Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2019 1 hour ago, Изида рече Била сам јутрос. Дао ми је упуте за лабораторију и Хигијенски завод, па ће на основу резултата видети шта даље. Кад ти стижу резултати ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 20, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 On 18.2.2019. at 11:37, Natasenka рече banane su bogate kalcijumom Nisu. Banane su bogate kalijumom. A kalijum i kalcijum su 2 sasvim razlicita minerala. Kalcijuma ima u mleku i mlecnim preradjevinama, te u govedjim kostima i slicnom. АлександраВ and milijan75 је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 20, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 пре 3 часа, Изида рече Била сам јутрос. Дао ми је упуте за лабораторију и Хигијенски завод, па ће на основу резултата видети шта даље. Normalno. Nema zafrkancije sa zdravljem, za ovakve probleme obavezno kod lekara. Inace, ovako sasvim laicki, meni na prvo citanje deluje kao da je doslo do neke jace upale ili tako neceg, ali jedino lekar je merodavan da kaze konacno misljenje. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Фебруар 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 Резултати из завода у петак из лабораторије сутра. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 On 20.2.2019. at 1:24, obi-wan рече Nisu. Banane su bogate kalijumom. A kalijum i kalcijum su 2 sasvim razlicita minerala. Kalcijuma ima u mleku i mlecnim preradjevinama, te u govedjim kostima i slicnom. tako je. svaka čast. mala greškica u pisanju. so izvlači kalcijum iz kostiju. kalijum smanjuje štetu. zato sam pomenula banane. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Фебруар 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 Готови су ми резултати. Засад знам да немам запаљенски реуматизам. Видећу шта ће даље др рећи. emilija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука