Jump to content

Ima li utehe i za one koji nisu pravoslavci?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sirota Jestira, uspela je da se posvadja i sa poslednjim sagovornikom. Moze biti da smo svi mi bezobrazni i ludi, a samo ona da je pametna. No, to se desava kada se "pruza uteha" onome ko to (u stvari) ne zeli.

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  :drugarstvo:dobar decko 0409_feel 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Sirota Jestira, uspela je da se posvadja i sa poslednjim sagovornikom. Moze biti da smo svi mi bezobrazni i ludi, a samo ona da je pametna. No, to se desava kada se "pruza uteha" onome ko to (u stvari) ne zeli.

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  :drugarstvo:dobar decko 0409_feel 4chsmu1

Ех, знаш ли колико је њих до сада долазило на форум, представљајући се у почетку као наивни и незнавени којима треба као помоћ, а само лажу - Бог види и зна, а заправо су секташи који су дошли овде да уче свештенике и теологе како треба веровати и читати св. Писмо.....и да они теше праовславне.

Подели на овим сајтовима

Ех, знаш ли колико је њих до сада долазило на форум, представљајући се у почетку као наивни и незнавени којима треба као помоћ, а само лажу - Бог види и зна, а заправо су секташи који су дошли овде да уче свештенике и теологе како треба веровати и читати св. Писмо.....и да они теше праовславне.

Pa, ja sam to vidio odmah na pocetku  :) Ali, treba svakome dati sansu, ako ne nista drugo, a ono da dokaze samom/oj sebi da ovde ne moze puno uciniti svojim sektaskim stavovima  nasznak

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  :drugarstvo:dobar decko 0409_feel 4chsmu1

Pa, ja sam to vidio odmah na pocetku  :) Ali, treba svakome dati sansu, ako ne nista drugo, a ono da dokaze samom/oj sebi da ovde ne moze puno uciniti svojim sektaskim stavovima  nasznak

Да, па сви ми који се озбиљно бавимо вером и св. Писмом из авиона видимо да је у питању хришћанин неправославне вероисповсти.

али као што лепо кажеш, свакоме треба пружити шансу и дао сада се пружала шанса, и наравно са сваким треба разговарати ако је добронамеран и искрен, најпре пред Богом а онда и пред другима....

У случају са сестром Јестиром, видело се да нема простора за искрену размену исустава и слављење Бога  на радост људи и анђела, иако не припадамо истој конфесији....

Али добро, свако је у нашем друштву добродошао....

Постоји само један услов искреност и добра и дружељубива воља.

Ево једна лепа прича као лајт мотив а нема никакве везе са овим о чему причамо...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2353.msg53049.html#msg53049

Подели на овим сајтовима

U svakom slučaju nema nikakve utehe ni za ateiste ni za ljude drugih religija ni za 35000 drugih grupa hrišćana.

Spasenje je ekskluzivno za nas. I istina je za nas. I sve je za nas.

Upravo tako ispada posle svega, ili ces kako ja kazem ili ti sledi rostiljanje u paklu, jer si i sada vec Luciferov sluga.  poklon

DUM SPIRO, SPERO.

Подели на овим сајтовима

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  poklon :) 29dz8zk :bla:

Ko je otisao i gde? Imas halucinacije? dada

DUM SPIRO, SPERO.

Подели на овим сајтовима

I vi sebe nazivate OCEM? Stidite se da tako pljujete po onima koji su dosli da traze utehu ovde. Riba smrdi od glave i sada mi je i jasno zasto se to kaze. Sramota za jednog svestenika da nabedjuje osobu u zalosti  da laze! Nadam se da ce Bog da vas kazni za ovakav prljav postupak prema meni, jer vi kao svestenik prvi biste trebali da pokazete svojim primerom da imate ljubav, a vi imate samo svoj nebeski ego i reci jedne babe tracare. Stidite se jos jednom, Bog je pokazao vase licemerje javno, razmislite malo o tome zasto je to ucinio!

DUM SPIRO, SPERO.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

I vi sebe nazivate OCEM? Stidite se da tako pljujete po onima koji su dosli da traze utehu ovde. Riba smrdi od glave i sada mi je i jasno zasto se to kaze. Sramota za jednog svestenika da nabedjuje osobu u zalosti  da laze! Nadam se da ce Bog da vas kazni za ovakav prljav postupak prema meni, jer vi kao svestenik prvi biste trebali da pokazete svojim primerom da imate ljubav, a vi imate samo svoj nebeski ego i reci jedne babe tracare. Stidite se jos jednom, Bog je pokazao vase licemerje javno, razmislite malo o tome zasto je to ucinio!

Ко је овде у целој причи лицемеран Бог зна, виде људи, а знамо Ви и ја....

Кренули сте са том причом о брату а наставили да нас све овде поучавате вери...

Реците сада овде пред Богом и људима којој Цркви припадате ако мислите да наставимо разговор са Вама ако не завршићемо сваку врсту дијалога јер је немогуће на неискреним основама градити пријатељски и људски дијалог....

ми смо вас примили и прихватили у наше друштво али сте ви овде почели да солите памет нашим свештеницима и теолозима....

Далке, питам вас пред Богом, који секти припадате ? poklon

Подели на овим сајтовима

U svakom slučaju nema nikakve utehe ni za ateiste ni za ljude drugih religija ni za 35000 drugih grupa hrišćana.

Spasenje je ekskluzivno za nas. I istina je za nas. I sve je za nas.

Upravo tako ispada posle svega, ili ces kako ja kazem ili ti sledi rostiljanje u paklu, jer si i sada vec Luciferov sluga.  bangin

фала Богу, па Он не зависи од људског суда или саветовања  0102_laugh

и оставите се тих квалификација на време, ко јесте а ко није и чији слуга, то ми не можемо да знамо јер у срца не виримо, а још је мање хришћанин позван да броји туђе, него своје.

Подели на овим сајтовима

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  staniiiiiii slava3 dada 0110_hahaha

Ko je otisao i gde? Imas halucinacije? smej.gif

sorry ,nisam  primjetila  ,ipak mislim kad vec si tu onda dobro dosla ,ostavi samo svestenike  na miru nemjesaj ih sa nama  ovdje sto smo manje vise  isti svako na svoj kalup nastrojen a svestenike mozes samo  da pitas  ako te nest o pravoslavlju interesuje  jel nisu tu za prepucavanje  ,mozes li se ovog pravila pridrzati i sve u redu je onda 
Подели на овим сајтовима

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  :) blessyou takeoff 4chsmu1

Ko je otisao i gde? Imas halucinacije? :P

sorry ,nisam  primjetila  ,ipak mislim kad vec si tu onda dobro dosla ,ostavi samo svestenike  na miru nemjesaj ih sa nama  ovdje sto smo manje vise  isti svako na svoj kalup nastrojen a svestenike mozes samo  da pitas  ako te nest o pravoslavlju interesuje  jel nisu tu za prepucavanje  ,mozes li se ovog pravila pridrzati i sve u redu je onda 

Onda ne trebaju da se mesaju tamo gde nisu pozvani i da prostace i vredjaju.

DUM SPIRO, SPERO.

Подели на овим сајтовима

Ко је овде у целој причи лицемеран Бог зна, виде људи, а знамо Ви и ја....

Кренули сте са том причом о брату а наставили да нас све овде поучавате вери...

Реците сада овде пред Богом и људима којој Цркви припадате ако мислите да наставимо разговор са Вама ако не завршићемо сваку врсту дијалога јер је немогуће на неискреним основама градити пријатељски и људски дијалог....

ми смо вас примили и прихватили у наше друштво али сте ви овде почели да солите памет нашим свештеницима и теолозима....

Далке, питам вас пред Богом, који секти припадате ? :)

Ne, VI ne znate ko je licemeran, jer biste se inace postideli vaseg nastupa. Ja postujem vasu funkciju, ali vi imate samo funkciju i nista vise. U ophodjenju sa ljudima ste sirovi i bezdusni. Sta mislite da se Isus tako ophodio prema vernicima, kakav bi on bio primer, a vi koji trebate da ste primer svojoj crkvi, dopustate sebi ovakve ispade. Valjda Bog zna da ja to mogu da podnesem, pa mi je zato dao ovakvu sliku o vama, sta mislite da ste naisli na neku osobu slabije licnosti, pa vi biste je potpuno slomili vasom bezosecajnoscu. Jos uvek mi nije jasno, kako se ne stidite samo?

Rado cu vam dati odgovor na vase pitanje, jer sam ga Andreju dala vec vise puta, i ovde na forumu napisala veoma jasno. Da imate trunke zainteresovanosti za razgovor, vi biste procitali nesto vise od prvog i poslednjeg posta, vase pitanje upuceno meni pokazuje samo da ste ovde iz radoznalosti, a ne zato sto ste zaista zainteresovani. Jos jednom za sve slepe, gluve i drugacije osecene: JA NE PRIPADAM NI JEDNOJ CRKVI, SEKTI ili CRKVENOJ ORGANIZACIJI! Da li je ovo bilo dovoljno jasno, ili mislite da bih se kao vernik odricala svog opredeljenja samo zato da bih vas zbunila? Ja sam samo obicna osoba koja svoj mozak koristi za razmisljanje i svoje srce za verovanje. Ali, bas to djavolu ne da mira. Njegov problem, a ne moj, ja nisam nikome kriva sto je vecina vernika takva kakva je i sto sirovi ljudi sede na vrhu i sebe smatraju Bozijim slugama, a ovamo su grubijani kakve u svetu ne videh.

DUM SPIRO, SPERO.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...