Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 28. 10. 2020. at 14:00, cloudking рече

Haha, mladja u svom fazonu, izmisli nesto (slaze) pa onda napravi citavu filozofiju oko toga sto je slagao i na kraju donese zakljcak koji je lazan i sav ponosno guče po temi ko golub gaćan :D

Umes li bre jednu stvar da napises na ovom forumu a da se makar ispostavi kao barem poluistina? :D

Jesi ti to mene odblokirao?

Expand  

Jok pogledao sam poslednju poruku.
Sta sam izmislio? 
Je l si radio kao frilenser pored stalnog posla? Jesi.
Je l si zaradjivao neke pare? Jesi.
Je l si placao porez na to? Nisi. 

Jedino sto sam izmislio je brojka od 300 eura, sto nigde nisam ni tvrdio da je tacna brojka nego sam rekao "ajde da racunamo..." 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:01, Avocado рече

Malo pre sam bio u sudu... u koji ne možeš da uđeš bez maske... te su je svi u hodniku ispred sudnice nosili... osim policajca koji je došao da da neki iskaz... što je nekako dobra slika Srbije... jedina osoba u tom hodniku koja bi nekog mogla da privede zbog kršenja propisa je sama kršila propise...

Expand  

Mislim da su jedina mesta gde ulaze bez maske omanje prodavnice u zabacenim selima. Ja nigde u gradu nisam video prostoriju gde se ulazi bez maske. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:00, GeniusAtWork рече

Не бих да браним наранџастог и породично му окружење у Овалном кабинету, али ово је класичан кликбејт.

Expand  

U tim novinama (huff post) 90 % naslova su clickbait. Zato ih i zovemo "fake news". 

Подели на овим сајтовима

p.s. @cloudking ako te zanima da se boris za prava frilansera, slobodan si da mi se javis na DiEm ukoliko si se urazumio malo mozemo da pricamo ozbiljnije za stvasri koje su stvarno bitne. A koje pogadjaju i mene i tebe. 

Ili sa druge strane mozes da meris splovilo po internetima, sa obzirom da znam da takav nisi privatno, osim kada se sakrijes iza nika i avatara. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:03, haveaniceday рече

Mislim da su jedina mesta gde ulaze bez maske omanje prodavnice u zabacenim selima. Ja nigde u gradu nisam video prostoriju gde se ulazi bez maske. 

Expand  

U Nisu se maske nose poprilicno masovno. Ne nose se samo u ugostiteljskim objektima, kafane, kafici i slicno. Supermarketi, javne ustanove ali i prodavnice su prilicno displinovani, kolko ja mogu da vidim.

Nego nema vise UV zraka sa sunca pa zato rastu brojke... :D

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:03, haveaniceday рече

Mislim da su jedina mesta gde ulaze bez maske omanje prodavnice u zabacenim selima. Ja nigde u gradu nisam video prostoriju gde se ulazi bez maske

Expand  

Ja jesam... hramovi SPC su iz nedelje u nedelju puni naroda koji ne nosi nikakve maske

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:06, cloudking рече

Nego nema vise UV zraka sa sunca pa zato rastu brojke... :D

Expand  

Sta mislis da je razlog ovog rasta? Naravno da zato rastu brojke. Bukvalno imas uzivo dokaz onoga sto sam ti pricao..... maske su se isto tako nosile i pre mesec dana, i pre dva meseca.... 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:00, GeniusAtWork рече

Значи нигде не тврде да је епидемија побеђена него шта су предузели до сада да би је победили. Исто се ни у главном извештају не помиње било каква победа над епидемијом.

А Иванка уопште није говорила о епидемији - о томе је причао доктор који је на челу Секретаријата за науку - него о татиним улагањима у науку и технологију откад је постао председник.

Оно, сви знамо ко је екипа, ал баш толико глупи ипак не могу да буду 

Expand  

Pa sad, i ja sam na to pomislio. Engleski present continues znači da nešto traje u ovom trenutku. Pitanje je da li je takav glagol bio uopšte opravdano koristiti budući da SAD nisu ništa postigli da se epidemija suzbije na minimum, jer ironija je dok je ovaj izvještaj izbačen, SAD su dostigle rekordan nivo broja zaražnih. Zato da su oni započeli neki proces koji je ukazao da je suzbijanje epidemije u toku, onda bi izraz "Ending" imao smisla. Ovako su htjeli namjerno prikazati jednu stavku više kao Trampovo postignuće iako o tome nema govora da je išta postignuto, zato su se oni mediji koji su anti-tramp i obrušuili na ovaj izvještaj. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:06, fsa рече

Ja jesam... hramovi SPC su iz nedelje u nedelju puni naroda koji ne nosi nikakve maske

Expand  

... istini za volju nisam bio u hramovima posecivao sam jedino banke, poste i slicno.. slabo ja izlazim iz kuce. 

Nista onda da zabranimo okupljanje u hramovima, liturgije, pricest.... 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:05, haveaniceday рече

p.s. @cloudking ako te zanima da se boris za prava frilansera, slobodan si da mi se javis na DiEm ukoliko si se urazumio malo mozemo da pricamo ozbiljnije za stvasri koje su stvarno bitne. 

Expand  

Ne zanimaju me prava frilencera kao sto me ne zanima da polemisem s tobom s ozbirom da ces opet kao prosli put  u nedostatku argumenata da slazes kako sam te optuzio za nekakve gubitke zivota pa da me demonstrativno blokiras... sorry, ne dajem vise materijala isfrustriranim desnicarima da se izivljavaju nada mnom, narocito ako su klinicki lazovi.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:06, fsa рече

Expand  

E jbg, ta mesta ne posecujem pa ne znam :D 

• Хахаха 1

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:07, haveaniceday рече

Sta mislis da je razlog ovog rasta? 

Expand  

Socijalna dinamika u letnjim i zimskim uslovima. Komparativni pregled moze da da neke zanimljive insajtove, naravno ukoliko se oni ne koce sa onim sto je imperator govorio, a posto se koce, logicno je da ih neces uvaziti :* 

On 28. 10. 2020. at 14:07, haveaniceday рече

Bukvalno imas uzivo dokaz onoga sto sam ti pricao..... 

Expand  

giphy.gif

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:12, cloudking рече

Socijalna dinamika u letnjim i zimskim uslovima. Komparativni pregled moze da da neke zanimljive insajtove, naravno ukoliko se oni ne koce sa onim sto je imperator govorio, a posto se koce, logicno je da ih neces uvaziti :* 

Expand  

Nisu zimski uslovi druze. Dinamika se nije bitno promenila. Samo je malo hladnije i oblacnije.  ;) 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2020. at 14:09, cloudking рече

... sorry, ne dajem vise materijala isfrustriranim desnicarima da se izivljavaju nada mnom, narocito ako su klinicki lazovi.

Expand  

dobro znaci, ipak sam bio u pravu sto sam te blokirao. :)

Cuj zna me covek 10 godina i od jednom sam postao "klincki lazov" kada se ne slazem sa njima. :D

na stranu sto mi nisi odgovorio sta sam slagao... da si bio frilenser, da nisi platio porez, ili sta? 

verovatno i ne mozes da mi odgvoros jer je sve od toga tacno.... sa obzirom da si ti jedan od ljudi koji su me ubacili u frilens. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...