Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Malo vode i kora hleba i malo zdernes sebe i preguras dan...

то се обично не заврши на добро ...

не волим ни себи да једем џигерицу, па још ако кренем и на другог, нека хвала.

Подели на овим сајтовима

jel posolis???

Ma  шта  вам  је  дечице, осмех  на  лице  и  заборавиш  кад  си  јео и јела.

Одох  ја  да  правим  посну  долму, у коју ћу да ставим паприку, тиквице, један патлиџан, одозго пуно парадајза, и све то напуним пиринчем или шампињонима, скувам, запечем у рерни, и слатко једемо данас

и сутра . И  наравно Џеј, тј. мало мирођије...

Додаћу  једну питицу, тиквењак, и Бог те веселио, а могла бих пошто ради смедеревас и у рерни да

испечем  које парче тикве.Видећу још.

Пријатно. mocart

Подели на овим сајтовима

Миро(ђија), добра ти та твоја посна долма  njamnjam

У то иде да би била долма  и увијена сармица од листа винове лозе и напуњен кромпир и плави патлиџан, али ето као асоцијацуја за расположиво у кухињи није лоше.

Заправо, што више разноврсног  пуњеног поврћа са зачинима. Али је јако издашно.Јер све што ти остане од дубљења поврћа  ставиш између и одозго, и имаш хране за чету када се скува. facenew22222222

Подели на овим сајтовима

нисам стигао да једем пре одласка на разговор за посао, ал сам био кул, додуше мало треме јер никог не знам ... надам се да ћу добити посао, ал ми се нешто није отворио апетит за боранију, мало сам само појео.

купио и наполитанке посне, ал ни оне ми се не једу ...

Подели на овим сајтовима

нисам стигао да једем пре одласка на разговор за посао, ал сам био кул, додуше мало треме јер никог не знам ... надам се да ћу добити посао, ал ми се нешто није отворио апетит за боранију, мало сам само појео.

купио и наполитанке посне, ал ни оне ми се не једу ...

Medo, good luck. Nadam se da ćeš  dobiti posao smej.gif

Ја тренутно једем кувани кукуруз... 0304_smile4

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...