Jump to content

Marko Vidojković: DAN KADA SU OSMACI POP****LI

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Lulaby рече

Probala sam i čini mi se da je zauzeto i nije mi prihvatilo...a ne znam da li se može promeniti ime.

može, možda možete neki broj da dodate ili razmak zvezdicu

Nema veze , izvinite što sam uopšte komentarisao spelling 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Драшко рече

Posto je ovo vec drugi put, onda treba ispitati kako se pre radilo. Moja generacija je prva koja je polagala prijemni za gimnaziju, ne secam se da je bilo kradje itd...neka se pozovu ljudi koji su svih ovih godina radili sa tim testovima i cuvali ih do prijemnog.

Bezbednost testova nije valjda neka prevelika mudrost, mislim da je problem  ozbiljniji zato sto je ovo vec drugi put za kratko vreme da testovi izadju u javnost. 

Sa vama se slazem da nije ministar direktno kriv (mozda) ali ako je za njegovog mandata bio i prosli slucaj, onda je morao da preduzme neke mere. I malo da bolje sastavlja recenice (ja ga nista ne razumedoh u onoj emisiji u kojoj je otisao iz studija..)

To govno je 'telo od Zemunaca dukrade "Miletića" onomad. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

I na kraju je postavio svoju direktorku 

https://www.blic.rs/vesti/beograd/ljuba-dobio-naslednika-evo-ko-je-novi-direktor-os-svetozar-miletic-u-zemunu/lsv5fq2

I sad se pitamo kako su deca odjednom "poludela"?!

Pa nisu deca bas tako blesava! Oni jako dobro kontaju ko ih za...ava a ko ih postuje!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Милан Ракић рече

пре 9 часа, Драшко рече

I na kraju je postavio svoju direktorku 

https://www.blic.rs/vesti/beograd/ljuba-dobio-naslednika-evo-ko-je-novi-direktor-os-svetozar-miletic-u-zemunu/lsv5fq2

I sad se pitamo kako su deca odjednom "poludela"?!

Pa nisu deca bas tako blesava! Oni jako dobro kontaju ko ih za...ava a ko ih postuje!

А ми их поштујемо овако се изражавајући једни о другима? И баш лепо бринемо о њима, стварно...

Уз дужно поштовање, али мислим, као родитељ, да ово није језик којом бисмо требали да говоримо пред својом децом.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Milica Bajic рече

А ми их поштујемо овако се изражавајући једни о другима? И баш лепо бринемо о њима, стварно...

Уз дужно поштовање, али мислим, као родитељ, да ово није језик којом бисмо требали да говоримо пред својом децом.

Banda se ne poštuje. 

Подели на овим сајтовима

У сваком случају нама деца ништа нису крива за стање у ком се налазимо. Напротив. Ми њима дугујемо једно огромно - извини. Они нити треба нити могу да знају шта се око њих тачно дешава, реагују вођени осећајем који углавном примају од нас родитеља. А најмање што желимо је да нам они буду фрустрирани од малих ногу. Где нас то води?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...