Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, dragisa рече
WWW.THEMOSCOWTIMES.COM

“It’s time for Moscow to adapt their experience if we want to avoid a new and highly undesirable lockdown,” the mayor said.

i naravno naši spasioci od zlog zapada, "braća" rusi, lideri u bahatosti:

Health authorities meanwhile announced that Moscow hospitals will no longer provide routine, non-emergency treatment to unvaccinated patients

Nisu ludi da dozvole da nerazumni antivakcinaši šire zarazu

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sampaganini92 рече

ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА, А МОЖДА И СВИХ!! ЈАВЉАЈУ ВЕСТИ ПАЖЊА ПАЖЊА!

Ево чисто да додам ако вам је промакло фса-ових 17 претходних постова... да будете сви лепо информисани:D

:dobro:

Подели на овим сајтовима

Posle ovoga idu iste zabrane i u druge objekte.

A uslovi će se povećavati. Treća doza, četvrta, peta ..carbon footprint, social credit score itd.

Heineken, partner WEF, je već u svojoj ultra-popularnoj reklami sa 80% dislajkova najavio kmetovima sta ih čeka.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Tumaralo. рече

Posle ovoga idu iste zabrane i u druge objekte.

A uslovi će se povećavati. Treća doza, četvrta, peta ..carbon footprint, social credit score itd.

Iskreno se svi nadamo. Videcemo.

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Tumaralo. рече

Međutim, @Avocado  zaslužuje počasno mesto kao prvi među jednakima. Avocado, klasifikujemo te kao: Lemmus maximus :aplauz:

12:smeha::))12:smeha:

Znači još uvek nisi uspeo čak ni da smisliš šta bi mogli da urade kupovinom te kompanije? Ili je možda problem što predvodnici nelemigsa još nisu izneli "teorije", pa da ne istrčavaš sa nekom unikatnom mišlju?  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Tumaralo. рече

Lemmus maximus kaže da je WEF country club kome je Brat Si, kinesko seljače, uplatilo milione da bude viđen (preko Zooma) međ' svetskim džet-setom. :))

Aha... baš to sam "rekao"... potpuno isto kao što u javno dostupnim dokumentima jasno "pišu" svi planovi Overlorda... to nije uopšte tvoja blesava interpretacija...   :)

U klipu Švab isto 103% kaže da će primorati ljude da nose čipove, jel da?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

A sta je generalno problem sa cipovima? Vidim da se od samog pomena te reci avaksima dize kosa na glavi. Zbog cega?

Vidiš koliko tebi čovek treba da crta da bi razumeo.

NIJE PROBLEM U ČIPU : ko hoće neka ga primi ali nemoj mene taerati da ga primim ukoliko neću

NIJE PROBLEM U VAKCINI ko hoće nek je primi ali nemoj mene taerati da je primim ukoliko neću

NIJE PROBLEM U MERAMA : svi ih sprovodimo jer svi mogu biti zaraženi i/ili prenosioci (i vakcinisani se razboljevaju i/ili zaražavaju), a ne da to bude pokriće za TEROR (ili kako kažu "stimulacija") NE ISTOMIŠLJENIKA.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

A sta je generalno problem sa cipovima? Vidim da se od samog pomena te reci avaksima dize kosa na glavi. Zbog cega?

Zna li neko odgovor na ovo pitanje?

Edit: postavio sam ovaj odgovor u istom trenutku kad i dragisa

Подели на овим сајтовима

@Милошшш A ko je rekao ovo da bolnice nece primati nevakcinisane? Ne mogu da nadjem....

Ne mogu ni ja da nađem.

Možda se čovek šalio, a možda je i bezočno slagao. A možda je čuo na tv, samo nema na guglu. Mada su mi male šanse za to. Verovatno je bezočno slagao, antivakser bezočni. :) 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, dragisa рече

NIJE PROBLEM U ČIPU : ko hoće neka ga primi ali nemoj mene taerati da ga primim ukoliko neću

Neko te terao da primis cip?!

пре 4 минута, dragisa рече

NIJE PROBLEM U VAKCINI ko hoće nek je primi ali nemoj mene taerati da je primim ukoliko neću

Neko te terao da primis vakcinu??!!

Ko?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...