Vasilije. Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Данас сам видео књигу суботарке Елен Вајт и Филипа Јенсија који није суботар али јесте протестантски јеретик. Продаје се у дечијој књижари ,,Књиголовка" на углу Његошеве и Београдске. Да се човек запрепасти одакле све секташи вребају! Драшко, Phoebe, Aleksandra_A and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Добио на поклон и ајде да уновчи, ако може. Тако делује. Циганска посла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 13 часа, Богомислић рече Данас сам видео књигу суботарке Елен Вајт и Филипа Јенсија који није суботар али јесте протестантски јеретик. Продаје се у дечијој књижари ,,Књиголовка" на углу Његошеве и Београдске. Да се човек запрепасти одакле све секташи вребају! Kakvi su protestanti? Koleginica mi je protestant, govori da je vernik, al dela to ne govore... Ona je u nekoj baptističkoj protestantskoj crkvi. Stalno priča o veri, a ovako je dosta lukava, grabljiva, gazi preko drugih i misli da ja to ne vidim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Октобар 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 За Јенсија не знам, али за Елен Вајт знам да је секташка ауторка. Од ње је Мирољуб Петровић учио "теологију". Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Jensi nije loš. 90% stvari u ovoj knjizi bi potpisali i pravoslavni. On jeste neki protestant, ali je otvoren, traži se. Govori afirmativno o pravoslavnim ikonama i isihazmu. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука