Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10.8.2019. at 22:21, Gogić рече

A da se vratimo plesu...

Ovo su vratolomije, a ne ples.

Blago njima kad im drugi plaća da ne rade ništa.

Meni ovi posmatrači okolo deluju kao voajeri. Sa čežnjom u očima. Gotovo da izazivaju sažaljenje.

Подели на овим сајтовима

On 10.8.2019. at 18:53, Juanito рече

не мож да изостане мушкарац, ма колико женска доминирала и не може сама да га плеше ма колико је платили.

Ona je atrakcija, a ne muškarac. Ne mora to uopšte da bude "baćata".

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bojan* рече

To ima veze sa nečim drugim, a ne sa romantikom.

Posebno sa bludnicama nema romantike, samo otrcano šablonsko ponašanje. Kao neka ustaljena procedura.

Има, ал не знаш о чему говориш. Не разликујеш основне појмове или их крајње злонамерно мешаш.

Блудница је жена коју причврље мушкарци са којима није у браку/верена. Жена која врцне није блудница ако је верна свом човеку, него жена обдарена непатвореном лепотом која показује чиме је обдарена.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bojan* рече

Odgovorno tvrdim da žene sa mnogo većom pažnjom prate svaki njen pokret. I snime detaljno.

Добро, то стоји. Ал из других разлога гледају њу и њега. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

On 8.8.2019. at 18:27, Богомислић рече

Опет самозвани праведници, духа талибанскога, острвили се на најлепшу творевину што је Господ замислио. Ништа створено није надмашило женску лепоту.

Pa ipak, mnoge su našle prostora za razne dorade, izmene, popravke i rekonstrukcije te nenadmašne ženske lepote, pomoću farbe, šminke, silikona i sl. uz određenu novčanu nadoknadu.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bojan* рече

Taj izgovor koriste i žene za koje znam da su bludnice. Mada ja mislim da su one prodale dušu.

mozda ali slatke su

uglavnom su sočne

kao da su iz Sočija

• Радостан 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

Taj izgovor koriste i žene za koje znam da su bludnice. Mada ja mislim da su one prodale dušu.

Ето, препознаде се самозвани праведник духа талибанскога!

Ко је тебе прогласио меродавним да кажеш ко је душу продао? Имаш увид у "духовни платни промет"?

И да јесу блуднице, њихов грех блуда је ништаван у поређењу са твојим грехом осуђивања ближњих. Ко зна, грешила је, али сад се каје.

Можда ће је мушкарци одбити за брак због њене блудне прошлости, ал је Христос неће одбацити.

пре 11 часа, Bojan* рече

Pa ipak, mnoge su našle prostora za razne dorade, izmene, popravke i rekonstrukcije te nenadmašne ženske lepote, pomoću farbe, šminke, silikona i sl. uz određenu novčanu nadoknadu.

Бог је поставио идеал, а та мала одступања од идеала се дају отклонити људским средствима. Има када је нека боја боља од друге.

На пример, златна боја косе је боља од црне или браон, јер додаје на врцкавом шарму. Има лепих жена које да су се на време офарбале у златокосе, сад би већ биле срећно удате, јер им је јако мало врц-шарма фалило да привуку оног правог.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Богомислић рече

И да јесу блуднице, њихов грех блуда је ништаван у поређењу са твојим грехом осуђивања ближњих.

Varaš se. Ne osuđujem ja nikoga. Samo iznosim svoje mišljenje, kao što ga iznosiš i ti, iako je i tvoja merodavnost za poređenje greha pod znakom pitanja.

Бог је поставио идеал, а та мала одступања од идеала се дају отклонити људским средствима. Има када је нека боја боља од друге.

:))

На пример, златна боја косе је боља од црне или браон, јер додаје на врцкавом шарму. Има лепих жена које да су се на време офарбале у златокосе, сад би већ биле срећно удате, јер им је јако мало врц-шарма фалило да привуку оног правог.

Kog pravog?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bojan* рече

Varaš se. Ne osuđujem ja nikoga. Samo iznosim svoje mišljenje, kao što ga iznosiš i ti, iako je i tvoja merodavnost za poređenje greha pod znakom pitanja.

Само упиреш прстом и вичеш "блудница", очекујући да се око тебе скупи група једномишљеника фарисеја, да је гађате виртуелним камењем, јер правим би данас било противзаконито.

Није моја меродавност, него консензус светих отаца. Осуђивање је плод гордости, а гордост је сатански грех, неупоредиво већи од блуда.

Него, не рече ми откуд знаш да она за коју верујеш да је грешила, да се сада не каје.

пре 1 сат, Bojan* рече

Kog pravog?

Неког правог са телом тигра, а срцем човека. Мужевних црта лица, поносита стаса, зеленог по годинама, а седог по разуму.

Који је способан и спреман да преузме одговорност за породицу коју ће са њом створити, да створи и заради да ни у чему не оскудевају, ни она, ни деца њихова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...