Jump to content

Ко су "кртице" у СПЦ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сећамо се када је, ономад,  у јавност "процурило" писмо владике Јефрема око обнове литургијског живота. Настао је општи хаос. Ма ко шта мислио о владики Јефрему, он је последњи човек у СПЦ који би желео да његово писмо сабраћи буде на пијаци и још предмет расправа и полемика по таблоидима и које-куда. Полемике, распрвае, свађе, деобе, прост народ устао на владике; сајтови по Немачкој и Америци који исмејавају владике и цртају карикатуре - као на пијаци. Нормално би било да је Сабор заседао, да је постигнут неки договор, издало се саопштење и дала препорука и благослов - уопштено - верницима како да се причешћују, а остало да решавају свештеници са сваким посебно. И данас се осећају ране тог пијачарског начина решавања тако важних теме. А све је кренуло од јавно објављеног писам владике Јефрема који то нипошто није желео.

У последње време имамо Блиц који, гле чуда, зна боље шта се дешава у Патријаршији него 99% верника и свештеника.

И на крају имамо да је и "патриотска" страна почела да објављује интерна црквена документа: писма владике Атанасија Патријарху, и Патријархове одговоре. Замислите да неко ваше писмо објави целим свету на увид.

Па да чујемо...кад је бал нек' је маскембал. Ионако је срамота већ на друму. Какве то шијунаске работе имамо у нашој Цркви и од стране кога и због чега?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Ćiriličar рече

Какве то шијунаске работе имамо у нашој Цркви и од стране кога и због чега?

Nisi znao da je Rakic strani placenik?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, goranger рече

Nisi znao da je Rakic strani placenik?

Шалиш се...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Причате у шифрама . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Дај бе људи нешто позитивно, шта га само тупите у празно. Пустите милицију да ради своју работу. Кад је окупљање за 10год? 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Кад је окупљање за 10год? 

за две до двеипо године :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ајде бре људи што сте такви, мало да ђускамо и да се дружимо. Маните ове интернет керфеке. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

И доста више са оговарање и исправљање других. Напишите своја недела ако смете. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ana čarnojević рече

Ja...sam...ZeljkaJ.

Да си жива и здрава, то ти желим. ??

Подели на овим сајтовима

Ја сам дух који хода, највећи пацијенат на форуму. Без да се додворавам, не знам како ме трпите . Не разумем што ми не звизне админ неку забрану, само да читам , ништо да не зборим. ???

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ćiriličar рече

Па да чујемо...кад је бал нек' је маскембал. Ионако је срамота већ на друму. Какве то шијунаске работе имамо у нашој Цркви и од стране кога и због чега?

како беше?!...

"Да својим пријатељима ниси причао/откривао све, ни непријатељи не би знали како да те поразе" 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ćiriličar рече

Какве то шијунаске работе имамо у нашој Цркви и од стране кога и због чега?

Kada bi Sveta Jelisaveta postavljala ovakva pitanja ?

A?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Kada bi Sveta Jelisaveta postavljala ovakva pitanja ?

A?

Моли јој се, можда ти и каже.

Шта мислиш кад би она своје сестре клеветала по таблоидима, или свога Патријарха? Хаа?

Или кад би говорила вулгарности као неке мајке ове...посебо "сисољупке"?

Или кад би се кезила ко Перава на детелину на смртно озбиљне ствари? Хааа?

Моли се, можда ти се и каже, немој мене то питати. Моја питања су реторичка, не претендујем да знам шта би Свеци радили, али ме занима, буквално, не реторички, ко су те Л И Ц Е М Е Р Ч И Н Е које збуњују народ и блате своју браћу по таблоидима у и мојој Цркви. Тамо истим оним где разноразне Ане гола дупета показују и сисе...видим да су сисе популарне...све "мајчинске".

И мојој Цркви....госн' ти...

Све са лаковима попова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...