Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 минута, Н И Н Е рече

Баш ти хвала. Пробао сам већ да претражим тему и да извучем само твоје постове али нисам успео. Пратим већ недељу дана али никако да сконтам шта те тишти у вези вакцина.

Prvo nisam htela da se vakcinišem zato što imam autoimunu bolest. Pa onda sam primetila da svaki dan menjaju priču i shvatila da oni sami nemaju blagog pojma šta i kako. Onda sam malo ipak zastala razmišljajući o tome da možda nisu ispitane.. Ali činjenica je da meni nije puno stalo doživota jer sam se prijavljivala da volontiram u covid centrima. I sad kad su počele ove mere uslovljavanja, posao ili vakcina, hleb ili vakcina, crkva ili vakcina.. Uviđam koliko je to veliko planirano zlo. I sad se Vala neću nikad vakcinisati, po cenu da umrem od covida ili bilo čega drugog, pošto zamisli ni kod lekara ne možeš bez potvrde. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

Prvo nisam htela da se vakcinišem zato što imam autoimunu bolest. Pa onda sam primetila da svaki dan menjaju priču i shvatila da oni sami nemaju blagog pojma šta i kako. Onda sam malo ipak zastala razmišljajući o tome da možda nisu ispitane.. Ali činjenica je da meni nije puno stalo doživota jer sam se prijavljivala da volontiram u covid centrima. I sad kad su počele ove mere uslovljavanja, posao ili vakcina, hleb ili vakcina, crkva ili vakcina.. Uviđam koliko je to veliko planirano zlo. I sad se Vala neću nikad vakcinisati, po cenu da umrem od covida ili bilo čega drugog, pošto zamisli ni kod lekara ne možeš bez potvrde. 

Није ти пало на памет да је то нешто непланирано и да се човечанство прилагођава уз пут, тражи начине како да победи болест? Има и доста лутања али то је све нормално. Никад није било оволико људи на планети, не можеш очекивати да се све зна унапред. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Avocado рече

Toliko si morao da se raspišeš (o svojim projekcijama) da prikriješ okolnost da nemaš valjan odgovor na ono što sam te pitao?

Koji psihološki mehanizmi i razlozi teraju čoveka da u razgovoru izbegava odgovore na jednostavna pitanja?

screen-shot-2017-05-25-at-6-35-25-am-1495690657.png

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Н И Н Е рече

Није ти пало на памет да је то нешто непланирано и да се човечанство прилагођава уз пут, тражи начине како да победи болест? Има и доста лутања али то је све нормално. Никад није било оволико људи на планети, не можеш очекивати да се све зна унапред. 

Odvijanje ove epidemije mi je pokazalo da sve to ide u jednom smeru i da je prethodno isplanirano. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sanja84 рече

Odvijanje ove epidemije mi je pokazalo da sve to ide u jednom smeru i da je prethodno isplanirano. 

Nije ti palo na pamet da tvoj sud mooooozda nije najedkvatniji s obzirom da kao i svi mi ovde ne poznajes dovoljno ni nauku ni medicinu a narocito epidemiologiju?

Gde je izvor takvog ega? Ili se radi o nekom odbrambenom mehanizmu? Kako covek dodje do te faze da dozvoli sebi da svoja licna nekompetnenta "smatranja" proglasi za nedvosmislenu istinu?

• Тужан 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Nije ti palo na pamet da tvoj sud mooooozda nije najedkvatniji s obzirom da kao i svi mi ovde ne poznajes dovoljno ni nauku ni medicinu a narocito epidemiologiju?

Gde je izvor takvog ega? Ili se radi o nekom odbrambenom mehanizmu? Kako covek dodje do te faze da dozvoli sebi da svoja licna nekompetnenta "smatranja" proglasi za nedvosmislenu istinu?

Ne znam da li si primetio, ali ti si prvi nas nazvao debilima, i pisao svašta. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Tumaralo. рече

screen-shot-2017-05-25-at-6-35-25-am-1495690657.png

Pa dobro, deca naravno imaju to... i moj sinčić se pravi blesav i pokušava da skrene temu kad ga neko pita nešto što mu je nezgodno da odgovori... samo je malo blamatno kad nisi dete, a to radiš tako očigledno i često...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Pa dobro, deca naravno imaju to... i moj sinčić se pravi blesav i pokušava da skrene temu kad ga neko pita nešto što mu je nezgodno da odgovori... samo je malo blamatno kad nisi dete, a to radiš tako očigledno i često...

Postoje dve opcije:

1. Ti si lažovčina

2. Predozirao si se svojim omiljenim sokićem

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, sanja84 рече

Ne znam da li si primetio, ali ti si prvi nas nazvao debilima, i pisao svašta. 

TI svakako nisi primetlia da ja ovde na iznozsim svoja "samtranja" jer ne mogu ni da ih imam s obizrom da nisam ni naucnik ni medicinki radnik...

