Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Jovana0910 рече Mera je bitna i kljucna u svemu Pa, ta rec mera ....je u nekom smislu i jedna od odlika celomudrenosti o kojoj sveti pisu da treba da bude u braku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Bokisd рече Pa, ta rec mera ....je u nekom smislu i jedna od odlika celomudrenosti o kojoj sveti pisu da treba da bude u braku. Upravo tako ! Drago mi je da ima razumnih ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Jovana0910 рече Upravo tako ! Drago mi je da ima razumnih ovde moram,.... tesko ide to sa ja razuman, stvarno... ... odo da lalam, cao svima.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 9 минута, Bokisd рече Po meni bilo bi dobro i pozeljno spojiti post i molitvu sa sudrzavanjem,.... ali, opet po dogovoru izmedju supruznika ili opet po dogovoru ako imaju nekog zaista dobrog duhovnika (sto je tesko pronaci)... Po dogovoru...ovo je ključno što ne znači da dogovor mora pasti u post..jer onda ne bi trebao dogovor, nego bi se radilo po naređenju. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 ( немо се каменујете...) Ја само знам да је отац Јоил ( ко не зна- он оштро осуђује пушаче!!!) у једном видео излагању изнео следеће: Жена, коју неће мушкарац да "троши", да оде тамо негде, нађе неког да "истресе кесу" и врати се породици... Па ви сад видите!- ја рекла једном то мужу и њему то доста ;). П.С. Е, касније и Ђуровић избацио " Календарче" .... Ко не зна о чему се ради, радо ћу му наћи тему. Vladan :::. and Gajić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Justin Waters рече Po dogovoru...ovo je ključno što ne znači da dogovor mora pasti u post..jer onda ne bi trebao dogovor, nego bi se radilo po naređenju. MIslim da svi znaju da tu nedelju kad se spremas za pricesce ne sme, ostalo bio post ne bio je po dogovoru, naravno da je najbolje da post ceo prodje u uzdrzanju ali to je stvar koliko je ko slab ili jak uzdrzan ili ne, vremenom se covek duhovno gradi i napreduje i stice uzdrzanje. Nije brak na pocetku isti kao i posle 10 godina niti su svi supruznici isti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 минута, Jovana0910 рече MIslim da svi znaju da tu nedelju kad se spremas za pricesce ne sme, ostalo bio post ne bio je po dogovoru, naravno da je najbolje da post ceo prodje u uzdrzanju ali to je stvar koliko je ko slab ili jak uzdrzan ili ne, vremenom se covek duhovno gradi i napreduje i stice uzdrzanje. Nije brak na pocetku isti kao i posle 10 godina niti su svi supruznici isti. А шта да раде људи који се причешћују сваке недеље? Sanja Т. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 7 минута, Jovana0910 рече Nije brak na pocetku isti kao i posle 10 godina У ком смислу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 9 минута, Сања Т. рече Ја само знам да је отац Јоил ( ко не зна- он оштро осуђује пушаче!!!) у једном видео излагању изнео следеће: Жена, коју неће мушкарац да "троши", да оде тамо негде, нађе неког да "истресе кесу" и врати се породици... Joil ili Justin? Znam da je Justin bas govorio o istresanju kese ali za Joila nisam znao. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 5 минута, Срђан Шијакињић рече А шта да раде људи који се причешћују сваке недеље? To ne postoji na ovom nivou revnovanja Vladan :::., Срђан Шијакињић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, feeble рече Joil ili Justin? Znam da je Justin bas govorio o istresanju kese ali za Joila nisam znao. Јесте и он једном приликом. Потражићу. Могуће је да сам заменила речи једног са другим...наћи ћу, па јављам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 8 минута, Срђан Шијакињић рече А шта да раде људи који се причешћују сваке недеље? Ovo je provokacija..jer vrlo dobro znamo da se mirjani ne pricescuju svake nedelje vec samo monasi. Вукашин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 7 минута, Сања Т. рече У ком смислу? Kako u kom.. pa jel telesna zelja ista na pocetku braka i posle 10 godina...naravno da nije..vremenom opada zelja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Jovana0910 рече Ovo je provokacija..jer vrlo dobro znamo da se mirjani ne pricescuju svake nedelje vec samo monasi. О.о Ај са мном у недељу на службу да ти покажем једно 20 људи који се причешћују сваке недеље Ок, дефинитивно си трол, мсм само како те не мрзи цео дан да нас овде зезаш. Sanja Т., feeble and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Definitivno trol, a ako je Muramasa ima da se samobanujem! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука