Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 9 минута, grigorije22 рече Apostol Pavle je pisao da se ljudi ne žene jer je očekivao drugi Hristov dolazak još za njegova života. ...nije bas tako Griso,....malko je drugacije......to je ovo ... пре 4 минута, Jovana0910 рече Apostol Pavle je pisao da se zene jer je boje zeniti se nego rasplamsavati se i muciti bludom ako vec ne mozes da se monasis. Jovana0910 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 8 минута, Vladan :::. рече @Jovana0910 и @grigorije22 @Натан @Аристарх Како се ви овде лепо и слатко расправљате... Него... пазите да не упаднете у неки блуд... Јер ако може преко вакцине сигурно може и преко тастатуре... Опасни су компјутери, рекао један калуђер, јер све су то американци направили... Влад, хвала ти на душекорисним саветима, то нам свима треба у овим блудним временима. =Д Ја сам се решио тастатурног блуда тако што сам на Гуглу подесио ону забрану за срамотне речи, па кад укуцам оно ништа. Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 минута, Vladan :::. рече Причај још мало о томе. Све више ми се свиђаш... Не знам зашто... Надам се да ми није неки блуд ушао у тастатуру тј. екран... Мада ми је и форум сумњив нешто... Ti se meni ne svidjas...i znam zasto ... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Она @Jovana0910 не лупета и уопште не мислим да саблажњава. Оно што она жели да каже, како је ја разумем, јесте да се ни један грех не може победити ако сам човек или жена у своме срцу не пожели борбу против њега. Када Бог види жељу онда ће и да помогне своме војнику у тој борби. А ти братац @Flojd видим да исто мислиш да је немогуће у тренутку, ''пуф'', преокренути свој живот за 180 степени и окренути се Богу. Ево, прочитај ово житије: Света Преподобномученица Евдокија | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Што је људима немогуће, Богу је могуће. Само је дакле битна жеља за борбом против греха. Ako je ona prepodobna mučenica ja sam arhanđel Mihajlo. Klasičan viralni pravednik koji je došao da brani Svetosavlje od ekumenista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече ...nije bas tako Griso,....malko je drugacije......to je ovo ... Nije, ima tačno stih koji je @Tumaralo. kačio gde se govori da se ljudi ne žene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 минута, grigorije22 рече Odo da pregledam forum da vidim dal se kačila. Ako jeste stavljam je u folder. Закаснио си... @Плаво Небо је добио СРЦЕ... Немате бре момци појма, не капирате шта девојци треба, морам ја да ударим у зезање да би се један од вас тргао... Цццц... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Jovana0910 рече Ti se meni ne svidjas...i znam zasto ... Ма пусти ти мене... ја сам стари оџак гарав пуно дима је кроз мене прошло... Него види тамо по форуму шта пискара Плаво Небо па полако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 На крају ће Јована и Григорије да се спријатеље, јер нумерологија каже да се 0910 и 22 савршено поклапају. feeble, Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Vladan :::. рече Закаснио си... @Плаво Небо је добио СРЦЕ... Немате бре момци појма, не капирате шта девојци треба, морам ја да ударим у зезање да би се један од вас тргао... Цццц... Treba joj jedna dobra epitimija. Vladan :::., Milica Bajic and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, grigorije22 рече Nije, ima tačno stih koji je @Tumaralo. kačio gde se govori da se ljudi ne žene. Moze stih da vidimo,....iako nema sanse da je ap.Pavle govorio da se ljudi ne zene,.... to samo moze da bude kao neki savet - - ko moze i ko razume i ima zelje i snage za to da se ne zeni ....ne kao nesto po defoltu sto je obaveza ili moranje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Проблем је што нису вакцинисани овом најновијом вакцином. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Bokisd рече Moze stih da vidimo,....iako nema sanse da je ap.Pavle govorio da se ljudi ne zene,.... to samo moze da bude kao neki savet - - ko moze i ko razume i ima zelje i snage za to da se ne zeni ....ne kao nesto po defoltu sto je obaveza ili moranje. Će ga dadne Tumaralo kada se javi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, grigorije22 рече Će ga dadne Tumaralo kada se javi. ajd se kladimo da nema sanse da postoji tako nesto.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Јована је или врхуунски трол, вероватно мушкарац, или можда лично др (још увек) Јована Стојковић. Vladan :::., Flojd, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Bokisd рече ajd se kladimo da nema sanse da postoji tako nesto.... Ima kačio raspravljali smo se oko toga. Mislim da je bilo na onoj temi o neurobilogiji i duši koju sam ja pokrenuo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука