marina Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Pripremam se da jedem, a kada se budem smislila sta cu da ruckam ja cu javiti 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Бело, слатко грожђе... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 jedan tic tac dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Samu sebe.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Samu sebe....јел си се сва изела :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Evo jos malo mi je ostalo :cheesy:...uh kako sam gladna, a jos malo kuci na rucak i veceru...sve cu odjednom!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Evo jos malo mi je ostalo bangin...uh kako sam gladna, a jos malo kuci na rucak i veceru...sve cu odjednom!!!!!хехехе ал си глаааднааааа... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Лепо време напољу... за фотосинтезу душу дало... ал` ја таманим неки сендвич... :cheesy:... није се стигло да се спреми ништа паметније.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 ...кокице и пиво... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Зар то иде једно с другим 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 ајде да је кикирики.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 nista bas zeludac se okrece od nekog ruznog spavanja i snova ,nepadami napamet da jedem bilo sta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Kako bi rekli...sankom doslo-sankom otislo. Samo se ti lepo naruckaj i videces da ce biti bolje xexexexe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Једино што могу да доручкујем 4chsmu1... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Kafa ili komp xaxaxaax koji je bio ono crtani kada robot poklanja devojci robotu srafove 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Kafa ili komp xaxaxaax koji je bio ono crtani kada robot poklanja devojci robotu srafove 4chsmu1Уствари кафа, комп и цигарете...како је могло без овог задњег, не знам...ово је историјска слика, нигде цигарета 4chsmu1а шта ти јутрос ручкаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука