, a "nova situacija" je to da sada ima podatke o tome da u retkim slučajevima vakcinisani mogu imati isti viral load u nosu kod delta soja.

Ne postoji podatak da "vakcinisani oboljevaju i mogu prenositi virus drugima u ISTOJ MERI kao i nevakcinisani"... taj podatak si izmislio ili pogrešno razumeo.

Takođe, ne znam ni za jednog zaverologa koji je na to upozoravao... niti nekog stručnjaka ko je rekao da je tako nešto nemoguće...

пре 2 часа, dragisa рече

apsolutno se desilo! kao što je Boš i predvideo virus je sada u stanju da probije zaštitu koju vakcina kratkoročno nudi dok su zvaničnici veslali priču da je to nebuloza, da će vakcina sigurno nuditi zaštitu u određenoj meri i da je to jedini način da se pandemija zaustavi.

Nije se to desilo, mada je teško oceniti šta podrazumevaš pod "probije zatitu". Vakcine svakako i protiv delta soja nude zaštitu u određenoj meri i to jeste jedini način da se pandemija zaustavi.

Boš je predvideo da će se u vakcinisanoj populaciji pojaviti sojevi koji su opasniji i zarazniji za vakcinisane. To se nije desilo (nemamo ni jedan takav soj) i to su stručnjaci ocenili kao nebulozu.

пре 2 часа, dragisa рече

e sad više niko ne priča da će se pandemija da se zaustavi zaustaviti (Kon: virus će "da nam svima bude jasno" biti narednih 100 godina sa nama)

"Zaustavljanje pandemije" nije isto što i "eradikacija virusa"... postoji mnogo virusa koji su sa nama, a da nema pandemije... zapravo smo samo par virusa uništili... vakcinama naravno...

пре 2 часа, dragisa рече

već ide priča da moramo da se naviknemo na novu situaciju, da više nikada neće biti isto (povratka na staro) i da se naviknemo na to.... ako to nije prodavanje lažne priče onda ne znam šta jeste.

iskoristili su prirodnu težnju ljudi da se zaštite, obećavajući da je to jedini način koji će rešiti sve probleme ("vratiti nas normalnom životu"), da bi se ispostavilo da vraćanja normalnom životu nema i da će na svakih xy meseci morati nova. dakle kada se sabere 1+1 (kada se sa površine ukloni žabokrečina lažnih tvrdnji) zaključujem da prekid pandemije ustvari nikada i nije bio cilj, odnosno da im je stalno prisustvi virusa ustvari cilj, jer na njegovom prisustvu grade ceo novi poredak čovečanstva. zvuči grandiozno ali realnost govori tako: elektronski settifikati, restrikcije kretanja, fabrike vakcina, medijska hajka na bilo kakvo drugačije mišljenje...uz konstantan pritisak mora mora mora... slobode doviđenja...itd

pa ljudi moji dokle smo mi stigli: dakle postojanje društva (u smislu nekakve zajednica ljudi) zasnovano je na tome da svako ima benefit od udruživanja, dakle svako od nas ima nekakav "socijalni ugovor" sa ostatkom članova tog društva jer svako pojedinačno ima veću korist od toga što živi "među" i "sa" ljudima nego da živi sam. e sad dolazimo do perverzije socijalnog uugovora gde će na osnovu njega mene neko sutra da zatvara, ograničava, diskriminiše, prisilno inokulira...itd, šta za moje dobro? e pa neće moći. raskidamo ugovor i fuck off.

Videćemo...

пре 2 часа, dragisa рече

nije higher nego just as much

Pa da... a ovi tvoji kažu "higher"...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, dragisa рече

ne nije tako, ti sad mešaš pojmove (kao i "struka")

Koje pojmove sam pomešao?

пре 2 часа, dragisa рече

, dakle narativ je bio vakcinišite se da bi smo postigli imunitet krda, sad se ispostavlja da vakcina ustvari štiti u velikoj meri od ozboljnog svakog razboljevanja a da i dalje možeš biti inficiran, bolestan i zarazan ali je ta mogućnost daleko manja nego kod nevakcinisanih... i kako onda tim putem postići imunitet krda kada su vakcine tako napravljene da ne sprečavaju 100% nego "samo" smanjuju mogućnost zaraze u velikoj meri? ajde mi objasni leba ti?

Ispravio sam ti retoričke trikove (izbegavanja kvantifikovanja i bavljenja apsolutima) u poruci tako da ti nikakvo objašnjenje ne bude ni potrebno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

o_O

MYVALLEYNEWS.COM

The Centers for Disease Control and Prevention has called an emergency meeting this week to look into reports of about 500 young people who have received Pfizer or Moderna COVID-19 vaccines and...

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...