marina Написано Октобар 21, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 Nista leteti stomacni virus....nista mi se ne jede, a i bolje da ne jedem koliko mi je muka bendoff 1405_love bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Октобар 21, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 pohovanu piletinu,mm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Pocela sam da jedem nesto!!!!uredio mi se stomak :bla: 0110_hahaha :cheesy2: sada mogu sve njam njam NAHRANITE MEEEEEEEEEE!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Oslic i kupus salatu :huh: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Кокице eheeeej “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Ништа :group111: ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Мартирије, јеси л ти ово спремао? НИсам,а као да јесам - добар сам ти ја кухар 0110_hahaha Још само да те прицакулимо 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 [ Још само да те прицакулимо Шта значи ова реч? prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&biw=1280&bih=573&q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Jela košpe i pojela, i sad ne jedem ništa prst ka dole Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&biw=1280&bih=573&q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= И мени је Гугле то рекао, зато и тражим одговор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Jedem moje omiljeno jelo: paradajz corbicu :cheesy: Danas kuvam pasulj sa rebarcima kriminalac "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 пиле, павлака, мајонез, кисели краставци, леба, јогурт ... БЕЛО ekstra да, кисели краставци су побелели 0442_feel дође ми тако некад трип да једем у боји kriminalac :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 kiselikrastavci pobele kada ima vise sirceta nego vode u njima. Uvek sam se cudila kada spremam zimnicu zasto su mamini lepi zeleni,a moji pobele kriminalac "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Хлеб намазан маргарином па онда пекмезом (од кајсија) и чај (од менте) уз то какав осећај, као да сам у обданишту 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука