Ayla Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 @JRada, ovo ti zaista nije trebalo Рада. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 kirios1, Manolis and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 grožđice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Perinač Данче*, Натан and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Посни GOLD крем без глутена "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ражани хлеб са намазом од тахинија и перца од младог лука. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Немам шта да једем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Немам шта да једем. ...а гладан сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ја би ти дао мало меда , али не знам како да ти доставим . Једем Јабуку. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 ...а гладан сам. Обари мало кромпира, ако ништа друго, па посоли и једи. Данче* and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ја би ти дао мало меда , али не знам како да ти доставим . Хвала ти добри пчелару. Глад више и не осећам, захваљујући твојој доброј вољи да помогнеш. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 ...........sa kupusom..... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 ИгорМ, kirios1, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 ja ništa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука