Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 hm...ne jedem nista...hoce li neko da mi da nesto???? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 hm...ne jedem nista...hoce li neko da mi da nesto???? OVO VOLIM NAJVISE NA SVETU DA JEDEM 4chsmu1!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 štrudla sa makom? ja to ne volim. Ondak, ovako nesto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 pa dobro kako si pogodio?! 8086.gif Eeee to ti je kulinarska prozorljivost. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Krišku! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 slata pomjesana, ispecene smokve punjene sa sirom nekim i mljevenim badem mislim dase tako zove ,hm nije bas najbolje al ide Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 желе и сок од наранџе 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 slata pomjesana, ispecene smokve punjene sa sirom nekim i mljevenim badem mislim dase tako zove ,hm nije bas najbolje al ide 4chsmu1 0205_whistling оћу ја да пробам! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Посне кроасанчиће и пијем чај од шипурка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Посне кроасанчиће и пијем чај од шипурка.uh sto ne saceka do sutra ili danas da si bar ,ujutro rano idem caj kupiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Посне кроасанчиће и пијем чај од шипурка.uh sto ne saceka do sutra ili danas da si bar ,ujutro rano idem caj kupiti shuntavilo2 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 štrudla sa makom? ja to ne volim. Ondak, ovako nesto? NJAM NJAMDAJ DAJ DAJ DAJ xaxaxa 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 opet ja... coffee and tea biscuit njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 А ја у мимоходу неко грожђе ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 А ја у мимоходу неко грожђе ...jooooj daj malo...evo tebi keks xaxaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука