Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 леба с кајмаци и сок smej.gif чик погодите од чега? 1000000001010 и постови су почели да миришу на брескву!!! жено, уходо! bendoff ekstra dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Evo i ovde. ČOKOLINO! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 NIIIIIIIIISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 NIIIIIIIIISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Да ли је могуће? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 POPRAVILA SAM SE!!!yo doro napolitamke i sok od breskve мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 POPRAVILA SAM SE!!!yo doro napolitamke i sok od breskve мајкл ОООООООО, сок од брескве, саће Меда ... Које Јо-доро, волим са лимуном... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Medi ne dam, a napolitanke su neke posne... eheeeej dobila sam na pa su mi bile jaaaaaaaaaaaako slatke.Sada je na programu pa posle sve po redu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 oooooooooooo sa zadovoljstvom, pa zovmo celo drustvo na njam njam..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Medi ne dam, a napolitanke su neke posne... 4chsmu1 dobila sam na poklon pa su mi bile jaaaaaaaaaaaako slatke.Sada je kafica na programu pa posle sve po redu.... 0304_smile4дааааааааааааааааааааааааај мааааааааааааааааааааааалооооооооооо 0102_laugh greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 појио кувани купус с месом greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Sa malinama ili višnjama ово са купинама, њам, њам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 tortu bez mene pojeli njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Glasam za tortuuuuu! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Medi ne dam, a napolitanke su neke posne... 4chsmu1 dobila sam na poklon pa su mi bile jaaaaaaaaaaaako slatke.Sada je kafica na programu pa posle sve po redu.... 0304_smile4дааааааааааааааааааааааааај мааааааааааааааааааааааалооооооооооо 0102_laugh 0442_feelсамо један ЛИЗ!!!!хахаххахаха боли ме зуб па ми се ништа и не једе.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Чајне колутиће...уз чај од коприве... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука