Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

WWW.BIZLIFE.RS

BIZlife - Teretana u Krakovu trenutno je u proceduri preimenovanja u "Crkvu zdravog tela" kako bi ostala otvorena tokom novih ograničenja zbog epidemije - Poslovne vesti

Подели на овим сајтовима

On 30. 10. 2020. at 10:10, Juanito рече

Искрено, мој коментар и љутња није толико због ових вакцина. Ту можда има неких непотребних ненаучних бирократских кочница, ал око њих је већ стандардна процедура и избациће их ускоро. Више се односи на ове клиничке студије о лековима за ковид и лековима уопште (тестирању, не откривању). Чиста астрологија.

Expand  

Bas to. A ljudi se pucaju time kao da su to ne znam ni ja... neke cvrste naucne utemeljene teorije i znanja 1000 % sigurne. 

Covece, ljudski organizam je cudo. Postoje neke stvari koje su ocigledne i vaze u svakom slucaju, ali ima mnogo nijansi koje cuda cine. 

Pa ja i moja rodjena sestra primimo anesteziju u vilicu, meni krene da deluje u roku od minut njoj nekada moraju da lupe po 2 ili 3 doze da bi uopste krenulo da deluje. 

Ne postoji bolji nacin da se ispita bilo sta u medicini osim da se da velikom broju ljudi. Kada se utvrdi da je sigurno bezbedne za vecinu ne bi trebalo da postoji nijedna jedina kocnica. Naravno mozad ubode bas nekog ko ima neku retku kombinaciju nekih gena ili stanja ili uzima odredjenu kombinaciju lekova pa se desi neka reakcija ali to je uglavnom retko i te doze su uglavnom premale da bi napravile nesto ozbiljno. 

Ako niko do sada nije premnuo od vakcine koja je testirana na 20 000 ljudi, nece niko ni od 1000 000000 sa izutkom dekice koji ima 100 godina ili male bebe juce rodjene, oni su mozda potencijalni rizik. 

Ali rusi i kinezi sa obe svoje vakcine mogu komforno da spricaju vojsku i lekare bez ikakvih posledica. 

Najgore sto moze da se desi da neko ima neprijatnih nedelju dana i da mu se ne primi vakcina, to jest da ne razvije imuni odgovor. 

Подели на овим сајтовима

У Паризу млате по метроу ако немаш маску. Демократија.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 30. 10. 2020. at 22:34, mario beloti рече

У Паризу млате по метроу ако немаш маску

Expand  

Чудан назив за сукоб полиције и фудбалских хулигана у Букурешту после утакмице

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Belgija: znaci "zatvaranje" uz dozvoljeno kretanje i turizam van granica.

Uz preporuke da se to cini samo kad je "neophodno".

Belgijancima je otic' u restoran i putovati uslov bez kog zivota nema.... restorana ima vise nego saobracajnih znakova.

Horde turista su letos rasirile virus po Evropi, taman da se situacija izjednaci na crveno.

Nije dato uputstvo kako ce se kontrolisati sta je "neophodno" a sta ne...rizik je prebacen na policiju da se hakaju s ljudima kako znaju i umeju..........;

Подели на овим сајтовима

Do skoro su pravila bila neujednacena, obzirom da imamo vladu valonsku, vladu flamansku i vladu briselsku.

Pa se desavalo da jedna ulica kachi pola Valoniju pola Flandriju, te je kretanje bilo dozvoljeno desnom stranom ulice ali ne i levom.....

sto rece jedan, ce se vracam iz birtije u rane sate natraske levom stranom, niko mi nista ne moze.........:))))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Skole ce raditi posle malo produzenog raspusta, sto znaci da ce gradski prevoz u shpicu biti prebukiran.

Maske se ugl nose na bradi, zavisi ima li patrole ili nema.....u principu za ovih 20 godina ovde mogu reci da je , bar ovaj deo zapada na papiru, sto se tice administracije, demokratije , zastite uvek bio perfektan.

Praksa je nesto sasvim deseto:)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2020. at 4:32, GeniusAtWork рече

Чудан назив за сукоб полиције и фудбалских хулигана у Букурешту после утакмице

Expand  

cekaj sada ce da dodje @cloudking da ti objasni kako je to desnicarska propaganda i kako su ti ljudi hapseni jer nisu hteli da se identifikiju.... rekli su mu eksperti... 

Подели на овим сајтовима

U.S. Says Virus Can't be Controlled. China Aims to Prove It Wrong.

NEWS.YAHOO.COM

The United States is hitting records in daily coronavirus cases. But China, the country first afflicted with the scourge, is having a different experience.Unlike the Trump administration, which has...

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2020. at 10:11, fsa рече

U.S. Says Virus Can't be Controlled. China Aims to Prove It Wrong.

NEWS.YAHOO.COM

The United States is hitting records in daily coronavirus cases. But China, the country first afflicted with the scourge, is having a different experience.Unlike the Trump administration, which has...

Expand  

Ajde, jedva cekamo nove snimke kako zavaruju coveku vrata od kuce i postavljaju mu kordon policije da kontrolisu virus. 

image.png.d0569c5f6eeedcb0551dd9833c520e40.png

Mislim, sta su to prava individue kada radimo za dobrobit naroda? :) 

Treba da iznesemo ove kineske metode kao predlog nasim vlastima, SUPER IDEJA HVALA TI FSA sto nas upucujes na ljude koji rade kako treba.. a ne naone glupave amerikance koji to nisu spremni ?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...