Вилер Текс Написано Август 29, 2019 Пријави Подели Написано Август 29, 2019 Вазда су Срби "паметни" да ускоче у тенка без размишљања а и да без размишљања крену у братоубилачку револуцију. Нисам ни за једно ни за друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Генерални директор ФК Црвена Звезда о тенку, транспортеру и прослави: Цитат - Kome smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre nekoliko dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju. - Navijači su ga doneli, u principu pripada njima i napravili su mali Gazimestan, nama ne smeta. To je simbol borbenog duha i nije van fer pleja - zaključio je Terzić. линк https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 On 29.8.2019. at 14:30, Срђан Шијакињић рече Ја просто не видим потенцијални утицај тенка/оклопног возила на подстицање насиља у друштву и међу навијачима... Можда га и има, али ми се чини маргиналним. Нити видим да може утицати на било шта заправо. То ми је на нивоу брањења деци да се играју рата. Можда и грешим, такав је мој утисак. Nemas celu perspektivu, ja malo pratim navijacke forume....i, igrala je zljezda i prosle godine LS ali nije bilo nasilja od strane suprotne grupe navijaca, jednostavno od kada je Vucic dosao na vlast postoji neskrivena (kako kome) favorizacija zvezde u odnosu na partizan, kako ekonomski tako i medijski i to vide 'vecina' navijaci partizana i zbog postoji neki tihi bes i nezadovoljstvo medju njima.... drugo, pre dve godine ubijen navijac partizana pistoljem od stranje navijaca zvezde ispred zgrade u novom beogradu i ako se zna u principu koje su to navijacke grupe ucestvovale do danas koliko znam niko nije uhapsen ubica ili saucesnici, iako se vrlo brzo resavaju mnogo tezi slucajevi.... pa, instaliranje grupe tkz.janicara na jug koji su preuzeli vlast nad jugom i koji su pod uticajem agenata bezbednosti (pripadnik i vodja je bio onaj ubijeni vodja i mafijas Sale Mutavi) koji na skandiranje protiv Vucka na stadionu i hali preskacu ograde i biju obican navijacki svet i zbog svega toga i sad ovog tenka i sve te bahatosti rezima koji i medju navijacima i u sportu kod nas (recimo opste je poznato da zvezda u nasoj ligi igra prijateljske utakmice) pravi razlike i favorizuje jednu grupu i jednu navijacku grupu desilo se ovo nasilje od jedne grupe navijaca partizana i bice jos vise........ drzavna bezbednost kontrolise i navijace zvezde........ i navijace partizana koje je podelila u vise navijackih medjusobno zavadjenih grupa koje se mrze izmedju sebe i gde postoji rat i zrtve koje se desavaju izvan stadiona..... jednostavno ovaj Vucko je diktator i da bi se odrzao na vlasti mora da kontrolise sve pore drustva i tako i navijacki koji moze da bude vrlo nezgodan ako se pobuni protiv njega i njegove vlasti (pa, vidi, kako je dosao na vlast kako su navijaci polako prestali da protestuju protiv gey parade a ranije su rusili pola beograda....) i tako ako treba za navijace zvezde tenk, onda moze i Srbija da propadne ali tenk i oklopna kola kao neki simboli moraja da budu i tacka kako bi se Vucko uvukao navijacima.... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 5 минута, Bokisd рече Nemas celu perspektivu, ja malo pratim navijacke forume....i, igrala je zljezda i prosle godine LS ali nije bilo nasilja od strane suprotne grupe navijaca, jednostavno od kada je Vucic dosao na vlast postoji neskrivena (kako kome) favorizacija zvezde u odnosu na partizan, kako ekonomski tako i medijski i to vide vecina navijaci partizana i zbog postoji neki tihi bes i nezadovoljstvo medju njima.... drugo, pre dve godine ubijen navijac partizana pistoljem od stranje navijaca zvezde ispred zgrade u novom beogradu i ako se zna u principu koje su to navijacke grupe ucestvovale do danas koliko znam niko nije uhapsen ubica ili saucesnici, iako se vrlo brzo resavaju mnogo tezi slucajevi.... pa, instaliranje grupe tkz.janicara na jug koji su preuzeli vlast nad jugom i koji su pod uticajem agenata bezbednosti (pripadnik i vodja je bio onaj ubijeni vodja i mafijas Sale Mutavi) koji na skandiranje protiv Vucka na stadionu i hali preskacu ograde i biju obican navijacki svet i zbog svega toga i sad ovog tenka i sve te bahatosti rezima koji i medju navijacima i u sportu kod nas (recimo opste je poznato da zvezda u nasoj ligi igra prijateljske utakmice) pravi razlike i favorizuje jednu grupu i jednu navijacku grupu desilo se ovo nasilje od jedne grupe navijaca partizana i bice jos vise........ drzavna bezbednost kontrolise i navijace zvezde........ i navijace partizana koje je podelila u vise navijackih medjusobno zavadjenih grupa koje se mrze izmedju sebe i gde postoji rat i zrtve koje se desavaju izvan stadiona..... jednostavno ovaj Vucko je diktator i da bi se odrzao na vlasti mora da kontrolise sve pore drustva i tako i navijacki koji moze da bude vrlo nezgodan ako se pobuni protiv njega i njegove vlasti (pa, vidi, kako je dosao na vlast kako su navijaci polako prestali da protestuju protiv gey parade a ranije su rusili pola beograda....) i tako ako treba za navijace zvezde tenk, onda moze i Srbija da propadne ali tenk i oklopna kola kao neki simboli moraja da budu i tacka kako bi se Vucko uvukao navijacima.... Ех, Боки, годинама сам, све до скоро, пратио навијачка дешавања... Знам прилично добро шта се дешавало и на трибинама и на улици, најмање од почетка "мобилизације" пре 10+ година па надаље. Све о чему причаш је суштински и системски проблем, који постоји најмање од распада Југославије па надаље. С једне стране имамо навијачке групе, од којих неке (или тачније рећи појединци у некима од тих група) најпростије и најистинитије раде за полицију/службу/политичаре/криминалце или за све њих заједно. Ништа се није променило, чини ми се, ни на горе ни на боље откако је дошао Вучић на власт. Било је великог насиља и пре њега - случај Уроша Мишића, геј парада 2010, покојни Татон, сукоб у Стефан Брауну, Забрањени вс Алкатраз, велика туча у Железнику итд. Све се ово дешавало или за време ДС-а или непосредно око смене власти. Оно што ја покушавам да кажем је да кореографија, у смислу симбола који су видљиви на површини, широј јавности (тенк, "оклопно" возило, разне заставе, транспаренти итд.), већ одавно не излазе из "нормалних" оквира навијачке суб-културе. Ја верујем да ти симболи не могу ни да побољшају ни да погоршају тужно и опасно стање у којем се друштво налази у погледу насиља. С друге стране, могу да учине да се створи атмосфера у којој се до изнемоглости цеде комарци и све посматра из перспективе терета прошлости, што нема смисла у једном друштву које треба да "превазиђе себе" и не поклања пажњу маргиналним појавама. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече Ех, Боки, годинама сам, све до скоро, пратио навијачка дешавања... Знам прилично добро шта се дешавало и на трибинама и на улици, најмање од почетка "мобилизације" пре 10+ година па надаље. Све о чему причаш је суштински и системски проблем, који постоји најмање од распада Југославије па надаље. С једне стране имамо навијачке групе, од којих неке (или тачније рећи појединци у некима од тих група) најпростије и најистинитије раде за полицију/службу/политичаре/криминалце или за све њих заједно. Ништа се није променило, чини ми се, ни на горе ни на боље откако је дошао Вучић на власт. Било је великог насиља и пре њега - случај Уроша Мишића, геј парада 2010, покојни Татон, сукоб у Стефан Брауну, Забрањени вс Алкатраз, велика туча у Железнику итд. Све се ово дешавало или за време ДС-а или непосредно око смене власти. Оно што ја покушавам да кажем је да кореографија, у смислу симбола који су видљиви на површини, широј јавности (тенк, "оклопно" возило, разне заставе, транспаренти итд.), већ одавно не излазе из "нормалних" оквира навијачке суб-културе. Ја верујем да ти симболи не могу ни да побољшају ни да погоршају тужно и опасно стање у којем се друштво налази у погледу насиља. С друге стране, могу да учине да се створи атмосфера у којој се до изнемоглости цеде комарци и све посматра из перспективе терета прошлости, што нема смисла у једном друштву које треба да "превазиђе себе" и не поклања пажњу маргиналним појавама. a, znaci bio i ti bio mali huligan.... Bilio to sve i pre, ali vidi sada dokle je doslo,... Janicari koji vode jug i koji su sigurno pod uticajem bezbednosti, vec par godina uopste nemaju sukoba sa navijacima zvezde (i ranije su bili agenti u kopovima ali su se i izmedju sebe sorali...) nego sa drugim grupama i frakcijama partizana, malo pa malo i procitas sacekusa za Kimijevce, te upucan u nogu jedan o vodja iz te Kimijeve grupe, cak i kada je ubijen taj jadni decko iz Kimijeve grupe, ti Janicari nisu hteli da pomognu ovim kimijevicima u obracunu sa jednom vrlo jakom grupom zvezdasa sa Novog Beograda koja je izvrsila ubistvo tog navijaca i policija sve do sad cuti i nije resila to ubistvo iako je malte ne sve poznato na ulici sta se desilo.... jer je sve to pod uticajem bezbednosti i oni povlace poteze medju navijacima i zato je problem i ovaj tenk, ako gledamo sta sve simbolizuje i predstavlja i osionu moc i vlast navijaca i zvezde kao kluba kojima se prakticno sve dozvoljava.... da li znas da kada je partizan osvojio pre tri godine onu titulu i kup kada su igrali onaj brazilac Leonardo i trener Marko Nikolic, odmah posle toga Vazura drugi covek partizana je zaustavljen od strane policije i pretresan i kao ustanovljeno da je imao neko kao neregistrovano oruzje, dok je Vucelic predsednik partizna napadnut u jednom restoranu od strane zvezdinih vodja navijaca i od tada partizan svako prvenstvo .... - 30 bodova ispod zljezde.... ... tako da Vucic je to sve sto je bilo u navijackom svetu podigao na jos veci nivo i sve je pod njegovom kontrolom i samo povlaci poteze koji mu odgovaraju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Savo Milošević peva na Partizanovoj proslavi Kupa | Telegraf.tv - Najnoviji video klipovi WWW.TELEGRAF.TV Igrači i trener u glas zajedno ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Само да немају мајмуна за кућног љубимца, иначе, оде Маракана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 1 минут, Плаво Небо рече Само да немају мајмуна за кућног љубимца, иначе, оде Маракана Preduhitrio si me...o tj sceni sam mislila i nisam stigla sjuper... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 5 минута, Istopljeni kamen рече Preduhitrio si me...o tj sceni sam mislila i nisam stigla sjuper... То је за тенк, а шта се дешава када му дају пушку Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Гробари љубоморни. Слободно нек паркирају парни ваљак испред стадиона. А тек шта се (мало)грађани буне? Имају две геј параде, па нек уживају у својим перформансима. А навијачи у својим. Битно да нема поломљених глава, нит рушења градова тим тенком, који је ту само за фоткање. Има гомила тенкова на Калемегдану, па нема фрке. Вилер Текс, Предраг М, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 6 часа, Bokisd рече zato je problem i ovaj tenk, ako gledamo sta sve simbolizuje i predstavlja i osionu moc i vlast navijaca i zvezde kao kluba kojima se prakticno sve dozvoljava.... da li znas da kada je partizan osvojio pre tri godine onu titulu i kup kada su igrali onaj brazilac Leonardo i trener Marko Nikolic, odmah posle toga Vazura drugi covek partizana je zaustavljen od strane policije i pretresan i kao ustanovljeno da je imao neko kao neregistrovano oruzje, dok je Vucelic predsednik partizna napadnut u jednom restoranu od strane zvezdinih vodja navijaca i od tada partizan svako prvenstvo .... - 30 bodova ispod zljezde.... Ајао Боки, па ово је као да слушам Тегелтију и Партизанов весник, сад капирам , све из ког угла ти све ово гледаш Како брзо заборависмо Толе Супер Лигу а :p TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Manite se tenka, mene zanima ko ce vise nabiti gol razliku na ovim nasima: Mancester ili Bajern? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 27 минута, feeble рече Manite se tenka, mene zanima ko ce vise nabiti gol razliku na ovim nasima: Mancester ili Bajern? Па ми са Бајерном углавном позитивну гол разлику имамо, а комшијама су и много мања имена од Манчестера давала по 5 комада, тако да... Пс. Добро је видети те опет на форуму! TSCHeTSCHen and feeble је реаговао/ла на ово 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 часа, Ђорђе Р рече Гробари љубоморни. Слободно нек паркирају парни ваљак испред стадиона. А тек шта се (мало)грађани буне? Имају две геј параде, па нек уживају у својим перформансима. А навијачи у својим. Битно да нема поломљених глава, нит рушења градова тим тенком, који је ту само за фоткање. Има гомила тенкова на Калемегдану, па нема фрке. Брате, јесам навијач Партизана и не умањујем вредност навијача Црвене Звезде, волим да се шалим, али, ево, искористићу овде сада прилику да онако братски упутим једну замерку, што је мени као Србину жао да навијачи једног српског клуба и даље прихватају да себе називају делијама када сви знамо ко су и шта су биле делије у време османлија. Otkriveno ko je navijačima Zvezde dao ime Delije, a to se Severu neće dopasti WWW.TELEGRAF.RS Ljubivoje Tadić u svojoj knjizi istakao da su u kumovanju udela imali Udba i kriminalci | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 9 часа, Ђорђе Р рече Гробари љубоморни. Слободно нек паркирају парни ваљак испред стадиона. А тек шта се (мало)грађани буне? Имају две геј параде, па нек уживају у својим перформансима. А навијачи у својим. Битно да нема поломљених глава, нит рушења градова тим тенком, који је ту само за фоткање. Има гомила тенкова на Калемегдану, па нема фрке. Буквално од речи до речи се слажем. @Плаво Небо Брате реч делија у српском језику је временом добила значење јунака. Овај аргумент ти ван сваког животног контекста и доказује да се ради о обичној љубомори или незнању или залудности. Извини брате али морам да ти кажем. Као што би било залудно, љубоморно и глупо да ја говорим да је Партизан усташки клуб јер га је основао Туђман. Он јесте основан од стране ЈНА, Фрањо један од оснивача или првипредседник, први играчи довођени из НДХ клубова али временом је тај клуб апсолутно постао српски клуб јер за њега навијају Срби, просто је постао део нашег нараода. Исто као што је и реч делија постала синоним за јунака у српском језику. Хвала Богу да је Звезда у Лиги Шампиона и хвала Богу да је Партизан ушао у Лигу Европе. пс: Апсолутно Вучић штити Звезду исто као што је Тадић штитио Партизан. Смањите браћо доживљај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука