Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 леба, маргарин, мед, сок од јабуке клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 леба, маргарин, мед, сок од јабуке algabacaju Ниси данас набавио сок од дуње,купине или зове? Ја опет пијем кафу. Ух, што волим :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 леба, маргарин, мед, сок од јабуке algabacajuНиси данас набавио сок од дуње,купине или зове?Ја опет пијем кафу. Ух, што волим smej.gif :cheesy2: нисам. нешто што толико волим купим само понекад чисто да не изгуби укус, а умеју и да се евоцирају неке успомене тиме, па волим на миру да изгустирам 0110_hahahaа и ко ће да се млатара преко пола града само да би купио литру сока ал зато данас пијем кисели сок од јабуке, чисто да крене да ми трне вилица smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Stvarno je čudna boja, ne znam i ja sam se iznenadio, inače se nije video žar. Ne znam šta sa očima Suzo, ribe imaju takve oči. Inače ja volim ribu sa gradela i od najeftinije i najlošije ribe napravim ukusno jelo. Ovo su skuše koje pre nego što se sasvim odmrznu očistim im utrobu i naravno najvažnije šgrge, kad se odmrznu dobro ih operem osušim i onda usolim sa dosta soli. Bacim ih na gradele a ovamo skuvam beli luk u maslinovom ulju i peršun i malo vinskog sirćeta. Sa tim premazujem ribu a grančica obavezno bosiljak i ruzmarin. Inače je najlepši žar od onih grana što ostanu kad se ruže orežu pa onda od vinove loze, kad nema onda ćumur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evdokija Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Stvarno je čudna boja, ne znam i ja sam se iznenadio, inače se nije video žar. Ne znam šta sa očima Suzo, ribe imaju takve oči. Inače ja volim ribu sa gradela i od najeftinije i najlošije ribe napravim ukusno jelo. Ovo su skuše koje pre nego što se sasvim odmrznu očistim im utrobu i naravno najvažnije šgrge, kad se odmrznu dobro ih operem osušim i onda usolim sa dosta soli. Bacim ih na gradele a ovamo skuvam beli luk u maslinovom ulju i peršun i malo vinskog sirćeta. Sa tim premazujem ribu a grančica obavezno bosiljak i ruzmarin. Inače je najlepši žar od onih grana što ostanu kad se ruže orežu pa onda od vinove loze, kad nema onda ćumur. Да знаш да си, употријебивши ријеч граделе, учинио да ми ове рибе са фотографије - замиришу. Хвала ти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Mi koji smo bili u koncentracionim logorima možemo da se setimo čoveka koji je obilazio barake, tešio ostale i s njima delio poslednje parče hleba. Možda ih je bilo samo nekoliko, ali oni su dovoljan dokaz da čoveku može sve da se uzme, osim jedne stvari: poslednje od njegovih sloboda - da zauzme svoj stav u bilo kom spletu ...okolnosti i da odabere sopstveni put. Viktor Frankl Сплет околности је такав да сједим испред компјутора и уништавам кикирики у љусци. Питање је, да ли ћу на вријеме престати, тј. да ли ћу престати прије него ли кикирики почне мене уништавати? bleh ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 proja-kuruza-kruh-hleb od kukuruznog brasna sa paradaiz i tko jos ponesto uz to,prejelase . zawisa ako sam prinudjena i nema drugog izlaza da ribu citavu speramat moram,jel ima nas jos pa vole ribu,zamolim da glave osijece neko samo da nepecem oci dame negledaju bar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Појео парче торте а сада пијем кафу без шећера! stadaradim Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Neki kolac MILL FRI ovo je fenomenalno!!!!njam njam njam moje moje moje moje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Kафу са млеком... то ми дође један оброк stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Mene muci stomak celo jutro...samo grisini...i to ce biti za ceo dan... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Mi koji smo bili u koncentracionim logorima možemo da se setimo čoveka koji je obilazio barake, tešio ostale i s njima delio poslednje parče hleba. Možda ih je bilo samo nekoliko, ali oni su dovoljan dokaz da čoveku može sve da se uzme, osim jedne stvari: poslednje od njegovih sloboda - da zauzme svoj stav u bilo kom spletu ...okolnosti i da odabere sopstveni put. Viktor Frankl Сплет околности је такав да сједим испред компјутора и уништавам кикирики у љусци. Питање је, да ли ћу на вријеме престати, тј. да ли ћу престати прије него ли кикирики почне мене уништавати? 0442_feel Сјајан цитат. Једем мандарину.Попила сам чај и кафу са посним бисквитом. Синоћ сам касно јела и код Братије код Моа нешто попила,чашицу пелинковца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 јао да, који смор, опет постан дан 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Najbolje je da nista i ne jedmo ceo dan... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Najbolje je da nista i ne jedmo ceo dan... јес па да полудим од глади 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука