Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Бурек са печуркама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Грожђе. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 jabuke ,volim jesti ali su teske za zeludac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 musli sa mlekom,sojinim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 сокић од вишње ... баталио сам газирано кад сам укапирао да сам целу недељу претходну цевчио цирозу у разним бојама и укусима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ciroza mmmm...... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ciroza mmmm...... smej.gif 0102_laugh опет бесни Цирозијада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 musli sa mlekom,sojinimmoj doktor kucni rekao da ni slucajno ne jedem , sve od soje prestanem ,jel soja prouzrokava bolesti razne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ciroza mmmm...... smej.gif 0102_laugh опет бесни Цирозијадаa kada nije xexexe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ууууух ал се лепо заслади greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Морам ову фоткицу да ставим greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Да сте ми само мало ближе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Martirije gdje je ovo slikano?! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Кликни HALVA , CETEN ALVA и очима се слади Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Прженију ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука