Jump to content

Препоручена порука

пре 9 минута, Bokisd рече

Po meni bilo bi dobro i pozeljno spojiti post i molitvu sa sudrzavanjem,.... ali, opet po dogovoru izmedju supruznika ili opet po dogovoru ako imaju nekog zaista dobrog duhovnika (sto je tesko pronaci)...

Po dogovoru...ovo je ključno što ne znači da dogovor mora pasti u post..jer onda ne bi trebao dogovor, nego bi se radilo po naređenju. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

( немо се каменујете...)

Ја само знам да је отац Јоил ( ко не зна- он оштро осуђује пушаче!!!) у једном видео излагању изнео следеће: Жена, коју неће мушкарац да "троши", да оде тамо негде, нађе неког да "истресе кесу" и врати се породици...

Па ви сад видите!- ја рекла једном то мужу и њему то доста ;). :smeh1:

П.С. Е, касније и Ђуровић избацио " Календарче" .... ;) Ко не зна о чему се ради, радо ћу му наћи тему.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Po dogovoru...ovo je ključno što ne znači da dogovor mora pasti u post..jer onda ne bi trebao dogovor, nego bi se radilo po naređenju. 

MIslim da svi znaju da tu nedelju kad se spremas za pricesce ne sme, ostalo bio post ne bio je po dogovoru, naravno da je najbolje da post ceo prodje u uzdrzanju ali to je stvar koliko je ko slab ili jak  uzdrzan ili  ne, vremenom se covek duhovno gradi i napreduje i stice uzdrzanje. Nije brak na pocetku isti kao i posle 10 godina niti su svi supruznici isti. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Jovana0910 рече

MIslim da svi znaju da tu nedelju kad se spremas za pricesce ne sme, ostalo bio post ne bio je po dogovoru, naravno da je najbolje da post ceo prodje u uzdrzanju ali to je stvar koliko je ko slab ili jak  uzdrzan ili  ne, vremenom se covek duhovno gradi i napreduje i stice uzdrzanje. Nije brak na pocetku isti kao i posle 10 godina niti su svi supruznici isti. 

А шта да раде људи који се причешћују сваке недеље? 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Сања Т. рече

Ја само знам да је отац Јоил ( ко не зна- он оштро осуђује пушаче!!!) у једном видео излагању изнео следеће: Жена, коју неће мушкарац да "троши", да оде тамо негде, нађе неког да "истресе кесу" и врати се породици...

Joil ili Justin? Znam da je Justin bas govorio o istresanju kese ali za Joila nisam znao.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Срђан Шијакињић рече

To ne postoji na ovom nivou revnovanja

Подели на овим сајтовима

Управо сада, feeble рече

Joil ili Justin? Znam da je Justin bas govorio o istresanju kese ali za Joila nisam znao.

Јесте и он једном приликом. Потражићу.

Могуће је да сам заменила речи једног са другим...наћи ћу, па јављам ;)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Срђан Шијакињић рече

Ovo je provokacija..jer vrlo dobro znamo da se mirjani ne pricescuju svake nedelje vec samo monasi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jovana0910 рече

Ovo je provokacija..jer vrlo dobro znamo da se mirjani ne pricescuju svake nedelje vec samo monasi.

О.о Ај са мном у недељу на службу да ти покажем једно 20 људи који се причешћују сваке недеље :D

Ок, дефинитивно си трол, мсм само како те не мрзи цео дан да нас овде зезаш. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...