@RADA Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Šlag....pravim tortu,....mojoj sestri od tetke je večeras rođendan....biće torta bez šlaga.....samo prelivena čokoladom ......ili da ja ipak odem i kupim još 2kesice šlaga Srdasce је реаговао/ла на ово 1 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Gadjam Boga kamenjem !!!! Naime krče micreva jer sam len da ugrejem ručak, a još lenji da napravim sendvič Danas sam.... NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Кикирики... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 kirios1 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 PudinŽić od soje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Исјецкану јабуку. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Шаргарепу свежу Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 I (na) dalje, sebe samu. Šalu na stranu, integralni pirinač u sojinom mleku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 sjemenke od bundeve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 jabuku zavrsila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Парадајз чорбица са неком тестенином прсте да полижеш А сад кафица и нека питица са вишњама или тако нешто (из пекаре) Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Барено поврће. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 cokoladu Natasa. је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 cevape... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука