Jump to content

Да ли треба да бријемо браду или не ???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Isto tako sam slušao,na jednoj tribini,mati Makariju iz manastira Sokolica,kako je savetovala jednu devojku da ne čupa obrve...kao u fazonu ako je Bog pustio da raste nek raste.

Zaista ne znam koga oni misle da će od mladih privući crkvi na taj način?

U tom slučaju Hrišćanke bi bile prepoznatljive po spojenim obrvama :D :D

Подели на овим сајтовима

Ima i ona diskusija cestom ili retkom  kupanju i ne kupanje itd.

to je tek zona sumraka!

Mada stojim na stanovistu da je svakako sensibilnija i osecajnija osoba ona koja se retko kupa!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Isto tako sam slušao,na jednoj tribini,mati Makariju iz manastira Sokolica,kako je savetovala jednu devojku da ne čupa obrve...kao u fazonu ako je Bog pustio da raste nek raste. Zaista ne znam koga oni misle da će od mladih privući crkvi na taj način? U tom slučaju Hrišćanke bi bile prepoznatljive po spojenim obrvama

Претеривање. Сад ти прелазиш у другу крајност , као да је нека страшна катастрофа ако девојка не чупа обрве. Ретко која девојка има природно јако  густе обрве, а некима и лепо стоје мало гушће обрве.. 

Подели на овим сајтовима

Претеривање. Сад ти прелазиш у другу крајност , као да је нека страшна катастрофа ако девојка не чупа обрве. Ретко која девојка има природно јако  густе обрве, а некима и лепо стоје мало гушће обрве.. 

bilo kako bilo,šta duhovnike briga da li neko čupa ili nečupa obrve...

Подели на овим сајтовима

Budalaštine. U šta se pretvorila misionarska delatnost. Kakav izbor tema za razgovor sa mladima i Narodom...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Mada stojim na stanovistu da je svakako sensibilnija i osecajnija osoba ona koja se retko kupa!

U čemu, u parama :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

ne znam da li si čitao knjige koje izdaju raznorazna pravoslavna udruženja...užas....

Jesam. Samo nemam tačan uvid kako to deluje na običan narod.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...