Плаво Небо Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 минута, Vladan :::. рече Закаснио си... @Плаво Небо је добио СРЦЕ... Немате бре момци појма, не капирате шта девојци треба, морам ја да ударим у зезање да би се један од вас тргао... Цццц... Није поента да ли ћу или нећу нешто написати. И да ли ће ми неко то лајковати. Желим само да будем реалан. Притом, не желим да наметнем своје мишљење. Нападоше девојку само зато што је рекла како она мисли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Није поента да ли ћу или нећу нешто написати. И да ли ће ми неко то лајковати. Желим само да будем реалан. Притом, не желим да наметнем своје мишљење. Нападоше девојку само зато што је рекла како она мисли. Ona je prva počela da čačka i bocka. A čačkanje i bockanje je vrlo bludno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 12 минута, grigorije22 рече Ako je ona prepodobna mučenica ja sam arhanđel Mihajlo. Klasičan viralni pravednik koji je došao da brani Svetosavlje od ekumenista. Чекај, је ли ти ово кажеш за Светитељку Евдокију?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, grigorije22 рече Ima kačio raspravljali smo se oko toga. Mislim da je bilo na onoj temi o neurobilogiji i duši koju sam ja pokrenuo. Secam se nesto kroz maglu, ...ali, vidi Griso, bitan je kontekst tih reci Pavla,....treba nam cela recenica i svi stihovi vezani za to.... da se ljudi ne zene.... i nema sanse da je je Pavle nesto kao odredjivao ljudima da se ne zene.... (ajd da se kladimo ako smes....) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Чекај, је ли ти ово кажеш за Светитељку Евдокију?! Ne,nego za Jovanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Плаво Небо рече Чекај, је ли ти ово кажеш за Светитељку Евдокију?! nije, pogresno Grisa formulisao.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 @Jovana0910 Дал сматраш да је у праву духовник у првом коментару теме о блуду, када каже да мушкарци и жене не треба да се друже док не одрасту? Мени је то небулозно и не спречава блуд већ га прикрива. мсм. када могу да се развију социјални односи, да се природно развију пријатељства или непријатељства Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, grigorije22 рече Ne,nego za Jovanu. Ок, не буди такав. Нигде она за себе није рекла да је ''светитељка''. Зар овде није дозвољено рећи шта, како, било ко од нас мисли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече nije, pogresno Grisa formulisao.... Скапирао сам, али сам ипак хтео да проверим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Ок, не буди такав. Нигде она за себе није рекла да је ''светитељка''. Зар овде није дозвољено рећи шта, како, било ко од нас мисли. Dozvoljeno je. Ja sam napisao šta, kako i oputžen da podržavam blud. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 28 минута, Jovana0910 рече Ne pale me misici, vec mozak i dobrota, a ni ovi sa dugim kosama . Los izbor. Ima li nam Tvrtka tj. Nese tj. @Bojan* ? Pominju ga ovde. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 5 минута, Плаво Небо рече Није поента да ли ћу или нећу нешто написати. И да ли ће ми неко то лајковати. Желим само да будем реалан. Притом, не желим да наметнем своје мишљење. Нападоше девојку само зато што је рекла како она мисли. Па сад ко је кога нападао нисам сигуран... Али, нећу ја овде међу вас да се више мешам. (Осим ако се опет не крене са телегонијом, воћним мушицама и вакцинама... ипак је тема о блуду...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, grigorije22 рече Dozvoljeno je. Ja sam napisao šta, kako i oputžen da podržavam blud. За Никодима ти је добро рекла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 16 минута, grigorije22 рече Treba joj jedna dobra epitimija. Ovo nije lepo Jovana0910, Smaragdni kamičak and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, feeble рече Ima li nam Tvrtka tj. Nese tj. @Bojan* ? Pominju ga ovde. Ти мислиш да је Јована женски Неша у нападној верзији? Flojd and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука