Jump to content

Ko vam je dao najveci kompliment na forumu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam prodavac i jedino što mi je ostalo jeste da se prodam za ženu koja bi stupila samnom u Crkveni brak.

(Oglašeni da izadju) mislim u kontekstu da je ovo ipak domen moje vere u smislu komentarisanja.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

ok....

Ali si končal samo srednjo šolo v Sloveniji, ali kaj? Rabim pomoč v učenju slovenščine. Pa če bi imel časa, da malo vadim in se pogovorim s nekomur...moram narediti izpita na C1 ravni, ampak mi ne gre,kot lahko vidiš.

A ne vem ali bi mi dopustili se pogovarjat na slovenščini na forumu.

Že imaš ženo. Kdo ve, morda bo negdo ki je veran, pomagal partnerju ki ni. Tako piše v Novi Zavezi.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ekatarina_mala рече

Nećeš verovatni ali ima članak..znači dokzano je da cigarete dobro utiču na neke bolesti tipa alchajmer i slično.

Nisam bolestan od Boga, već od ljudi dokazaću pričom i svima sve unapred opraštam. Neću nikada svedočiti za drugog na građanskom sudu jer nemam zbog čega, ako neko drugačije kaže onda laže s za vernike važi kleveće.

Подели на овим сајтовима

Prvo čikam Ivana Markovića koji je pretio Crkvenom sudu, rekao sam mu da u 100 evra taj intelektualac ne zna da sastavi optužnicu.

Molim ljude koji vole moju užu porodicu, da se ne plaše, kad bejah dete govorio sam kao dete, sada u Crkvi prorokujem kako i apostol traži od nas.

A ako je neko od prisutnih vrsni psihijatar neka da pismenu dijagnozu za ovu moju temu. Čikam Vas. I to samo oni koji su položili zakletvu.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Trenutno sam na oporavku zbog upaljenih nerva u leđima, nadam se brzom oporavku.

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nisam bolestan od Boga, već od ljudi dokazaću pričom i svima sve unapred opraštam. Neću nikada svedočiti za drugog na građanskom sudu jer nemam zbog čega, ako neko drugačije kaže onda laže s za vernike važi kleveće.

Ma to je samo tako.Niti od ljudi niti od Boga. To je možda od dizanja prevelikog tereta, u svakom pogledu.

NOčeš mi pomagati z to slovenščino. :(

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ekatarina_mala рече

Ma to je samo tako.Niti od ljudi niti od Boga. To je možda od dizanja prevelikog tereta, u svakom pogledu.

NOčeš mi pomagati z to slovenščino. :(

Nije teret niti bilo koji čovek kriv za ovo, dade mi se žalac kao što se dade apostolu pre (diskutabilno) mene.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Očekujem i CI-a agente na mojim kanalima i čikam ih da sve otkriju o meni.

Bio sam u ratu zbog kojeg su osudili ceo Srpski narod.

Čikam ih da osude i mene i ako uspeju mogu da mi odrede kaznu koju god hoće, ako ne onda da mi daju sve iz svog trezora.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nije teret niti bilo koji čovek kriv za ovo, dade mi se žalac kao što se dade apostolu pre (diskutabilno) mene.

Što jest jest..to se svima daje. Bolest je Božija poseta, pa čak i išijas.

Inače je tema super, lepo je da se ljudi hvale međusobom. Samo malo spamujemo? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...