Jump to content

Ko vam je dao najveci kompliment na forumu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni je dao najveci kompliment na forumu onaj sibirski berberin koji voli kompozitora mocarta pa se obukao cak i u njegov nik.

Rekao mi je da mu nedostaje sto vise ja ne pisem o Bogu.

Slozili su se mnogi sa njim.

Porucujem im ovom prilikom da sam nastavio da pisem Bogom i da cu mnogima takodje nedostajati.

Hvala sto ste punili zidine hramova kafama i raznim freskama, dok sam ja provodio vreme po ludarama, prljao se znojem ziveo na rubu pakla sred Glavnoga grada, sto su me pljuvali u usta jer sam svima hteo da pomognem.

Neko ukrade 50 kilograma paprike pa ne sme slibidno da seta dok ratni profiteri i vi dobri pravoslavni djaci od nas malih krstenih i nekrstenih pravite i zigosete kao budale.

E zato me Otac Isusa Hrista voli i ne da me nikome, jer mi je dato od samoga Oca da volim Njegovog Sina.

Mendjuse se kradem jer ih izgovaram minjdusa.

Puno pozdrava od Marka Mikica i ako budem nekome nedostajao dok budemo razgovarali to je samo zato sto se Bog vama skriva iz pravednosti i milosti Njegove.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Ех, још питаш... :)

Screen-Shot-2019-10-22-at-8-43-46-PM.png

H vozi suzu neprobojnu nemas.

Slusaj ne poznajem te licno i nisam te za ovih nekoliko godina ni kroz pisanje poznao.

Ti si meni stranac!

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Grizzly Adams рече

У бре што си намћор... :dry:

Ти имаш 3,5 године и доводиш децу у заблуду.

Причаш небулозе али институције у нашој земљи то врло добро знају.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Volim_Sina_Bozjeg рече

H vozi suzu neprobojnu nemas.

Slusaj ne poznajem te licno i nisam te za ovih nekoliko godina ni kroz pisanje poznao.

Ti si meni stranac!

Можеш ли без пребацивања на бели екран да ми расветлиш твоју глупу збуњеност?

Претпостављам да ниси толико добар јебач као ја (знам).

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ekatarina_mala рече

Evo doručkujem čajnu, nikad mi lepše slanija nije bila, sve neke Marije me pohode a već imam neki građanski brak.

Snalazimo se zaradim ponekad nešto, ljudi oko mene nisu u gubitku s i ja sam u plusu što se para tiče. Ljudi su uplašeni vole me, deca moja najviše, Miloš Lazar i Maša koja danas puni 3 godine.

Iz skroz dobre pekare su nasilno prekinuli mojoj supruzi bolovanje ovi iz SNS zabranjuju Milošu da se vozi biciklom, uplašili su mu i učiteljicu Katarinu.

Ja se mi dalje zakonom borim za svoje stanove u Klini, angažovao sam i kumove Popaj divna Albanska porodica da mi pomognu. Neću da prodam ništa svoje jer bi tako prodao Srbiju koja je moja jedina Država. Srbija danas. Možete i da publikujete.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

ovi iz SNS zabranjuju Milošu da se vozi biciklom, uplašili su mu i učiteljicu Katarinu

Šta se dešava brate? Ovo su ozbiljne stvari. Zašto? Ima li ko da te zaštiti, da pomogne?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Šta se dešava brate? Ovo su ozbiljne stvari. Zašto? Ima li ko da te zaštiti, da pomogne?

Sikter ne znam te.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Сања Т. рече

Zapitaj se sada što se nisi zabrinula za učiteljicu Katarinu?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...