Jump to content

Leptirić i tenk

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 35 минута, Плаво Небо рече

12:smeha:Поклон за улазак у Лигу шампиона:

Delije-Grobari.jpg
FUDBAL.HOTSPORT.RS

Odgovor navijača Partizana Delijama. Tenk postavljen ispred stadiona 'Rajko Mitić' podigao je veliku prašinu, a uoči 161...

Ал' мућак, тамо им нема ''par excellence'' судија као што су Игор Стојиљковић, Ненад Ђокић, Мајо Вујовић итд, итд.

Oво са полицијским аутом је управо на оном нивоу о коме сам причао. 

А сад са друге стране креће "Ајмо црно бели умро је Туђман Фрања ћутаћемо један минут председнику Партизана".

Бесмислено трошење времена и снаге.

Подели на овим сајтовима

On 6.9.2019. at 21:18, ana čarnojević рече

giphy.gif?cid=790b76110c42618267b990fdb4

tumblr_pno0pzGd4v1xebgbno3_500.gif

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Вилер Текс рече

@Плаво Небо Иначе ово са довођењем деце на утакмицу је одличан потез Партизанове управе.

Жао ми је било само због деце што нису забележили победу. Када сам након утакмице видео њихове тужне погледе, како ћутке стоје и гледају ка терену, баш ми се стегло срце. У свакој другој ситуацији не би ми било толико криво. Иначе, чак ми је и драго што су она имала прилику да буду сама на трибинама. Да уживају.

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо  Баш шетета. Иначе оно је било предивно, деца чистог срца навијају и радују се.

Иначе што се тиче тенка, може се наћи 1000 оправдања зашто је тамо али мислим да је разлог ширење и показивање моћи. А нисам за то и ја га никада не бих поставио. А бранио сам постављање тенка само зато што су сочили ови што но нсто брину шта ће рвати рећи, шта ће мањине, шта ће деконтаминиране госпође рећи и слично. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Вилер Текс рече

@Плаво Небо  Баш шетета. Иначе оно је било предивно, деца чистог срца навијају и радују се.

Иначе што се тиче тенка, може се наћи 1000 оправдања зашто је тамо али мислим да је разлог ширење и показивање моћи. А нисам за то и ја га никада не бих поставио. А бранио сам постављање тенка само зато што су сочили ови што но нсто брину шта ће рвати рећи, шта ће мањине, шта ће деконтаминиране госпође рећи и слично. 

Што се тиче тих, назови, госпођа, Хрвата, мањина и осталих који овој Србији само зло мисле, на њих и не обраћам пажњу шта говоре, баш ме брига, јер, они су контаминирани осећањем мржње према свему српском и у свему могу да виде заверу. Е сад, о другоме сам овде говорио, али добро, нећемо више о томе.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Još jedna akcija poznatih humanitaraca... potpuno legalna i legitimna... koja uopšte nije demonstracija moći i nedodirljivosti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Јао гле чуда јавио си се. Ево сад ће убрзо и Басара вероватно, граџанска твитер заједница увелико...

Није те било јуче да похвалиш исте кад им је уручена на донаторској вечери захвалницу манастира Хиландар за допринос обнови.

Твоје је да се бавиш пљувачином као и обично, сикћи до миле воље.. хвала Богу па имамо битније људе до чијег нам је мишљења и подршке стало.

http://www.crvenazvezdafk.com/scc/vest/9047/iguman-manastira-hilandar-posetio-crvenu-zvezdu

Screenshot_20191001_130903.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, sampaganini92 рече

Јао гле чуда јавио си се. Ево сад ће убрзо и Басара вероватно, граџанска твитер заједница увелико...

Nisam na tviteru. :)

Bilo bi lepo da se mnogi jave... samo se bojim da ipak neće jer nije toliko interesantno kao tenk.

пре 25 минута, sampaganini92 рече

Није те било јуче да похвалиш исте кад им је уручена на донаторској вечери захвалницу манастира Хиландар за допринос обнови.

Твоје је да се бавиш пљувачином као и обично, сикћи до миле воље.. хвала Богу па имамо битније људе до чијег нам је мишљења и подршке стало.

http://www.crvenazvezdafk.com/scc/vest/9047/iguman-manastira-hilandar-posetio-crvenu-zvezdu

Screenshot_20191001_130903.jpg

Nisam ni znao pa nisam mogao da pohvalim... nego... kakve to ima veze sa onim što sam ja napisao? Jel to neko pravilo tipa ko donira Hilandaru može da blokira autoput kad dočekuje svoje drugare? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Могло би да буде, дај да предложимо на нека релевантна места. 

Није повезано никако до да је иста групација људи урадила та два чина. Али је поента да се људи увек јаве кад је нешто негативно, а зашто.. то би било питање моје за тебе? Ако ниси знао за то, а оно тешко да те је мимоишла свака добра акција делија јер их је било сасвим довољно.

Нисам ја за затварање аутопута и противзаконито делопвање веруј ми, али исто тако не видим толики проблем нити у тенку нити у томе јер суштински нема за циљ икоме да науди. Ова земља је таквав брлог безакоња и огавности свакаве врсте да ми с опроштењем истицање оваквих ситуација делује смешно.

Очекивати од навијача да се понашају као углађена господа је неразумно. То су обично људи са вишком агресивне енергије (не нужно ) из којекаквих социоекономских разлога, и ако успеју да је преобразе и каналишу у песму.. помоћ.. давање крви итд онда ником ништа.. а ако се понекад прелије и на овакве буквално глупости стварно мислим да није разлог да се неком, у свеукупности његовог деловања, пребацује.

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92 Ма пусти га ,лик је благо инфантилан,или само још један трол.:))Вечерас јако до победе ,а онда идемо код колониста да им урадимо ово... 

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sampaganini92 рече

Могло би да буде, дај да предложимо на нека релевантна места. 

Pa predložite...

пре 1 сат, sampaganini92 рече

Није повезано никако до да је иста групација људи урадила та два чина. Али је поента да се људи увек јаве кад је нешто негативно, а зашто.. то би било питање моје за тебе? Ако ниси знао за то, а оно тешко да те је мимоишла свака добра акција делија јер их је било сасвим довољно.

Нисам ја за затварање аутопута и противзаконито делопвање веруј ми, али исто тако не видим толики проблем нити у тенку нити у томе јер суштински нема за циљ икоме да науди. Ова земља је таквав брлог безакоња и огавности свакаве врсте да ми с опроштењем истицање оваквих ситуација делује смешно.

Очекивати од навијача да се понашају као углађена господа је неразумно. То су обично људи са вишком агресивне енергије (не нужно ) из којекаквих социоекономских разлога, и ако успеју да је преобразе и каналишу у песму.. помоћ.. давање крви итд онда ником ништа.. а ако се понекад прелије и на овакве буквално глупости стварно мислим да није разлог да се неком, у свеукупности његовог деловања, пребацује.

Zašto se ljudi jave kad je nešto negativno? Ozbiljno to pitaš? Pa zato što ljudi obično ne vole negativne stvari...

Ova zemlja je takav brlog bezakonja zato što se ne ističu ovakve situacije i zato što se "pravdaju"... donacijama Hilandaru npr.

Ne znam zašto od navijača ne bih očekivao da se ponašaju pristojno i normalno... od huligana naravno to ne očekujem... ali očekujem od države da huligane spreči u huliganstvu... ne da im bude saveznik...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, С.Ч.(Змај од Ноћаја) рече

@sampaganini92 Ма пусти га ,лик је благо инфантилан,или само још један трол.:))Вечерас јако до победе ,а онда идемо код колониста да им урадимо ово... 

giphy.gif

U nekom rečniku bi umesto definicije infantilnosti opušteno mogla da stoji ova tvoja poruka... ono kao:

infantilan - pridev za dečake koji se lože na ovakve gifove i tripuju da će oni nekom da urade tako nešto, a nemaju dozvolu ni za vožnju motokultivatora

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...