Ja kazem da ste glupi. To ja apsolutno tacno. Ali ne kazem da ste glupi zato sto meni ne verujete, nego zato sto ne verujete nauci a dokazi koja dajete za to neverovanje su na nivou argumentacije osnovaca...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Postoje dve opcije:

1. Ti si lažovčina

2. Predozirao si se svojim omiljenim sokićem

I dalje nema odgovora :D

#samokazem :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

TI svakako nisi primetlia da ja ovde na iznozsim svoja "samtranja" jer ne mogu ni da ih imam s obizrom da nisam ni naucnik ni medicinki radnik...

Ja kazem da ste glupi. To ja apsolutno tacno. Ali ne kazem da ste glupi zato sto meni ne verujete, nego zato sto ne verujete nauci a dokazi koja dajete za to neverovanje su na nivou argumentacije osnovaca...

Ima puno ljudi koji su o puno stvari govorili. Možemo ih sažvakati još jednom... Pa da vidimo šta je osnovano, a šta ne.. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

Ima puno ljudi koji su o puno stvari govorili. Možemo ih sažvakati još jednom... Pa da vidimo šta je osnovano, a šta ne.. 

To smo vec radili.

Tumaralo i bernard najvise postavljaju sadrzaje tog tipa i do sada nisu postavili NI JEDAN jedini koji je kredibilan.

Sve sto su postavili se ispostavilo ili kao laz ili kao namerna manipulacija... steta sto nisi pratila temu, videla bi i sama... 

NAravno, ja ne ocekujem da ce debunkovanje da promeni avaksima misljenje. To je nemoguce. Vama uoste nije stalo do toga sta je tacno a sta ne. Stalo vam je samo do toga da verzija "istine" koju ste neosnovano usvojili bude opste prihvacena bez ikakvog obzira  prema toma kakve su posledice takvog  pogresnog  i stetnog delovanja. Bukvalno napisete nesto poput "evo u Irazelu vecina hospitalizovanih je vackinisano" nakon cega vam se pokazu podaci koji nedvosmisleno pokazuju da se radi o teskoj lagariji a najveca tragedija sto uopste nije tesko laganje, nego bukvalno neka glupa propaganda u koji niko normalan ne bi poverovao s dva grama mozga. A onda vi kazete "ahaaa, pa jbt, meni je delovalo drugacije. Bas mi je cudno ali sta da se radi pogresio/la sam. Hm, kako li sam samo dozvolio da me ovako prevare"... 

Naravno ne kazete to. Samo izignorisete istinu i nastavite da dalje besomucno kacite lazne linkove koji dalje promovisu te bolesne i nadasve lazne ideje... kao da vas apsolutno zabole cose sto to sto postavljate i u sta verujete nije tacno... bukvalno vas ne zanima istina. Samo vas zanima sirenje propagande u koju vam se iz nekog razloga svidja da verujete..

Naravno "neki" razlog uopste nije mistican niti nepoznat. I on je vrlo dobro uocen, definisan i objasnjen. Ali to znamo mi ostali. Vama sopstvena dijagnoza tesko da moze da se predoci i objasni. Radi se o starom dobrom koping mehanizmu, jer medju nama jednostavno postoje ljudi koji nisu sposobni niti spremni da prihvate svet onakvim kakav jeste jer im to uliva strah i nesigurnost i radije izmisljaju scenarija  po kojima svime i svima upravljaju nekakve "vise sile" jer vas paradoskalno ta teorija zapravo umiruje (iako se polomiste da dokazete da ste "uplaseni za svet")... Umirujuce je znati da nisi ti taj koji upravlja svojim zivotom nego bez obzira sta radis uvek je sudbina tvog zivota  zapravo u "necijim rukama" sto je sjajan mehazniam za premestanje odgovornosti za sosptveni zivot na neku nedodoriljviu stranu. Dokaz za taj model ponasanja je sto i svoje dokaze i argumente najjcesce premestate daleko od sebe i od odgovornosti dokaza- u buducnost. Otuda i najcesca zaveroloska fraza "vreme ce pokazati"

Nece. Koliko god vremena da prodje i koliko god bilo ociigledno da ste sve vreme lupali gluposti, cak i za 30 godina vi cete uobicajene probleme svaljivati na vakcine... "umro od infarkta  2045. godine? Haha lemizni veruju da je stvarno umro od srca a on primio 7 covid vakcina pre 25 godina! Pametnome dosta!"

P.S. Isti taj mehazniam koriste i patriJote... samo sto kod njih je drugi sistem. Oni izmisljaju neprijatelje koji im stalno "rade o glavi" jer tako sami sebi podizu vrednost (kod njih je taj problem- osecaj inferiornosti koji ih prati od rodjenja koji kompenzuju augmentacijom znacenja nacionalnog pripadanja koji onda dodatno uvelicavaju imzisljanjem tih neprijatelja) jer kad si nebitan onda si jadan, a kad si bitan onda imas neprijatelje... i tako je vecina ratova vodjena samo zbog teznje nekolicine koja je poput vas nespremna da se uhvati u kostac sa svetom i prinudjena je da izmislja kako bi sama bila smirenije, ne mareci za posledice koje takva aktivnost ostavlja prema drugima... zato vas ljudi nazivaju neempaticnima na primer...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...