Jump to content

What men don't get about women

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Natasa. рече

Upravo.

Da bi otišle, treba im podrška okoline i finansijska sigurnost za sebe i decu. Nije Srbija samo Bg i neki veći grad. Koliko je samo manjih sredina gde je njeni tretiraju kao "udala se, otišla i vidimo se po slavama, svadbama i sa'ranama". Čak i ako radi, teško da je dovoljno da sama sa decom opstane. I gde će, šta će...istrpi :(.

Sigurno. Bog neka pomogne svim tim ženama. Možda smo se udaljili od primarne teme....treba tražiti pravu ljubav izmedju dvoje! Ima li je? I ako je ima, kakva je i šta podrazumeva?

Koje su granice i ko ih odredjuje?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 часа, Grizzly Adams рече

Разумем, ал нешто ми у целој тој причи о ”разумевању” не штима. Тачно да ми треба да женама пружимо сигурност, али треба да добијемо и нешто заузврат... поштовање? У ово наше доба смо растурили ”традиционалне” односе и норме, па смо ”савремени” (и то поприлично захваљујући феминизму, тј. женским захтевима). У старо време ”знао се ред” па су сви поштовали нека правила. Данас тих правила углавном више нема, али жене и даље очекују ”џентлментсво”. А шта нуде заузврат? И мушкарци имају ”осећања”. И ми имамо несигурности, страхове, потребе за које данашње друштво апсолутно не даје две паре. Па ми зато ови женски захтеви за ”разумевање” помало иду на живце. Не могу само да се траже привилегије а не нуди ништа назад.

Нпр. ми имамо исконски страх од џангризавих жена... :smeh1:

Имам рођеног брата и разумем потпуно твоја осећања.

Исто као што бих/сам њему рекла, то са прошлим временима одмах заборави. Боље је за тебе. Шта је било, било је, ово је сада наше време, дај да га "поправимо" да нам буде ок.

Такође се помири са тим да чак ни нормалну ( а камоли старовременску - тиху, кротку итд.) нећеш олако наћи готову. Мораћеш да се потрудиш да је добијеш :)))

Као што се у видеу говори, тек кад се наштелујеш на добру фреквенцију, добићеш праву музику ( Има и она наша - што је дираш кад не знаш да свираш хихи)..

Без зезања, нажалост смо толико скривени маскама да је највећи проблем доћи до човека у човеку.

Још ако се пође од ината - што ја први, што не она, онда су то игре без граница, све даље оном чему треба сви да тежимо. Искреној љубави и хармонији у кући, само тако ћемо бити срећни.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Grizzly Adams рече

Тачно да ми треба да женама пружимо сигурност, али треба да добијемо и нешто заузврат...

пре 15 часа, Grizzly Adams рече

Не могу само да се траже привилегије а не нуди ништа назад.

e medjede, napravi ti trgovinu od ljubavi, kamo bezuslovna ljubav i zrtva? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milica Bajic рече

Мораћеш да се потрудиш да је добијеш :)))

Kud se dede prihvatanje čoveka? 

Подели на овим сајтовима

Зар то није прихватање човека?

Мало мораш и да загребеш.

Da zagrebeš ili menjaš prema sebi?

Подели на овим сајтовима

Зар то није прихватање човека?

Мало мораш и да загребеш.

Obično se dvoje prepoznaju, pa su spremni na ustupke radi ljubavi, želja za pripadanjem jedno drugom..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Мој коначан одговор је - загребеш :)))

110912125031_684676.jpg.31142d374d98df9fc19c28be0a28a3ee.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ViktorijaV рече

Obično se dvoje prepoznaju, pa su spremni na ustupke radi ljubavi, želja za pripadanjem jedno drugom..

Да и то буде док заљубљеност траје. Онда почињу проблеми, неразумевање и сл.

Е, ако бисмо одмах загребали и уместо кул лудаче у коју смо се заљубили видели право људско биће (ако кажем уплашено бојим се бићу спаљена :babuska:) онда би та кул лудача потрајала дуже само би имала и крила

:laugh1:

А тај би мушкарац процветао 

Подели на овим сајтовима

Е, ако бисмо одмах загребали и уместо кул лудаче у коју смо се заљубили видели право људско биће (ако кажем уплашено бојим се бићу спаљена :babuska:) онда би та кул лудача потрајала дуже само би имала и крила

Pametno zboriš :aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milica Bajic рече

I kakav je tvoj predlog?

Подели на овим сајтовима

Конкретно - да се ипак пружи у почетку мало више пажње жени као нежнијем полу. Када се осети сигурном, мушкарцу ће се та пажња вишеструко вратити. #некоморапрви

Не могу више, предајем штафету :lupaglavu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...