Aquilius Cratus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ja sam jela juce na slavi marinet i jutros zamezila..LJUDI!!!Da znate koliko je to lepo!!!!!!!!njam njam njam Jel ti i u zivom razgovoru izgovaras to njam njam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 musaku koju sam nocas pravila А ја управо завршила мусаку коју сам данас правила... :bla: Е, само да знаш да увек најпре обарим кромпир па га сложим у мусаку, да би пре била готова... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Кестење. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 musaku koju sam nocas pravila А ја управо завршила мусаку коју сам данас правила... мајкл Е, само да знаш да увек најпре обарим кромпир па га сложим у мусаку, да би пре била готова... to sam i ja provalila...malo i meso prodinstam... klapklap "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Upravo ispekoh palacinke... Niko mi nije kriv sto sam na pocetku bracnog zivota potrcao da pokazem sta znam i umem! Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 giros "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ja sam veceras jela punjene paprike.Kad su one u pitanju moja mama je nezamenljiva.A malopre sam jela hleb i krem. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ja sam jela juce na slavi marinet i jutros zamezila..LJUDI!!!Da znate koliko je to lepo!!!!!!!!njam njam njam Kako to izgleda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 jabuku "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 NIsta...sve manje jedem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 NIsta...sve manje jedem... Па тек иде пост, шта ти је Марина... :pravila: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 jafu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Ja sam vecerala przene krompirice. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 NIsta...sve manje jedem... Па тек иде пост, шта ти је Марина... bendoff pripremam se!!!hvatam zalet!!!!da budem u formi hehehe ne jede mi se ovih dana... spavanje2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 hamburger prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука