Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Digitalna moneta, ukidanje slobodnog interneta i univerzalni Digi ID postaće realnost poste false flag cyber napada koji Švab najavljuje već druže vreme.

To sve služi istom cilju. Samo će od sada brže da se odvija, počelo je sa ovom lažnom pandemijom i neće stati. Sve što ljudi rade njima ide u prilog, to je svetski sistem, on je građen vekovima. Borba za ljudske duše traje, ali i telo mora da se porobi, ne samo duša. Zato mora žig da stave pod kožu, tako im je najsigurnije da nećeš da se predomisliš, a preko njega mogu da utiču i na zdravlje čoveka i na sve. Onda si u njihovoj milosti. A đavo nije milostiv nimalo.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

I zato što u bolnicama leže bolesni i slabi koji od nas očekuju pomoć, a ne da ih naše neodgovorno osoblje zarazi i da umru zbog toga - zaključuje ovaj stručnjak.

Ovaj stručnjak je i sam govorio da vakcinisan može da prenese virus ali ne može on sam biti zaražen (ili može ali sa blažom kliničkom slikom).

Jedino je bitno da li je pacijent vakcinisan ili ne (prema medicini iz vremena pre nego što ju je preuzeo Kill Gejts).

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Милошшш рече

Oni idu na to da izazovu građanske ratove i opšti haos u svetu, da bi mogli da provuku glavni plan, a to je jedna svetska vlada i jedna digitalna moneta, koju će ljudi jedva dočekati jer će ovakav neizestan život postati svakodnevica, da ne kažem "nova normalnost".

Idu na to da nateraju kolebljive da se vakcinišu i da tako sačuvaju živote i ekonomiju... i kao što vidimo na primeru Francuske, Rusije i dr. država to im polazi za rukom. Biće tako i kod nas uskoro... :dobro:

пре 9 минута, Милошшш рече

To sve služi istom cilju. Samo će od sada brže da se odvija, počelo je sa ovom lažnom pandemijom i neće stati. Sve što ljudi rade njima ide u prilog, to je svetski sistem, on je građen vekovima. Borba za ljudske duše traje, ali i telo mora da se porobi, ne samo duša. Zato mora žig da stave pod kožu, tako im je najsigurnije da nećeš da se predomisliš, a preko njega mogu da utiču i na zdravlje čoveka i na sve. Onda si u njihovoj milosti. A đavo nije milostiv nimalo.

Lažna je samo briga antivakcinaša i paranoidnih apokaliptičara za dobrobit drugih ljudi.... a i za sopstvenu. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Tumaralo. рече

Ovaj stručnjak je i sam govorio da vakcinisan može da prenese virus ali ne može on sam biti zaražen (ili može ali sa blažom kliničkom slikom).

Pa da... i to i dalje stoji - vakcinisani imaju daleko manje šanse da prenesu virus i mnogo bolje šanse da se izbore sa bolešću.

пре 23 минута, Tumaralo. рече

Jedino je bitno da li je pacijent vakcinisan ili ne (prema medicini iz vremena pre nego što ju je preuzeo Kill Gejts).

Pa da ali pošto postoje ljudi koji ne smeju da budu vakcinisani jer su već previše slabi ili imaju autoimune bolesti, onda lekar koji je pametnica kao ti pa se nije vakcinisao ugrožava zdravlje svojih pacijenata... što prema medicini iz vremena još od antičke Grčke nije moralno i samo nekom krajnje nemoralnom bi moglo da padne na pamet da brani "pravo" lekara da ugrožava zdravlje svojih pacijenata jer pacijenti nisu vakcinisani... uostalom, ugrožava zdravlje i vakcinisanih pacijenata jer to što oni imaju daleko manje šanse da umru ili imaju težu kliničku ne znači da žele da ih lekar zarazi bolešću...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

Nadrilekarima nije mesto u medicinskoj struci. Promašili su profesiju.

Nisi ti, niti je Šekler, neko ko će da određuje da li je neko lekar ili ne.

Ukoliko ima adekvatno obrazovanje potvrđeno diplomom, ukoliko ima višegodišnje iskustvo potvrđeno reputacijom, niko ali baš niko nema pravo da mu zabrani da ima svoje stručno mišljenje. Odakle nekome pravo da se ovako ponaša i "oduzima" zvanja? Zašto zato što se ne slaže sa tvojim mišljenjem? Kakav je ovo novi titoizam da ne smeš ni da kažeš ništa?

Ništa ljudi kroz istoriju neće naučiti, makar 1000 puta ponavljali iste greške. 

Shvatite da postoji LEGITIMNO i brojnim ne željenim efektima POTVRĐENO suprotno mišljenje. Ja nikome ne branim, niti namećem svoje mišljenje. Ko želi neka se vakciniše, ali ne možete vi druge naterati da raditi sa svojim telom onako kako se vama čini da je ispravno.

Prestanite da tripujete da nekome dajete pravo na rad, dajete pravo na kretanje, dajete pravo na ravnopravnost.... BOG MI JE DAO to pravo i niko mi ga neće uzeti niti dati.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, dragisa рече

Nisi ti, niti je Šekler, neko ko će da određuje da li je neko lekar ili ne.

Ukoliko ima adekvatno obrazovanje potvrđeno diplomom, ukoliko ima višegodišnje iskustvo potvrđeno reputacijom, niko ali baš niko nema pravo da mu zabrani da ima svoje stručno mišljenje. Odakle nekome pravo da se ovako ponaša i "oduzima" zvanja? Zašto zato što se ne slaže sa tvojim mišljenjem? Kakav je ovo novi titoizam da ne smeš ni da kažeš ništa?

Ništa ljudi kroz istoriju neće naučiti, makar 1000 puta ponavljali iste greške. 

Shvatite da postoji LEGITIMNO i brojnim ne željenim efektima POTVRĐENO suprotno mišljenje. Ja nikome ne branim, niti namećem svoje mišljenje. Ko želi neka se vakciniše, ali ne možete vi druge terati da šta će raditi sa svojim telom.

Prestanite da tripujete da nekome dajete pravo na rad, dajete pravo na kretanje, dajete pravo na ravnopravnost.... BOG MI JE DAO to pravo i niko mi ga neće uzeti niti dati.

Zamena teza. Ti lekari su plaćeni da nas leče u skladu s dostignućima moderne medicine, a ne kako im se ćefne. Imaju oni pravo da veruju i misle šta god žele, ali ne i da ugrožavaju tuđe živote. Niko ne ugrožava njihovo pravo na rad, već oni sami negirajući medicinska saznanja ugrožavaju pacijente i zato im nije mesto u državnim ( a ni privatnim ) medicinskim ustanovama. Ni tebi a još manje njima nikakav Bog nije dao pravo da ugrožavate tuđe živote.

Подели на овим сајтовима

Tranquillo guys 

Slow down 

Piano piano

Geschloßen Sie der heiptfürthen Schlësburg verkaupft !!!!!!

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Драшко рече

Tranquillo guys 

Slow down 

Piano piano

Geschloßen Sie der heiptfürthen Schlësburg verkaupft !!!!!!

Google translate: "Затворен хеиптфуртхен Сцхлесбург продао" :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

Google translate: "Затворен хеиптфуртхен Сцхлесбург продао" :)))

Jednom sam tako probao na rumunskom da lupim ali je ispalo nešto smislenije 

Doduše kao neki haiku je ispao

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Jednom sam tako probao na rumunskom da lupim ali je ispalo nešto smislenije 

Doduše kao neki haiku je ispao

A ja, evo poslala poruku ćerki da mi prevede.

Kaže ona 

ahahahahhaha cekaj nesto si lose napisala

ne mogu se iskobeljam

Подели на овим сајтовима

Mađarska će ponuditi građanima od 1. avgusta da prime treću dozu vakcine protiv kovida 19, a imunizacija će biti obavezna za sve zdravstvene radnike, rekao je danas premijer Viktor Orban.

https://www.alo.rs/korona/svet/524535/orban-najavio-obaveznu-vakcinaciju-za-ovu-grupu-ljudi/vest

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...