Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Ништа... нисам још заслужио  :(

`оће кафу? t4431

Неће кафу... `оће сок dada

Измишљаваш, а? dada

Ај код мене на ручак па ће после сок. Имамо ручкова и куји не посте и куји посте. Изволте ако сте у Београду, адреса следи на пп.

Па? Шангај, Марина? Оће, неће?

Хавал на позиву... него за мене моја рођена мајка каже "Боље да га облачим него да га раним!"...немој после да нисам опоменуо.... dada

Понуђен ко почашћен, а о апетиту, о томе да не размишљаш, ми срби таковијех обичаја немамо.

Мада требало је ја да кажем "Понуђен ко почашћен"... а не Ви crvenilo

е па немој да црвениш и мене сад стид што сам те постидела. Ето, сад смо квит-румени t4431 :cheesy: ;)

Ништа... нисам још заслужио  :(

`оће кафу? t4431

Неће кафу... `оће сок dada

Измишљаваш, а? :cheesy:

Ај код мене на ручак па ће после сок. Имамо ручкова и куји не посте и куји посте. Изволте ако сте у Београду, адреса следи на пп.

Па? Шангај, Марина? Оће, неће?

necu da jedem sa Shangajem, on je nevaljao xaxaxxa ja nisam vise u BGu ali kada budem dolazila podseticu te na  ovaj poziv xexexe
Отом-потом, шта је било, било је и важило је за данас. Даће Бог па ће можда опет бити :)
Подели на овим сајтовима

kruha i sira za dorucak ,rucak me prosao vec kad izasla napolje  neko se igrao i oko stana skroz vunu isjecenu  tako sitno treba mi  vremena da pokupim i po ogradi i svuda okolo pa na neki kanap dugi isto ima ali ne svuda lakse pokupiti,slava3 pljusti a najradije bi sada plakala da mogu

Подели на овим сајтовима

Немој да плачеш!  0110_hahaha 0110_hahaha

Ево, и ја купим нешто просуто (комадиће папира и брашно неко мали разноси по кући). 0110_hahaha 0110_hahaha

okolo po travi ogradi sve prosuto ,nemogu da placem vec sam se sokirala kad sam vidjela
Подели на овим сајтовима

па само је мајонез мастан, а није као да сам га ставио кило ...

иначе, мени су мајонез и пршута уз хлеб, пошто ми је то омиљена намирница  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

леба, мајонез и пршут малопре појо  0110_hahaha

Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... 0110_hahaha

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

леба, мајонез и пршут малопре појо  4chsmu1

Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... stadaradim

Naravno!!!I onda mozes vise da popijes, jer meso je masno i dobra podloga za drinkic  slava3 a hleb nije dobra podloga i samo zauzima mesto u stomaku njeeeeeee
Подели на овим сајтовима

леба, мајонез и пршут малопре појо  4chsmu1

Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... stadaradim

Naravno!!!I onda mozes vise da popijes, jer meso je masno i dobra podloga za drinkic  slava3 a hleb nije dobra podloga i samo zauzima mesto u stomaku njeeeeeee

Додуше `оће да зачепи артерије... ал` сад шта је ту је...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...