Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 45 минута, haveaniceday рече

@GeniusAtWork zanima me nesto, ne pratim bas, je l rekao taj Zoran Radovanovic nesto pozitivno ili ohrabrujuce nekada? Ja kada ga god vidim on prica o apokalipsama i propastima. 

Не знам стварно, више не могу да памтим и процесуирам ко шта прича :0426_feel: сви причају само о овоме већ две године, угушише га више :smeh1:

Колико знам, он се углавном оглашавао око понашања кризног штаба и власти и критиковао их (оправдано) за разне сулуде потезе. У ком је тачно фазону око саме епидемије, не знам.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

Не знам стварно, више не могу да памтим и процесуирам ко шта прича :0426_feel: сви причају само о овоме већ две године, угушише га више :smeh1:

Колико знам, он се углавном оглашавао око понашања кризног штаба и власти и критиковао их (оправдано) за разне сулуде потезе. У ком је тачно фазону око саме епидемије, не знам.

Океј хвала ти на одг, критика је увек била исправна, само ми се чинило да је увек волео да користи драматичне термине, никада ништа мало оптимистично или слично. 

а понашање кризног штаба стварно јесте смешно али гледао сам кона у прошлим проблемима, типа вируси грипа који су били јачи, кон се слично понашао. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Tumaralo. рече
Када АВ жели да сакупи своју менажерију у Арени или где већ, одједном поштовање мера није битно. Битније је што више људи сакупити, издрати се што више како је Вођа ''нови Тито'' који гарантује ''рај на земљи'', маске не морају да се носе, нећемо гледати ко је боцкан а ко није. Но, када пир менажерије прође, онда одједном расту бројеви и шири се паника. Никада АВ и његова камарила неће рећи да је пандемија циркус и замајавање народа чији је циљ хитлеровски и полпотовски тоталитаризам на куб. Зашто? Зато што су им газде СЗО, Клаус Шваб, Гејтс и Рокфелери.
Када опозицији одговара да се иде на протесте и блокаде, одједном ни Ђилас ни Зоран Радовановић ни Раде Панић не вичу на антиваксере, антимаскере и антиковидаше - одједном не мора дистанца да се држи на блокадама, не мора маска, не мора да се показује пропусница. Може да се фајта свако са сваким, да размењује пљувачку, крв и зној са сваким - антиваксер са антиваксером (или са ваксером небитно). Одједном као да пандемија не постоји. Међутим, чим све то прође, поново ће Панић, Радовановић, Ђилас, Јеремић и остали да кукају како су за све криви антиваксери, АВ зато што не уводи јаче мере и слично. Зашто? Зато што су им газде СЗО, Клаус Шваб, Гејтс и Рокфелери.
Зато је битно оно што сам већ писао - реци ми шта мислиш о ковид мерама јавно и гласно па ћу ти рећи шта мислим о теби. Да ли си заиста за АВ или против њега. Ако си за ковид мере а против си Вучића исти си као Вучић - имаш исте газде и исти си нациста према овом српском народу. Једино си љубоморан на њега што он сиса крв овом народу, а не ти. И зато што он добија коске од глобалистичке менажерије много веће него ти, па се нудиш глобалистима да будеш нова марионета.
Слободарским Србима, мени се чини, а свако нека проба другачије ако мисли другачије па ће учити на свом искуству, не пристаје да се било за рачун АВ било за рачун Ћуте, Ђиласа и осталих међусобно гложе. Нека се гложе и туку ако то желе те две стране истог новчића, а што се они више исцеде у тој борби, нама слободарским Србима ће бити лакше - док се они међусобно свађају моткама, палицама, пљувањем и слично, мање су шансе да се мере овде пооштре или да се изда КиМ.
Узмимо кокице и гледајмо бокс-меч. У међувремену, морамо да оштримо наше бусије и наше ровове за оно што следи када једна од две опције поново превагне, а то је пооштравање мера, јер ни једна ни друга ковидашка страна неће одустати од тога да овде заведе нацистички корона логор.

Одлично речено.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

BORBAZAISTINU.RS

У Женеви је 1. децембра (2021) завршена друга ванредна седница Светске здравствене организације (СЗО), на којој је одлучено да се почну преговори „о међународном...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Jao neee..

Taman kada je sve bilo pod kontrolom desi nam se ovakva nezgoda. Stvarno niko to nije mogao da predvidi.

Ništa, moramo biti odgovorni, zavesti preventivni lockdown, zabraniti ljudima da rade, odštampati trilion evra kao vid kovid pomoći dok pomno posmatramo kako se ponaša Omikron.

Kada Struka i Nauka razviju vaxx to će biti kraj virusa i vraćamo se životu kakav je bio pre marta 2020. godine vrlo brzo, dok si rekao Veliki Reset.

Naravno, samo ako budemo odgovorni, tj. ako se svih link milijardi ljudi vakciniše na vreme.

Nemojmo opet da propustimo tu priliku!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече

Лупетају глупости за пар кликова. Имаш горе омикрон извештаје, изгледа да је баш лагана варијанта. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Лупетају глупости за пар кликова. Имаш горе омикрон извештаје, изгледа да је баш лагана варијанта. 

I, kakve to veze ima?

То što je lagana varijanta sprečiće ih da zavedu lokdown i naštampaju trilione?

To bi uradili samo da je teža varijanta?

Misliš da ih zabole što je blaža varijnta?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Tumaralo. рече

I, kakve to veze ima?

То što je lagana varijanta sprečiće ih da zavedu lokdown i naštampaju trilione?

To bi uradili samo da je teža varijanta?

Misliš da ih zabole što je blaža varijnta?

да, спречиће их, не могу они баш да звекну локдауне како оће. Мало се разведеш од реалности шта је могуће а шта није када уђеш у теоретисање. Они би волели да лупају локдауне али да би лупао локдауне, а леминзи ћутали мораш да имаш леминге који се плаше. Тога имаш све мање и мање. 

А штампање милијарди, то ће радити свакако, као што раде већ дуго времена.

Подели на овим сајтовима

Ето.. да сте се сви вакцинисали уместо што закерате, сада бисмо живели нормално, као Аустрија, Холандија, Белгија..

🥳 🥳🥳

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Mikorist рече
WWW.BLIC.RS

Dr Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba govorio je u jutarnjem programu Nove o novom "omikron" soju...

LOL

Какве глупости лупа овај, сачувај нас Боже !

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...