Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, cloudking рече

"Do juce je jeo jabuke a danas odbija da kuva kafu..." :D  

Брате искрено да те питам, је л ти стварно не видиш колико је твоје понашање често лицемерно?

Ево ја често приметим колико је пута моје понашање лицемерно, али ти ми баш делујеш као оно чврсто убеђен да си увек исправан...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

dobardecko

Jok... samo da ljudi koji se bave metanaukom nisu virusolozi ;) 

Па нису, не видим какве то везе има.

Ионадис ког сам ти ја слао је епидемиолог например.. ни њега ниси слушао.. одмах си га одбацио као неку будалу.
Он ти је стварно али стварно 0.1 % научника у епидемиологији...

Не за мене дакле, за свет. Лик је добијао награде, има гомилу цитата, радова.

Не виђаш га по телевизијама јер се његови коментари о ковиду не слажу са оним што државе гурају. 

Ево окачио сам његов рад где је писао о лошим проценама смрти од ковида.. нико од вас јоту пажње није дао...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Брате искрено да те питам, је л ти стварно не видиш колико је твоје понашање често лицемерно?

Ево ја често приметим колико је пута моје понашање лицемерно, али ти ми баш делујеш као оно чврсто убеђен да си увек исправан...

Nije vazno sta ja mislim, sta verujem i sta pisem kad si ti u pitanju. Ti si jedna od retkih osoba na ovom svetu koju ne postujem i za koju verujem da treba da se pljune u facu kad se sretne, tako da ne zameri sto se prema tebi u raspravama ne ophodim bas ortodoksno. NE shvatam te ozbiljno i svaki tovj post dozivljavam kao inspiriaciju za zajebanciju a u zajebanciji nema granica i nema pravila...

#its_ok_to_spit_a_..._haveaniceday  :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ti si jedna od retkih osoba na ovom svetu koju ne postujem i za koju verujem da treba da se pljune u facu kad se sretne,

Па што се онда тако понашаш према свима као према мени.
Према бернанду, тумаралу, аурору, василију, звонку, билбији....

Јан е видим да је твоје понашање другачије према мени него према њима.. не делује да сам баш тако редак феномен код тебе. 

А за то пљување.. може да средимо, повешћу и Василија чујем и са њиме си неко пљување у фацу договарао. Не брини идемо по реду... 

само се бојим наслонићу се на неки ауто уплашићеш се

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Па нису, не видим какве то везе има.

Ионадис ког сам ти ја слао је епидемиолог например.. ни њега ниси слушао.. одмах си га одбацио као неку будалу.
Он ти је стварно али стварно 0.1 % научника у епидемиологији...

Не за мене дакле, за свет. Лик је добијао награде, има гомилу цитата, радова.

Не виђаш га по телевизијама јер се његови коментари о ковиду не слажу са оним што државе гурају. 

Ево окачио сам његов рад где је писао о лошим проценама смрти од ковида.. нико од вас јоту пажње није дао...

Naravno... jer je  nauka u zaveri da se ljudi koji ne misle kao mainstream marginalizuju... znas, tako nauka funkcionise. To je taj naucni metod. :D 

I kad se bavis naukom i zelis da izazoves neku mainstream nauku, nacin za to da ides po jutjub kanalima i kenjas svoje teroije i da ubedjuejs ljude u fazonu "majke mi ja sam u pravu a ne ovih stotine hiljada naucnika koji se time takodje bave. Meni verujte, ja jedini znam istinu i zelim samo da vam otvorim oci, a oni mi ne daju jer su zli i pokvareni i sve ih finansiraju overlordi."

:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Naravno... jer je  nauka u zaveri da se ljudi koji ne misle kao mainstream marginalizuju... znas, tako nauka funkcionise. To je taj naucni metod. :D 

Наука није. Он човек и даље пише научне радове на ту тему, са својим колегама, шаље их на пер ревју и пролазе.

Оно што је у завери против науке јесу медији, политичари и научници бирократе. 

Проблем је што си ти помешао оно што причају по телевизији научници који раде директно за државе са науком. 

Чест проблем код тебе. 

Научници ћуте, раде, пишу радове. РАдови излазе.. али када се о науци информишеш са телевизије .... 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, haveaniceday рече

То би ти волео да значи јер је рекла нешто што вас жуља.

Odakle ti ideja da me žulja nešto što je rekla? Rekla je iste gluposti koje razne budaletine ponavljaju već mesecima...

Едитовао сам тамо, жена се буквално бави "метаscience" 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Буквално је научница.

:D

Odakle ti ideja da se bavi time?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

чујем и са њиме си неко пљување у фацу договарао

Svasta...

пре 2 минута, haveaniceday рече

може да средимо, повешћу и Василија

Naravno da ces da povedes Vasilija :) 

пре 3 минута, haveaniceday рече

Па што се онда тако понашаш према свима као према мени.
Према бернанду, тумаралу, аурору, василију, звонку, билбији....

Svako od njih ima tretman kakav zasluzuje. Ne vidim da su tretmani isti. Sa vilerom umem bas lepo ponekad da se ispricam. Zvonko mi je bio omijeni forumas jedno vreme, Auror je steta za DNK koji je utrosen u njegovo stvaranje, tumaralo ima duboke emotivne probleme pa se s njim ophodim oprezno... vidis... razlicito sve :) 

Подели на овим сајтовима

@Bilbija Видиш ти на које се гране спуштају ови либералчићи. Човек ће следећи пут да ме убеђује да архитекте система нису програмери јер не пишу директно код, само читају туђи, исправљају и организују. 

Moooždaaaaa Bilbiju ubediš u to da je naučnik neko ko ništa ne istražuje ili da je programer neko ko ništa ne programira... ali cenim da ni on nije baš toliko glup...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Научници ћуте, раде, пишу радове. РАдови излазе..

Mozda im slaba metanauka? :))

Подели на овим сајтовима

Пише јој на профилу.

A koje metascience istraživanje je objavila?

Može i link ka tom profilu?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Moooždaaaaa Bilbiju ubediš u to da je naučnik neko ko ništa ne istražuje ili da je programer neko ko ništa ne programira... ali cenim da ni on nije baš toliko glup...

Архитекта у фирмама ти је последњи степен програмера. Не мора да га убеђујем он то човек зна, у индустрији је.

WWW.SEEK.COM.AU

Thinking of becoming a Software Architect? Learn more about the role including real reviews and ratings from current Software Architects, common tasks and duties, how much Software...

A Software Architect is a computer programmer or software developer who determines which processes and technologies the development team should use. As a Software Architect you will also troubleshoot coding problems and collaborate with other experts to produce high-performance software systems.

То ти можеш овде будале неке да убеђујеш и лажеш, он ће одлично да разуме на шта мислим.... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

A koje metascience istraživanje je objavila?

Može i link ka tom profilu?

Ја како видим објавила је 150 истраживања али ти си мене убедио да на тим радовим потписују и чистачице који им чисте канцеларије и програмере који су испрограмирали микрософт ворд на ком је рад писан и тако.. све и сваког они стављају на радове, а не само научнике. 

И да ти дам рад, ти ћеш рећи.. а она је ту само консултат, ево је овде поред Славице која је чистила од прашине полице. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...