Bojan* Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 10 часа, Иванушка87 рече Буде оно, роде се деца и ето га развод- прошла љубав. Па, ту љубави и није било. Јефтино се користи та реч, излизана је... Sa ovim se slažem, u potpunosti. пре 10 часа, Иванушка87 рече А, што се тиче упознавања, ове друштевне мреже су све уништиле. Ali mora se priznati da su vrlo pogodne za prezentaciju fizičkih karakteristika, da ne kažem kvaliteta, pa se masovno i koriste u te svrhe. пре 10 часа, Иванушка87 рече Сви као причају о женама, а мушкарци толики страх имају од одбијања, да чак и не прилазе онима које им се свиђају. Nije u pitanju strah, već jednostavno im nije do toga da ih žene ponižavaju, što se često dešava neiskvarenim, čestitim momcima, koji ne izgledaju onako kako bi žene želele. пре 10 часа, Иванушка87 рече али док се не пита не може се знати. Naprotiv, u mnogim slučajevima se može znati i bez pitanja. Vidi se to u pogledu, u nadmenom stavu, u ponižavajućem tretmanu, podsmehu, a ponekad čak i ničim izazvanom preziru. Mnoge žene i nisu svesne efekata svog ponašanja, jer za njih muškarce predstavlja obično jedan uži krug superiornih muškaraca u smislu izgleda i materijalnog statusa. Ostali nisu vredni njihove pažnje. пре 10 часа, Иванушка87 рече И да, ми жене не волимо када приметимо да је неко инфатилан и лењ. Nisam shvatio. Koje značenje ovde ima reč "infantilan"? Lenj u čemu? Ja recimo nisam lenj, pa mi to nikad nijedna ženska osoba nije primetila kao osobinu vrednu pažnje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Пре сат времена, Иванушка87 рече а можемо и без сумње да се окренемо Богу и верујемо.... Бог нам зато дао слободну вољу, сами се опредељујемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 9 часа, Драшко рече ocekujem reakciju nadleznih organa prema pravilima i propisima ustava ovog foruma! usledice...ne sekirajte se gosp.Drasko...opustite se.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 часа, Иванушка87 рече Све је питање вере.. Ко је има, дешавају се чуда... ,,Бог ће помоћи , ако има коме"... Procitaj ovo gore. ? пре 3 часа, Дуња рече Floki, čitam, nego ima li latinice i ćirilice, pa se zbunim, iako su neka slova ista. Čitam i neveruem. Duhovnik baji rekao da oženi tu curu i dao blagoslov dok cura udiše jod na dalekim plavim horizontima. Aman. To me podseća na jedan skorašnji primer, došla žena da se sveštenik pomoli za njen porod jer je u bezdetnom braku, i kada se sveštenik okrenuo oko sebe i pitao je gde joj je muž da se pomole, ona kaže: Ostao je kod kuće da spava. Dakle, dasa iz priče je skontao da se njegova drugarica loži na njega i on na nju (kao što to neretko biva u nazovimo žensko-muškim prijateljstvima) i rešio da je oženi. To je to. Poslusanje je iznad posta i molitve. Mozda se nije zaljubio mozda je samo razum, srce i veru ukljucio. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 12 часа, Silvija рече Tesko je ovako poboznoj zeni naci muza koji je nece gledati samo kroz telo. Na zalost, meni svi gledaju u moje velike grudi, a ne vide moje postenje i dobrotu, tuzna sam Kamo de su te grudi i ja da vidim? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 @Иванушка87 Sta je bre ovo? Kakva je ovo nepravda? Dosla Ivanuska zvrljnula tu 2 slova, rejting 33 odma MODERATOR. A ja ovde danima i nocima raspravljam o bitinm temama, trudim se, radim , pise tamo favourites , sadrzaji ne znam GIM se broj i NISTA. Stavio mi neko Amateur, hakirao mi profil i admin tim nista? Pa di je tu pravda o kojoj raspravljate , sad sam se iznerviro . stevan911, Vladan :::., Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 12 часа, Драшко рече Pa nemojte se hvaliti, mozda to koristite kao adut podsvesno, ili zelite da ste zrtva? Odakle ste? A vidim i Vlajko se raspituje za cicke? hah Драшко and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 11 часа, Драшко рече pa dobro jel vi sve tumacite kao namere ili?? opustite se malo ovo je forum gde su svi opusteni i upoznaju se nisam hteo da vas muvam, ne bojte se Hahaha i ti li bre rodjo padas pod pritisak radi atributa ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 10 часа, Silvija рече Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. Javljam se. Kafanski amater and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече Hahaha i ti li bre rodjo padas pod pritisak radi atributa ? ziv sam covek braco moj Kafanski amater and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Управо сада, Драшко рече ziv sam covek braco moj To je to ! Kamo sise na astal, kad vec podevas ! Silvijooooooo Драшко, Milica Bajic, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 58 минута, Nikola Stojanovic рече A vidim i Vlajko se raspituje za cicke? hah А!? Ова је бре клинка за мене Мени је занимљива Иванушка али се она прави Тоша и то ми се још више свиђа Додуше пише превише преподобне коментаре, али добро, нико није савршен Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 4 часа, Дуња рече Čekam Snežu da se vrati na temu. E moja Dunja... Ja bih volela da imam samopouzdanje debelih zena koje nose helanke sa tigrastim printom... Vladan :::., Milica Bajic and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 24 минута, Снежана рече Ja bih volela da imam samopouzdanje debelih zena koje nose helanke sa tigrastim printom... I dalje tvrdim da je naglašeno samopouzdanje (bez obzira na bilo koji faktor) varvarska osobina. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Дуња рече I dalje tvrdim da je naglašeno samopouzdanje (bez obzira na bilo koji faktor) varvarska osobina. a jes vala i to sto kazes, nego odoh da vidim di sam onaj fiksni zaturila. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука