JESSY Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Истог дана у исто време у сали општине Вождовац 197. трибина храма Св.Трифуна - предавач прота Војислав Билбија,духовник ротердамски, тема ''Срцем и рукама молитвени хвалоспев светој лози Немањића'' извињавам се, није тема предавања... 1000000001010 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Па како сад се поделити и бити истовремено на два места 1000000001010 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Имаш последњу опомену. Администрација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Ерго, видимо се у 19ч у парохијском дому храма и цркве св. Саве 0442_feel 0442_feel 0442_feel "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Ako ko ide, neka pozdravi jeromomka Dimitrija. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Ako ko ide, neka pozdravi jeromomka Dimitrija. 0442_feelће га поздравимо посебно од тебе 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Ја сам се јуче видео са оцем Димитријем. Ако можете снимите предавање па да објавимо. Такође, било би веома лепо да се сними и предавање о. Воје ако неко иде тамо. Милице, идеш ли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Имаш последњу опомену. Администрација Молим администрацију да ми објасни због чега имам последњу опомену ? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Имаш последњу опомену. Администрација Молим администрацију да ми објасни због чега имам последњу опомену ? Хвала. Имаш последњу опомену пред бановање због изругивања о. Димитрија. Знаш шта си написао. 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Имаш последњу опомену. Администрација Молим администрацију да ми објасни због чега имам последњу опомену ? Хвала. Имаш последњу опомену пред бановање због изругивања о. Димитрија. Знаш шта си написао. 0304_smile4 Као прво и најважније нисам изругивао поменутог оца Димитрија...чак га и не познајем. Али оца Воју Билбију познајем и увек би пре отишао на његово предавање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Уопште ми не пада напамет да полемишем са Тобом. Знам шта си написао и зашто си написао. Ако волиш о. Воју (и ја га волим као и остали овде) уместо да вређаш о. Димитрија могао си да отвориш тему о предавању о. Воје. Толико. 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Данас, 15.фебруара, у сали Општине Вождовац, Устаничка 53, са почетком у 19:00, на позив протојереја ставрофора о.Дејана (Дејановића), гостује Слободан Тркуља. 1405_love pivo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 22 фебруар Уторак Велика дворана 19:00 Циклус ЛАИЧКИ АПОСТОЛАТ ХРИШЋАНСТВО И АНТИСЕМИТИЗАМ Учествују протојереј-ставрофор Драган Милин, др Владета Јеротић и Исак Асиел, рабин У сарадњи са Православним пастирско-саветодавним центром Архиепископије београдско-карловачке http://www.kolarac.rs/#/predavanja prstgore Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 pretpostavljam da će biti prepuna sala мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 у суботу 26.фебруара у парохијском дому цркве Св.Александар Невски - академик Владета Јеротић тема: Шта са нашом патњом ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука