Jump to content

Неиздржив бол у зглобовима и костима

Изида

Препоручена порука

1 hour ago, Изида рече

Била сам јутрос. Дао ми је упуте за лабораторију и Хигијенски завод, па ће на основу резултата видети шта даље.

Кад ти стижу резултати ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 18.2.2019. at 11:37, Natasenka рече

banane su bogate kalcijumom

Nisu. Banane su bogate kalijumom. A kalijum i kalcijum su 2 sasvim razlicita minerala.

Kalcijuma ima u mleku i mlecnim preradjevinama, te u govedjim kostima i slicnom.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Изида рече

Била сам јутрос. Дао ми је упуте за лабораторију и Хигијенски завод, па ће на основу резултата видети шта даље.

Normalno. Nema zafrkancije sa zdravljem, za ovakve probleme obavezno kod lekara. Inace, ovako sasvim laicki, meni na prvo citanje deluje kao da je doslo do neke jace upale ili tako neceg, ali jedino lekar je merodavan da kaze konacno misljenje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Резултати из завода у петак из лабораторије сутра.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

On 20.2.2019. at 1:24, obi-wan рече

Nisu. Banane su bogate kalijumom. A kalijum i kalcijum su 2 sasvim razlicita minerala.

Kalcijuma ima u mleku i mlecnim preradjevinama, te u govedjim kostima i slicnom.

tako je. svaka čast. mala greškica u pisanju. so izvlači kalcijum iz kostiju. kalijum smanjuje štetu. zato sam pomenula banane. ;) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Готови су ми резултати. Засад знам да немам запаљенски реуматизам. Видећу шта ће даље др рећи.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...