Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@Tumaralo. E, nema potrebe da se sekiraš, nisi prvi koji je diskvalifikovan za bilo kakvu raspravu na ovoj temi. I pre tebe su likovi postavljali gluposti, šerovali neproverene linkove i bili ubeđeni da su u pravu. I pre tebe su, kad im je predočeno da treba da daju odgovore na postavljena pitanja, davali iste takve blentave odgovore. ? 

Da remiziramo: Izlupetao si se, objavljivao zaverološke bljuvotine, kad ti je skrenuta pažnja da to blage veze nema s mozgom nisi našao za shodno da odbraniš svoje besmislice i da odgovoriš na prosta pitanja, počeo si sa ad hominem napadima. Sad ćeš sigurno da se udaljiš od teme i bićeš prepušten svojim zabludama i ideologijama koje ne piju vodu, to neka ti je nagrada. ?

Подели на овим сајтовима

@Марек ниси ни прочитао, ни одслушао шта ти је човек поставио, одмах си то подвео под глупост. А није глупост. Само ти ниси чуо за то.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

@Марек ниси ни прочитао, ни одслушао шта ти је човек поставио, одмах си то подвео под глупост. А није глупост. Само ти ниси чуо за то.

Ako nisi pratila, na ona njegova pitanja o merama sam odgovorio i demantovao ga. Na onom linku gde upoređuje cene sam ga pitao kakve veze ima to sa bilo čim i da je bespredmetno tako postavljati stvari. Uz to sam mu postavio par pitanja ali on, mica mala, izgleda nije video ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марек рече

Ako nisi pratila, na ona njegova pitanja o merama sam odgovorio i demantovao ga. Na onom linku gde upoređuje cene sam ga pitao kakve veze ima to sa bilo čim i da je bespredmetno tako postavljati stvari. Uz to sam mu postavio par pitanja ali on, mica mala, izgleda nije video ?

да, управу си, нисам пратила... погледаћу

али што се тиче нафте и прехране свака стоји. Та тема се годинама врти у академским круговима....

Подели на овим сајтовима

WWW.BUSINESSINSIDER.COM

Experts agree: This virus isn't going anywhere anytime soon. But it's possible that in the...

Za one sa jeftinim kartama, da prevedem šta piše u ovom linku:

Stručnjaci su konstatovali da bi koronavirus mogao da ostane u populaciji i da bi mogao da poprimi odlike sezonskog gripa, da se pojavljuje kao sezonska bolest i da bi verovatno bilo neophodno da se uvede godišnje primanje vakcine (kako se to inače radi kad je grip u pitanju)

Takođe kažu da će se pandemija završiti i da da se nadaju da će bolest imati blaže kliničke slike u budućnosti.

Iz svega ovoga čovek je izvukao VELIKI RESET! ???

Školski primer obrasca o kome pričam, pročita naslov linka, ne pogleda šta piše u njemu, a i ako pročita pogrešno ga interpretira, uvek u kontekstu AGENDE RESETA DUBOKE DRŽAVE VLADALACA IZ SENKE ?

Idemo dalje, ima li pitanja? ?

Подели на овим сајтовима

извини, прочитала сам цео текст и то што ти кажеш не стоји. Чак се плаше да ће бити смртоноснији и опаснији, чак и за децу, па ће морати да уведу вакцинацију деце..тралалала....и у случају преноса на животиње, па поново на људе, да е бити још опаснији.

Ово што си ти извукао као закључак из целог текста је нешто као нада...па биће све ок....ето надамо се да ћемо победити. НИси се ни ти баш потрудио да прочиташ..можда си се потрудио да извучеш нешто што би стало у твоју корист, али то није истина....Надао си се да ћу бити површна....:)))

Подели на овим сајтовима

Pa površna si, nije to do mene. 

U tekstu stoji ovako kako sam ja napisao, tekst je zapravo više medicinsko štivo nego novinarsko, objašnjavaju se mehanizmi širenja, piše da će biti uvedena vakcinacija, da će pedijatrijski slučajevi biti najbezbedniji i slično..  Kakve to veze ima sa velikim resetom?????? To što će se primati vakcins protiv kovida kao što se prima protiv gripa je - šta???? 

Nego je čovek video da u podnaslovu piše "new normal",  garant tekst nije ni pročitao i odmah mu je zaverološki mozak odreagovao.

Nisam izvlačio stvari iz konteksta, boldovao sam da naučna zajednica ima stav da će bolest postati slabija i da će za 10 godina biti ono što je danas grip. Ne znam gde tu zdrav čovek može da nađe vezu sa VELIKIM RESETOM?????

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Марек рече

Na ta pitanja ti jesam odgovorio kroz prethodne postove.

Negde sam te mentionovao a negde nisam.

Smatrao sam da se podrazumeva da svi ti postovi čine jednu celinu, da su deo jedne diskusije, kao da sedimo za stolom nas 3,4,5... Negde sam odgovarao Sanji, negde tebi, negde Oblaku a negde sam samo pisao.

Tu sam odgovorio na pitanje "čemu služe mere ako ne služe suzbijanju virusa".

Dakle, ja sam tebi odgovorio na pitanje (tebi taj odogovor može da se sviđa ili ne, možeš sa njme da se slažeš ili ne) a ti nisi nigde postovao gde sam ja pominjao ubijanje ljudi od strane Bil Gejtsa, zaprašivanje, čipove, spasavanje sveta od strane Trampa ili gde sam postovao krindž linkove.

Prethodno navedeno tebe čini nosicem neslavne titule "Besramni Klevetnik Prvoga Reda".

Подели на овим сајтовима

@Марек да, текст је више медицинско штиво, зато га ниси ни разумео. А велики рессет..шта ја знам...можда се може извући тај закључак, пошто има већу смртност него грип, да ће ове мере потрајати, економија пропасти...свађе настати...не знам, не разумем се у економију и политику...само претпостављам

Подели на овим сајтовима

Прво да кажем да ипак има наде за вас још јер ево и марек који је најмање издржао ћутао је чак три минуте. Браво за све. Нек им је слава. Покушали су спасити нас беднике.

Друго да вас питам да немате можда неки осећај да је оно дошао као судњи дан можда?

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

Ogovorio si mi na pitanja pre nego što sam ih ti postavio??? ???

Kakvo vrdanje ?

Inače, odgovorio sam ti upravo prethodnim postom, tačno se vidi kako ti radi mozak, dve reči su dovoljne da izvrneš ceo tekst koji uzgred nisi ni pročitao, vidi se. ?

Diskvalifikacija. Ili, tvojim rečima, VELIKI RESET ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

@Марек да, текст је више медицинско штиво, зато га ниси ни разумео. А велики рессет..шта ја знам...можда се може извући тај закључак, пошто има већу смртност него грип, да ће ове мере потрајати, економија пропасти...свађе настати...не знам, не разумем се у економију и политику...само претпостављам

Da, da, ne razumem medicinsko štivo ?

Kolilo ja vidim, ovde svako može da izvede zaključak kakav hoće, ako mu je u glavi apokalipsa taj može i u temi o konjima da vidi VELIKI RESET ?

Sanja, interesantno je kako ti se svaki post završava sa "nemam pojma/lupam/samo tako razmišljam" ?

VELIKI RESET

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...