Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada Огулинац је премино од инфаркта на убијене девојчице рођендан,на св. пророка Илију . Паметноме доста ! Тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada Огулинац је премино од инфаркта на убијене девојчице рођендан,на св. пророка Илију . Паметноме доста ! Благо теби паметноме! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada Огулинац је премино од инфаркта на убијене девојчице рођендан,на св. пророка Илију . Паметноме доста ! Тачно. пардон, благо вама паметнима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada не, него треба да га камујемо, јел?зато сам и написао да је крвожедност људска правда, а не признавати могућност покајања човеку. а нисам хтео да гурам никоме прст у око, пошто имам искуства са мојом темом о затворима и покајању у човеку и како је то неславно испало и никоме на корист јер има људи који очигледно не капирају покајање криминалаца ... лепо написа жељко. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 зато сам и написао да је крвожедност људска правда, а не признавати могућност покајања човеку.Не ни да га каменујемо, него, не коментарисати ни у једном ни у другом правцу.Ниси отац девојчице, имај осећаја и за жртве, не само за насилника. Ко не признаје ту могућност покајања? Побеже ко Виловски, једва га наватали и још се Меда нашао да га заступа као покајника. по дифолту: сваки злочинац је сигурни покајник, Меда зна 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 не знам, али му нећу оспорити никад ни могућност покајања и надам се и сад, а сигурно могу да упутим молитву и Милостивом Господу да га умилостиви тако унесрећеног ... искрено се надам да нико не стоји ван Милости Божје ... о убиству размишљам само као о још једном смртном греху, а нема од нас оног који може да се похвали да нема нити један други смртни грех на души. одатле крећем, а не од дрвености адвокатуре ... а емпатије ради, имам сестрицу тог узраста и могу само да замислим шта би било да је неко тако одузме и мени и мом оцу и његовој жени ... познајем то дете од кад је удахнуло, и мењао сам јој и пелене и гледао је како расте, а сад имам и част и понос да учествујем у њеном васпитању јер се она ослања на мене подједнако као и на оца, у њеним очима, њеног великог брата. немам ни жељу ни намеру да понизим љубав родитеља, али видим да су им је и вера и нада и љубав уздрмани овим. неизмерна је жртва коју су поднели животом својег детета. правду Божју видим у томе да се Каин и Авељ у Рају загрле у љубави, нити један већи од другог ни као жртва ни као покајани убица. извињавам се, али не видим ни ту свету девојчицу како суди том несрећном човеку робу неког греха и пресуђује му као што бисмо ми то себи дозволили. мислим да Бог и не игнорише ни емоције нити молитве кад суди а мислим да овај Божји чин милости и љубави на светог Илију је довољно громогласан и јасан по себи где лежи правда. искреног сам мишљења да затвори треба да рехабилитују човека и телесно и духовно, и да Бог је уредио овај свет да очекује савршенство, а никако неће моћи ни творевина да уђе у савршенство ако пати од пада, заједно са људима ... а сви улазе у Рај као богат кроз иглене уши - нико по делима, сви по милости. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 не знам, али му нећу оспорити никад ни могућност покајања и надам се и сад, а сигурно могу да упутим молитву и Милостивом Господу да га умилостиви тако унесрећеног ... искрено се надам да нико не стоји ван Милости Божје ... ОСИМ оних који се не кају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Dobro ako je umro od srca,da se neka druga dusa nije ogresila o njega takvog...Znas se sta se sa pedofilima u zatvoru radi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 не знам, али му нећу оспорити никад ни могућност покајања и надам се и сад, а сигурно могу да упутим молитву и Милостивом Господу да га умилостиви тако унесрећеног ... искрено се надам да нико не стоји ван Милости Божје ... ОСИМ оних који се не кају.да, све је слободан избор код Бога. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ако Бог поштује слободну вољу човекову из љубави према њему и оставља му потпуну слободу избора, зашто бисмо ми по сваку цену желели нечије покајање, као да је то уопште у нашој власти. И када бисмо желели, не бисмо могли некога волети, као што га воли сам Бог. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Изјава оца убијене девојчице Марије о смрти Огулинца на дан њеног рођендана: - Moje devojčice nema i njegova smrt je neće vratiti. Ipak, kad pomislim da je skončao na dan kad je moj anđeo trebalo da napuni osam godina, ponovo pomislim da ima Boga i da je sveti Ilija olakšao naše muke. Taj monstrum više nikad nikoga neće povrediti, ali će poneti sa sobom u grob istinu o danu kada je mučki presudio mojoj Mariji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука