Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, cloudking рече

Bukvalno se osecam kao kad me cerka  (koja ima 4 godine) pita: Ako je zemlja okrugla sto australijanci ne padnu?

Па зато што није округла, ето ти још један доказ.

Sapienti sat...

0703_read

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Pročitah ovo. Za ostatah nisam imala vremena, mada znam šta ti možeš napisati, pa vjerujem da je smiješno.
Drag si, volimo te.

Ovim sarkazmom ne postizes to sto mislis, postizes sasvim suprotno od toga cemu se nadas.

Procitaj, ipak, ceo status. Ispostuj vreme koje sam ti poklonio... vreme ce pokazati :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Па зато што није округла, ето ти још један доказ.

Sapienti sat...

0703_read

giphy.gif

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Марек рече

Ne znam da li si primetio, ti si taj koji ovde šeruje krindž linkove i ti si od te "pobiće nas bilgejc" ekipe. ?

Ako pokažeš gde sam pominjao čip, bilgejca koji vrši genocid, zaprašivanje, Trampa koji spašava svet, virus koji ne postoji, poslaću ti na kućnu adresu delikates kofu crva sa pikantnim skakavcima odozgo, u soja sosu, razume se. 

Međutim, ukoliko ne pronađeš tako nešto onda:

1) Priznaj da si klevetnk ili , alternativno,  2) grcaj u sramoti.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Konzervativci ne veruju u spontanost jer ih plasi. Nista ne postoji toliko zastrasujuce od ideje da se stvari u svetu desavaju stihijski odnosno bez nekog konkretnog plana. Iz nekog razloga ta ideja im je strasnije od same smrti i otuda potreba da iza svakog daodjaja ili pojave stave neku vrstu plana koji iza toga stoji jer se onda osecaju bezbednije u svojoj kozi.

To je paradoks zapravo, njima je draza ideja da ce neko namerno da unisti svet nego ideja da se svet sam razvija  i da niko nema pojma gde sve to ide...

Opet kazem... zna li iko od njih ista  o izazovima vestacke inteligencije koja ima potencijala da  u narednih 10-20 godina  u POTPUNOSTI promeni lice nase planete kao i same ljude ( a mozda cak i da nas sve potamani)? Jok be, njima i dalje problem sto nas Bil GEjc zaprasuje s aviJoni i cipovi.... :)) 

Ovo je verovatno i najveći problem i koren nerazumevanja. I iako mi je smešno, takođe je zabrinjavajuće i voleo bih kad bi se spustio fudbal i radilo na dijalektici, pa da se zajedno nađu odgovori koje sve interesuju.

Подели на овим сајтовима

Ја имам неку своју теорију. Ја мислим да смо ми као креација толико глупи да мислимо да радимо добро а радимо у потпуности лоше.  Мислим да сви ти СЗО, Били Гејтс и остали...можда и имају осећај за денги..али нису они паметни да могу да предвиде све. Раде шта могу и колико могу. АЛи су глупи ии праве још већу шету. А опет има и стварних злоћа. Да, саму сам себе збунила.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Ako pokažeš gde sam pominjao čip, bilgejca koji vrši genocid, zaprašivanje, Trampa koji spašava svet, virus koji ne postoji, poslaću ti na kućnu adresu delikates kofu crva sa pikantnim skakavcima odozgo, u soja sosu, razume se. 

Međutim, ukoliko ne pronađeš tako nešto onda:

1) Priznaj da si klevetnk ili , alternativno,  2) grcaj u sramoti.

Džabe se vadiš na detalje i citate, dobro ti znaš kakav stav zastupaš i šta između redova znači to što postavljaš ovde. Mani me igrica.

Nego, pošto sam ja tebi lepo odgovorio na svako, pa i ono manje pametno pitanje, odgovori i ti meni na pregršt ovih koje sam ti postavio.

Подели на овим сајтовима

и много волимо ауторитете. Не сме човек да каже своје мишљење, већ мора да се позива на неки чланак, бла бла...само да је неко пре њега рекао. АКо није онда ћути. Па како се онда добијају докторати  ја питам... Некако људи сами нападају нешто ново,плашећи се губитка угледа, посла....и то је мени много досадно. Бог ти дао памет, не преписуј...и да коме је Бог демократија...где нам је слобода говора...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

Opet kazem... zna li iko od njih ista  o izazovima vestacke inteligencije koja ima potencijala da  u narednih 10-20 godina  u POTPUNOSTI promeni lice nase planete kao i same ljude ( a mozda cak i da nas sve potamani)? Jok be, njima i dalje problem sto nas Bil GEjc zaprasuje s aviJoni i cipovi.... :)) 

Ja o tome i pričam i postovao sam nekoliko videosa i postova na tu temu koje ni ne pogledaš već sve svrstaš u neku svoju kategoriju "ljudi koji ne mogu da procesuiraju svet, bilgejc čipovi, moja ćerka ravna zemlja bla bla bla".

Bukvlano sam pre neki dan postovao govor Hararija u Davosu od prošle godine gde je isključivo o tome pričao.

Danas sam pisao o materijalnoj nemogućnosti da se dogodi povratak na staro zbog nestanka jeftine nafte.

Dakle, nema nazad, mere nemaju veze sa virusom koji ima minornu smrtnost već postoje radi prelaska društva na onlajn modus operandi, u tome se sastoji  tranzicija (Veliki reset) o kojoj sve glavonje pričaju, kada se sve ljudske aktivnosti obavljaju onlajn onda AI može da uči od ljudi i da preuzima sve više i više funcija od nas dok ne postanemo obsolete.

Подели на овим сајтовима

@cloudking Све ше дешава са планом или је ово сасвим онако случајно испало. Као сто је испало да сте претходну бомбу прелетели коју сам вам бацио:

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Марек рече

Džabe se vadiš na detalje i citate, dobro ti znaš kakav stav zastupaš i šta između redova znači to što postavljaš ovde. Mani me igrica.

Besramno uporan u klevetama.

A sve dokumentavno na prethodnim stranicama, crno na belo. 

Sve dok ne priznaš svoju grešku ili ne postaviš uslikanu lekarsku dijagnozu da si autističan trpećeš najoštriju moralnu osudu Časnog Suda.

пре 18 минута, Марек рече

Nego, pošto sam ja tebi lepo odgovorio na svako, pa i ono manje pametno pitanje, odgovori i ti meni na pregršt ovih koje sam ti postavio.

Odgovoreno je na prethodnim stranicama sve sam lepo posložio.

Potrebno je samo malo vremena odvojiti da se prouči građa.

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Најгоре је када ти непријатељ приђе као пријатељ. И заћутуте на минут за кинезе који су изгинули узалуд, шаљући вама упозерења, које су ови злотвори све побрисали. Нема вама спаса.

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...