Jump to content

Да ли жене могу да буду свештенице?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 8. 2020. at 9:06, Natasa. рече

Mogu da povedem sa sobom svoje dečake pa da sprovedemo socijalni eksperiment-neko će da vidi ženu ispred svih, a neko majku koja vodi mušku decu ispred svih :smeh1:.

Expand  

da, neko mora i da rađa :) Odlično sis!

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2020. at 9:10, sanja84 рече

da, neko mora i da rađa :) Odlično sis!

Expand  

Kako ko vidi prema sebi-neko ženu, neko majku muške dece. Verovatno će mama da odnese veći broj glasova, vole to ljudi :smeh1:

Lično mislim da svako nalazi svoj smisao bez obzira na pol i da deca nisu sa svakog. Može se proživeti lepo i bez njih. Usudiću se čak da kažem da je žena kompletno biće i kad je deca apsolutno ne interesuju :smeh1:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2020. at 9:09, emilija рече

Ga demantuje

Expand  

Taman posla.

Samo malo pričamo, nije Nata budala da remeti poredak iz hira, ali podržavam zdravo razumevanje vere, u suprotnom vodi u fanatizam.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

:idea:

On 8. 8. 2020. at 9:18, Natasa. рече

Kako ko vidi prema sebi-neko ženu, neko majku muške dece. Verovatno će mama da odnese veći broj glasova, vole to ljudi :smeh1:

Lično mislim da svako nalazi svoj smisao bez obzira na pol i da deca nisu sa svakog. Može se proživeti lepo i bez njih. Usudiću se čak da kažem da je žena kompletno biće i kad je deca apsolutno ne interesuju :smeh1:

Expand  

not my cup of tea, forr now.. ne volim strije. A i deca su obaveza. Ja volim slobodu.:mahmah:

ma jok volim starije! ..biće dece!!!!! hahahhaha e ova poezija kako je lepa 

Amin

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2020. at 9:36, sanja84 рече

ne volim strije

Expand  

Ne mora da znači da bi ih dobila, ja ih nemam. Cak me i začudilo, očekivala sam ih.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja bih da budem svasta nesto...ali imam svu ovu vavilonsku decu....treba sve ovo podmiriti, podnjiviti, zapegladi, zapuderisati

OCUPATI.....nemam vremena za drugoooooo.....ja sam neshvacena. skroz.

(oplakah ovu preskocenu dlaku btw:)))

116276214_2661566997392886_8757472279659680048_n.jpg

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2020. at 9:48, emilija рече

treba sve ovo podmiriti, podnjiviti, zapegladi, zapuderisati

Expand  

Ovde te razumem i saosećam...dva sina i muž- ukupno tri dečaka :babuska:

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

A to oko dece...mnogo mi zao zena (a imam bas vise prijateljica u toj situaciji) koje nemaju dece.

Il' neudate il' ne rodise...i osecaju se prazno, kako rece jedna "neostvareno", skoro promaseno...

nije mi zao sto nemaju dece, nego sto se tako osecaju.

Svakog od nas je Gospod namestio u neku situaciju, u neko podneblje (koje bi mi da menjamo, naravno)...i u tom sto ti je dato treba da sebe ostvaris do maksimuma...

to je ono sto potenciram, temelj ne moramo da menjamo al' zidove , to se cak i ocekuje od nas (to sto rece Natasa o prilagodjavanju , modifikovanju)

Nemas svoju, imas tudju, ima starih, nevoljnih, promasenih koji opet nemaju nikoga...ima do beskraja i nazad mogucnosti da dobijas tako sto sebe dajes drugima, jer bozanska energija uvek daje vise nego sto potrosis.......nepotrosljivo je to.

Steta.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Lako je bre dudjem u oltar (Bozemoprosti) i budem propovedniCa generalno narodu

ali zasto i cemu, kad npr imam Todu, staru usamljenu hipohondricu kojoj je zivotno vazno da odslusam svaki dan najnoviju dijagnozu do u sitna crevca.

Sve organe prostudiramo svaki dan, stiskam zube da se udubem i ne budem zlocko i to je korist za mene da vidim koliko sam i nestrpljiva i zajedljiva i zlobna i sve najgore, al OK..

Jos plus, kao bivsi dugogodisnji borac protiv panicnih napada treba da se suocavam bas sa tim, al sta cu, kud cu...jer NJOJ to znaci, stalno je na ivici raspada. A ja s ove strane slusalice odskacem svaki put i od zorta uvek imam iste simptome k'o ona bar jos sat posle razgovora....

Juce ju je zabolela mozdEna kicma (naglasak na E)

Pa da je Toda  jedina nego ih ima citava zbirka....al' sta cu, to mi je trenutno dato i ja se trudim da im ne zalupim vrata...

male stvari tog tipa se ocekuju od nas....ne dela apostolska.....ima ko ce to:)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...