Jump to content

Најава духовних трибина и предавања

Препоручена порука

Истог дана у исто време у сали општине Вождовац 197. трибина храма Св.Трифуна - предавач прота Војислав Билбија,духовник ротердамски,  тема ''Срцем и рукама молитвени хвалоспев светој лози Немањића''

joooj извињавам се, није тема предавања... 1000000001010

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Па како сад се поделити и бити истовремено на два места 1000000001010 joooj

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Ерго, видимо се у 19ч у парохијском дому храма и цркве св. Саве  0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам се јуче видео са оцем Димитријем. Ако можете снимите предавање па да објавимо. Такође, било би веома лепо да се сними и предавање о. Воје ако неко иде тамо. Милице, идеш ли?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имаш последњу опомену.

Администрација

Молим администрацију да ми објасни због чега имам последњу опомену ?  Хвала.

Имаш последњу опомену пред бановање због изругивања о. Димитрија. Знаш шта си написао.  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Имаш последњу опомену.

Администрација

Молим администрацију да ми објасни због чега имам последњу опомену ?  Хвала.

Имаш последњу опомену пред бановање због изругивања о. Димитрија. Знаш шта си написао.  0304_smile4

Као прво и најважније нисам изругивао поменутог оца Димитрија...чак га и не познајем.

Али оца Воју Билбију познајем и увек би пре отишао на његово предавање...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Уопште ми не пада напамет да полемишем са Тобом. Знам шта си написао и зашто си написао. Ако волиш о. Воју (и ја га волим као и остали овде) уместо да вређаш о. Димитрија могао си да отвориш тему о предавању о. Воје. Толико.  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас, 15.фебруара, у сали Општине Вождовац, Устаничка 53, са почетком у 19:00, на позив протојереја ставрофора о.Дејана (Дејановића), гостује Слободан Тркуља.

:)

1405_love

pivo

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

22 фебруар

Уторак

Велика дворана

19:00

Циклус

ЛАИЧКИ АПОСТОЛАТ

ХРИШЋАНСТВО И АНТИСЕМИТИЗАМ

Учествују

протојереј-ставрофор Драган Милин,

др Владета Јеротић и Исак Асиел, рабин

У сарадњи са

Православним пастирско-саветодавним центром

Архиепископије београдско-карловачке

http://www.kolarac.rs/#/predavanja

:) prstgore

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

у суботу 26.фебруара у парохијском дому цркве Св.Александар Невски - академик Владета Јеротић

тема: Шта са нашом патњом

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...