Jump to content

Vučić i Han onomad otvorihu tvrđavu u Golupcu... Ovo je drugačiji pogled na "zločinački poduhvat obnove Golubačkog grada"

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Хаеул рече

Мора да си зато тако активна на свим политичким темама.

Да, образовање је важније, посебно кад се злоупотребљава у сврху саботирања теме. 

По дефиницијама интернетског троловања, саботирање теме се врши овим што сте Ви сада урадили:

1. Беспотребним ад-хоминемом у првој реченици, а ад-хоминеми у 99% случајева стварају ланац узвраћања који затрпа тему до тачке да није могуће утврдити ко је и када уопште почео и због тога Вам ја уопште нећу у том маниру одговорити него ћу Вас подсетити да је у току пост;

2. Ланчаним понављањем како је једна оф-топик порука на теми "бесмислена", чиме се тема затрпава одговорима на ту поруку уместо на тему. Ја сам у једној јединој поруци написала да је наслов теме неправилан, што је тачно, а опаска да је образовање важније од политике очитује се у томе што су Поуке просветитељски, а не политички форум.

3. Стварањем личних конфликта и преношењем конфликтних ситуација и на друге теме на којима се јавила особа са којом сматрамо да смо у конфликту.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...