Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, Рапсоди рече

Да ли је солидна заштита и лакша клиничка слика ... добити корону после ревакцине са упалом плућа (конкр.случај, моја тетка)и завршити у болници .Други случај...  завршити на кисеонику после ревакцине (отац од супруговог другара)...мени  то не делује као  лакша клиничка слика...како смо почели  доћи ћемо до тага да ће се на крају испоставити да  вакцине ето   само гарантују  лаку смрт  ако до тога дође. 

A zapravo treba da ti deluje kao potvrda onoga sto lekari pricaju vec godinu i po, da vakcina ne pruza 100% zastitu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A zapravo treba da ti deluje kao potvrda onoga sto lekari pricaju vec godinu i po, da vakcina ne pruza 100% zastitu...

Је ли, а лакша клиничка слика, шта са тим  и о томе причају ? На тај сегмент сам се фокусирала "" лакша клиничка слика  "

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Рапсоди рече

Је ли, а лакша клиничка слика, шта са тим  и о томе причају ? На тај сегмент сам се фокусирала "" лакша клиничка слика  "

Sto se mene tice i teska klinicka slika je uvek bolja od smrti, zar se ne slazes?

Podaci vrlo postojano ukazuju na to da vakcine  i dalje imaju visoku zastitu od smrtnog ishoda, tako da ti tvoji rodjaci mogu vakcini da zahvale sto su prosli samo sa teskom klinickom slikom (sto je opet izuzetna retkost kod vackinisanih)

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, cloudking рече

(sto je opet izuzetna retkost kod vackinisanih)

Није реткост, знам више случајева из мог окружења , да не наводим таксативно. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

E pa onda je to to. Javljaj tamo u WHO da je rapsino okruzenje indikator i da batale vise da istrazuju....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

E pa onda je to to. Javljaj tamo u WHO da je rapsino okruzenje indikator i da batale vise da istrazuju....

Хаха...ја ти  наводим реалне приче из соп.окружења, а ти ми машеш статистиком. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Хаха...ја ти  наводим реалне приче из соп.окружења, а ти ми машеш статистиком. 

WWW.POLITIKA.RS

„Наравно да је тачно, ево, братанац моје комшинице добио неки осип по лицу недуго након што је то почео да користи.” Ово је пример коментара који данас доминирају по друштвеним...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, fsa рече
WWW.POLITIKA.RS

„Наравно да је тачно, ево, братанац моје комшинице добио неки осип по лицу недуго након што је то почео да користи.” Ово је пример коментара који данас доминирају по друштвеним...

Извлачиш из контекста, ја нисам ништа прокоментарисала, навела сам пример из сопственог окружења и знам не мали број људи који је после ревакцине завршио у болници са упалом плућа . То је просто чињеница, и истина. Ја нисам научни радник .  

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Рапсоди рече

Извлачиш из контекста, ја нисам ништа прокоментарисала, навела сам пример из сопственог окружења и знам не мали број људи који је после ревакцине завршио у болници са упалом плућа . То је просто чињеница, и истина. Ја нисам научни радник .  

Шта је ово ако не коментарисање:

пре 34 минута, Рапсоди рече

пре 27 минута, Рапсоди рече

Хаха...ја ти  наводим реалне приче из соп.окружења, а ти ми машеш статистиком

Из ових твојих изјава види се да ти не верујеш научним истраживањима и да су за тебе РЕАЛНЕ и валидне само приче из твог окружења, тј. само анегдотални докази о деловању вакцина

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Рапсоди рече

На првом месту Ана Глигић је завршила у болници након ревакцинације кинеском вакцином, а знам више њих који су добили корону након ревакцинације и једног човека пензионера који је био две недеље у болници, ...

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Овај клип сам добио 6. августа а то је скоро 20 дана пре јавног коментара израелског министра здравља о трећој вакцини. Не знам да ли је неко до сада поставио овај видео на теми. А питао бих форумаше да ли знају ко је овај аустријанац пошто нисам у току?

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Рапсоди рече

Да ли је солидна заштита и лакша клиничка слика ... добити корону после ревакцине са упалом плућа (конкр.случај, моја тетка)и завршити у болници .Други случај...  завршити на кисеонику после ревакцине (отац од супруговог другара)...мени  то не делује као  лакша клиничка слика...како смо почели  доћи ћемо до тага да ће се на крају испоставити да  вакцине ето   само гарантују  лаку смрт  ако до тога дође. 

Satanistička eutanazija!

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, fsa рече

Шта је ово ако не коментарисање:

Ништа негативно ни против вакцина.

пре 20 минута, fsa рече

Из ових твојих изјава види се да ти не верујеш научним истраживањима и да су за тебе РЕАЛНЕ и валидне само приче из твог окружења, тј. само анегдотални докази о деловању вакцина

Не, ја само износим приче из мог окружења и то су свакако реалне приче, где си видео или прочитао да ја не верујем научним истраживањима ? Знам и доста прича  и људи који  нису примили вакцину а завршили су у болници, као и оних који су без вакцине  лако прошли. Не  могу да извучем матрицу из свог окружења шта и како....научна јавност је подељена . 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

tumblr_m6pid35QyH1rqfhi2o1_400.gif?resiz

On je meni jako zanimljiv lik, iako na ovoj temi mlati pranznu slamu volimg da ga čitam :smeh1:, izigrava ideologa ekipe, sama demagogija, kao nekad Stane Dolanc koji je sanjao da će da zameni "snajperistu".

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...