Milan Nikolic Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Истражни судија Татјана Ђурашковић потврдила је да је девојчица највероватније силована и угушена, што ће, како очекује, потврдити и налази вештака. Полиција заједно са жандармеријом трага за осумњиченим 52-годишњим М.О. (Младен Огулинац) из Старих Лединаца, осумњиченим за убиство. Полиција позива грађане да пријаве било какву информацију коју имају о његовом кретању на број телефона: 064 892 4055. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/729774/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BD+%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3+%D0%A1%D0%B0%D0%B4%D0%B0.html Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Да се ја питам, језуитска инквизиција би му била мелем на рану! Монструм! 0409_feel помени у Царству Твоме несрећну девојчицу! Bogorodicaaaaaa подај снаге и утехе родитељима и ближњима! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 0409_feel :cheesy2: 0202_238 :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: Ја не могу да разумијем како је могао? Молим ти се Господе да примиш у своје наручје душу ове дјевојчице, да даш мир и покој овом малом анђелу. Господи помилуј. Bogorodicaaaaaa isus-sinai Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Ово је СТРААААААААААААААААААШНОООООООООООО !!!!!!!!! Нисмо ни свесни колико лудака се шета ту око нас па и у самом комшилуку :cheesy2:. 0409_feel помени у Царству Твоме овог малог Анђела ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Осумњичени за убиство Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Родитељи несрећне девојчице били су на послу када ју је Огулинац извео из куће и одвео у своју кућу, где је прво силовао, а затим угушио, јавила је телевизија Аполо из Новог Сада. Према речима комшија, девојчицу је у дворишту осумњиченог за убиство пронашао отац, по повратку с посла. Како је од мештана сазнала новинарка телевизије Аполо Биљана Кушљевић, убијену девојчицу и њеног брата пре месец дана чувала је сестра осумњиченог Огулинца. Он је знао да су деца сама у кући, и да прве комшије нису ту, па је без проблема намамио девојчицу у своју кућу, јавила је та телевизија. Младен Огулинац је и раније напаствовао жене. Пре 10-ак година био је осумњичен за силовање, али никада није оптужен за то дело, пренела је телевизија Аполо. Комшије су рекле да су осумњиченог последњих десетак дана виђале у алкохолисаном стању, слабо се дружио са мештанима, а говорило се и да је психички веома лабилан, јавила је РТВ Војводине. Злочин је узнемирио мештане Старих Лединаца и велики број њих се, заједно са полицијом, укључио у потрагу за осумњиченим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Нека је помене Господ Бог у своме Царству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Porodici najiskrenije saucesce,mada znam da im to sad nista ne znaci,i da nijedna rec sada ne moze da im pruzi utehu,a monstrumu neka Bog oprosti grehe,jer nijedna normalna osoba to ne moze Ово је један најнормалнији коментар који пронађох... баш тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Господе, молим Ти се да Твоја рајска насеља буду вечно пребивалиште девојчице мученице! crosseo smej.gif помилуј је, Bogorodicaaaaaa спаси је sFun_bat ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Господе, молим Ти се да Твоја рајска насеља буду вечно пребивалиште девојчице мученице! smej.gif помилуј је, Bogorodicaaaaaa спаси је sFun_bat Bogorodicaaaaaa Bogorodicaaaaaa crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Господе, молим Ти се да Твоја рајска насеља буду вечно пребивалиште девојчице мученице! confused помилуј је, Bogorodicaaaaaa спаси је sFun_bat Bogorodicaaaaaa Bogorodicaaaaaa confused confused smej.gif crosseo confused ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Господе, помилуј! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Bože oprosti mu...iako mislim da je Taj znao šta radi. Pedofilija je teška bolest. Šta je izaziva? Da pogledamo šta kažu oni koji u ovoj oblasti imaju i previše iskustva: (“Sveta stolica” i 3.000 dela pedofilije od 1945. do 2010. Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/36617/Vatikan-brani-papu-od-seksualnih-skandala ) Vatikanski kardinal Tarcisio Bertone: “Dobro znam da pedofiliju izaziva homoseksualnost.” Mene interesuje šta bi na sve ovo sada mogla da kažu braća homoseksualci. Da li primer seksualne eksploatacije osmogodišnje devojčice spada pod slobode koje se na gej paradama propagiraju, ukoliko znamo da pedofiliju izaziva homoseksualnost? Ne znam zbog čega se ljute kada im neko iz najbolje namere kaže da bi trebalo, umesto paradiranja, da se konsultuju sa doktorima, pre svega sa psihijatrima i seksolozima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Mene interesuje šta bi na sve ovo sada mogla da kažu braća homoseksualci. Da li primer seksualne eksploatacije osmogodišnje devojčice spada pod slobode koje se na gej paradama propagiraju, ukoliko znamo da pedofiliju izaziva homoseksualnost? Ne znam zbog čega se ljute kada im neko iz najbolje namere kaže da bi trebalo, umesto paradiranja, da se konsultuju sa doktorima, pre svega sa psihijatrima i seksolozima. Ово је тачно само у смислу да су у питању оболења духовности и психе повезана. Али, рећи да хомосексуалност изазива педофилију, напросто је погрешно. Што се тиче овог жалосног случаја ми, на жалост, не живимо у друштву које се на адекватан начин бави оваквим појавама - нарочито у сфери превенције. А превентивна активност против сексуално мотивисаних злочина (од којих је педофилија убедиво најгори) итекако јесте могућа - а, на жалост, како из овога видимо, и потребна. Пошто нисам клирик, могу да кажем да лично јесам присталица смртне казне за несумњиво утврђену кривицу овакве врсте. Смртна казна заправо није никаква "казна" (пошто и не треба кажњавати духовно и ментално оболеле особе) - то је заправо једини поуздан и хуман начин уклањања оваквих деструктивних друштвених елемената. А суд је, можда и више него у било ком другом случају, искључиво Божији. А несрећној породици овог детета губитак делимично може да надомести само вера... Ту људске утехе једноставно нема. Спаси Господе и Помилуј... Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 http://www.jutarnji.hr/tarcisio-bertone--dobro-znam-da-pedofiliju-izaziva-homoseksualnost/712279/ računam na to da u Vatikanu, s obzirom na "iskustva" koja redovno imaju, možda i znaju nešto više o toj bolesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука