Jump to content

"Fenomen" COBY ili o ukusima se ne raspravlja?!

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

пре 16 минута, Juanito рече

То што сам ја матор, а ови што се дрогирају ђубретом млади, не може некако магично да претвори ђубре у музику.

aj matori odi spit.. :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Јеленче рече

онда сам смешна себи, кад се у току дана ухватим себе да певам

Ti lutaš bebo, skreno si s puta bebo, to nije ljubav bebo :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

ova mala je ko kamen 

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Да....волим те бебо....:D...итд....ко зна шта све не чујем....ја се трудим да их едукујем и јесам...али ово се пушта у клубовима, на рођенданима....па добро, проћи ће радује ме само да знам да знају и за квалитет...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, МилошБГ рече

3 сата на путу до и од посла

Radila sam u jednoj školi, baš udaljenoj, bukvalno sam sat i po putovala. Vraćam se ja autobusom i samo kreće: 99 ŽEENA DA ME VOLE, 99 DA SE SKINU GOLE....Sunce ti poljubim, provedeš dan na poslu, znaš da te čeka put i vozač pusti brata Džeja :smeh1:. Ima Džej i ok pesama, ali ova nije od tih :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Al si bre omatorio :smeh1:.

Мени је тај “аргумент” годима малоуман кад овењујемо да л је нешто музика ил није.

“Ал си ти матор, читаш Шекспира...”

”Добро, некад је био Шекспир, сад је Кристијан Голубовић, ви матори само не разумете младе. Све је то исто, некад је била ова књижевност, некад она. Тако су кукали и кад је измишљена штампарија, хе хе...”

Ако тако мислиш, ниси млад, него малоуман, незнавен, арогантан... Ајд, ароганција иде с младошћу, ал ово остало је туга шта су себи дозволили. Замислите за неких 20 година кад то буду људи на одговорним местима, а најосновнији делови мозга им затупљени и анестезирани. Искрено се надам да је само пролазна фаза. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Radila sam u jednoj školi, baš udaljenoj, bukvalno sam sat i po putovala. Vraćam se ja autobusom i samo kreće: 99 ŽEENA DA ME VOLE, 99 DA SE SKINU GOLE....Sunce ti poljubim, provedeš dan na poslu, znaš da te čeka put i vozač pusti brata Džeja :smeh1:. Ima Džej i ok pesama, ali ova nije od tih :smeh1:.

То је од Џале и Бубе....12:smeha: знам ја..имају и нову Моника...:D

Подели на овим сајтовима

ajd sad i nešto ozbiljno...kod mene se stalno sluša muzika, svaštara - kupusara,  imam (imala sam) oko stotinjak diskova muzičkih što snimljenih što orginala...devedesetih je Strahinja krenuo u jaslice, vaspitačice su po ceo dan puštale tada popularnu tv palmu, ali je kod kuće imao kontraudar, odrastao je na Familiji, Plejboju i Sanšajnu, DLM (između ostalog), ali valjda u srednjoj školi roditelji i tu prestaju da budu autoriteti, onda počnu da ti dolaze sa ovakvim suludim "muzikama", pokupe usput, traže se, ali osnovu nikad ne zaborave, zato i jeste bitno uticati na njihov ukus, i pričati o tome...Lanu je prošle godine veroučitelj pohvalio, odnosno, bilo mu je čudno kakvu muziku sluša (Kvin, Stonse, Pink Flojd)...pre neki dan je došla iz škole (I godina) i kaže: šta se desilo sa mojim muzičkim ukusom!? i pušta mi cobija... :smeh1:...inače prva pesma koju je naučila je bila od let3 Rječke...

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Уопште се не ради о порочности. Рокери су порочни и свакакви. Не ради се ни о томе да су гангстери и повезани с њима. Синатра је био. Уопште није у питању моралисање. Ради се о малоумницима који уместо мозга имају амебе. Звучни таласи које они производе нису музика. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Уопште се не ради о порочности. Рокери су порочни и свакакви. Не ради се ни о томе да су гангстери и повезани с њима. Синатра је био. Уопште није у питању моралисање. Ради се о малоумницима који уместо мозга имају амебе. Звучни таласи које они производе нису музика. 

Негде има цртеж, како мало дете (око 1, 5 годину) седи и жврља по зиду, и цео зид ишкрабан и питају мајку шта је то, па каже ћути ово је већ трећа песма за Џалу и Бубу....текстописац њихових небулоза...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Искрено се надам да је само прилазна фаза. 

Naravno da je prolazna faza...sve je prolazna faza. 

Očiii booojeee duuugeee sad mi treebaju...

Ceo grad me juri, a gde si tu, za petama panduri, a gde si ti, stvarno mi se žuri jer skoro će dan, previše je ljudi a ja sam saaam...

Ouououopsesija, opsesija, oopsednut sam ja....

I to je prošlo :D!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Naravno da je prolazna faza...sve je prolazna faza. 

pa nije prolazna faza ako si stalno izložen tome, da bi bila prolazna moraš da imaš i druge ponude/opcije.

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...