Изида Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Pohovane paprike. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 sendvic zavrsila i jogurt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 bele semenke njam njam, a ratluk sam ostavila Mirodjiji facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Plazma keks БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 е, да ручао сам домаћу сардину ммммммммм... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 dimljeni sir sa krompirom uz dodatak domaće pavlake i šarene salate! Jedimo domaće! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2Li2jJ3b7OYhK3KuMg_VpC79KqYe1Ufb3tpuGeLvSt7cXhR8&t=1&usg=__MgY_bbM2uPohIeMEUtEaqJYSVCk= Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 е, да ручао сам домаћу сардину ммммммммм... Domaću? Daj recept! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 е, да ручао сам домаћу сардину ммммммммм...Одох ја да ручам вечеру. 0409_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Ja sam jela riblje cevapcice. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 е, да ручао сам домаћу сардину ммммммммм... Domaću? Daj recept! Хоћу , само да ми мајка да рецепт и да поставим у неку од тема Рецепата ! Пошто је то посно , онда у теми Посна јела! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 е, да ручао сам домаћу сардину ммммммммм... Domaću? Daj recept! Ево Брате ! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,270.msg276069.html#msg276069 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Pitu zeljanicu Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Pitu zeljanicu srecanrižu u koju ide grožđice mrkva kikiriki piletina, badem maslinovo ulje i riža.arapski recept da prste poližeš! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Pitu zeljanicu rižu u koju ide grožđice mrkva kikiriki piletina, badem maslinovo ulje i riža.arapski recept da prste poližeš! Стави, Енизе, рецепт на теми за рецепте. Звучи занимљиво (само без пилетине). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука